- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Цикъл !!!! Не бе не моя !!!
Ето нещо което ме изуми за това хората колко много не познават витамините, минералите и какво те правят с организма им !
1-во на първо витамин С НЕ СПИРА ЦИКЪЛА.Първоначално написано от anyfany2
2-ро колкото по голямо количество витамин С се приема - толкова по-добре функционира тялото.
3-то когато момичета ви дойде цикъла отидете в някоя голяма аптека и си купете голямото витамин С (не от тея малките блистерчета, а има едни големи хапчета, които са по 1г витамин С чисто ако не се лъжа) - намалява невероятно много кървенето, болката, продължителността, проблемите при правене на секс по време на цикъл....
Витамин С НЕ БИЛ ПОЛЕЗЕН ? Това ме учуди тотално !!!! Нали ако не беше полезен нямаше да ни стават пишоците бе .... Витамин С е единственият Витамин, които НЯМА вреда в организма !!! Колкото по голямо количество приемате - толкова по-добре се чувствате. Витамин С-то помага изключително много на полово-репродуктивната система ! Та това е силата, това е здравето, това е помощта при обмяната на вещества, това е начина да се защитите от много болести, това е най-добрия медикамент, които някога е съществувал, съществуа и ще продължи да съществува. Темата може да не е за тука, само ако не е за тук ми кажете къде трябва да бъде пусната, (но просто тук ще я прочетат най-много хора и смятам, че е хубаво да се знае какво всъщност е витамин С) .... Няма значение от възръстта допълнително вземане на витамини винаги е преимущество. Няма ограничение на витамините, освен на тежките но те или не ви трябват, или имате болест чрез която тялото ви не може да ги набавя но тогава е друго. Да наистина витамините от серия В не трябва да се приемат в големи количества, щото организма не може да се справи с тях, но това е защото са тежки и тялото си набавя достатъчно. Но останалите витамини като А, С, D, E, K взимайте по редовно (и жените ви ще са доволни![]()
).
De-Phazz - Anchorless