Ох вече не се въздържам от глупостите ви ! Много добре съм запознат с витамините, щото пия редовно витамини (не не страдам от липса на витамини правил съм си всички възможни тестове!!!!) и да ти кажа до сега не съм имал НИТО ЕДИН от посочените симптоми ! Пия по може би 8-12 ГРАМА витамин С дневно, ако не и повече.... Пия приблизително 2 ГРАМА витамин Е дневно (това говоря таблетки отделно от храна има още) Витамин К се примеа от Слънцето (за незапознатите), витамин А приемам по коло 1 грам понякога 2 но рядко и витамин Д приблизително към 3-4 грама дневно. И да ти кажа съм здрав като бик, спя малко, имам сила да върша много повече неща макар и 4-5-6-те часа през, които спя, жегата не ми влияе толкова лошо, зимно време аз ходя по 1 блуза (яке слагам само вечер) ходя с некви летни маратонки и ми няма нищо. И вие ще ми разправяте, че всичко в големи количества било вредно ! Как витамин С-то ще се разгражда при 30 градуса бе ? Ти ненормален ли си ???? Нали съзнаваш, че то тогава ще се изпарява някъде между глътката и стомаха ... Щяхме да страдаме от липса на витамин С редовно..... Всеки ден допълнително взимам "калмацин" (калций, магензий, цинк) и единствения проблем, който имам (но той е от както съм се родил) тва е тъпия синозит, нищо друго ! От както почнах да ги пия така витамините по толкожа, в леглото имам 3 пъти повече сила от нормално (само с виаграта дето се докарва по силен ефект но по кратък), с жената не сме на принципа "аз свършвам и секса свършва..." Много по продължителни, силни оргазми изпитвам, много повече сперма и предеякулационна течност се отделя при изпразване. Не ми пукат кокалите, не ми се цепят ноктите, издържам на по ниски/високи темепратури зимно/лятно време. И ти ще ми обесняваш на мене, че било вредно ? Идиот ! Ходил съм при 4 специалиста за да взема подробно описание на това как витамините действат в тялото. Сега обмислям варианта за няколко аминокиселини, антиоксиданти и 2 по-специфични минерала (имам ги записани някъде не помня как се казват) да почна да ги взимам и тях.
Кога запоследно чухте човек да е преял с ябълки ? Или с портокали ? Кога за последно сте преяждали с киви ? Кога за последно получихте обрив от грозде(говоря за добре измито по възможност домашно не някво купено недомито мръсно...). Ама изобщо не сте запознати с това кое какво прави с тялото ви ! Даже някъде по форума преди години бях чел, че витамин С-то уврежда и бъбреците и куп други глупости !!!! Разтроиство..... Ми да вярно ходя по 2 пъти на ден по голяма нужда но да ти кажа никак не е рядко !!! Не ям разните боклуци от бързото хранене, хапвам само вкъщи. И с толкова многото витамини се чувствам РАЗКОШНО !!!! Само витамин от серия В не приемам, щото те наистина имат странични ефекти и ги пия смао ако имам нужда, но това е изключителна рядкост...
Още едно инфо - големи количества витамин С смесен с големи количества калций => много мускули малко мазнини !
Още едно инфо - Преди години витамин С-то се е ползвало за лекуване на тежки болести (рак/тумор/туберколоза/андрогенни недостатъци/болна щитовидна жлеза/и куп други) удари дози от по 100-150 грама витамин С венозно, прави чудеса с тялото, но за съжаление давало твърде малка ефективност и само болести в начален стадии биват спирани.