не разбирам що за идиотска тема...
какви 60 таблетки за 3-4 дена, какви полезни били..вий нормални ли сте??
то хубу е витамин Це ама повече от 2-3 на ден е вредно!!! както всяко лекарство, наще са лекари и са ми го казвали милион пъти
витамин Це си има в цитрусовите плодове и не, не спира нито забавя цикъла
Ох, Боже, опази от лекари като ваще !!!!!
Ето още малко инфо !!!
За проведен експеримент !!!! "1997г - Описан случай на приемане на приблизително 19ГРАМА чисто витамин Ц в продължение на 6 месеца, няма следи от противовъздействия, противопоказания, някой от симптомите посочени по листовките на витамина. Тестът е направен при 284 доброволци и всичките тестове са приблизително еднакви." Уикипедия !!!!!!! Ето още малко инфо от там !! Тютюнопушенето намалява витамин Ц в организма !Не е хубаво да се ползва от кърмещи и бременни жени.
Предозиране - Възможност за токсичност, но тъй като излишното количество бива отстранено чрез урината, е невъзможно да се достигнат токсични нива от предозировка.
Това всичкото го пише в Уикипедия !!! Отворете я и четете ! Успех от мен Още вярвайте на шарлатани доктори дето ви казват, че витамин Ц е вредно !!! Ако някой модератор му се разправя да я локва темата и без тва си правя труда за да ми се карате. Просто исках да дам малко инфо но явно вие знаете всичко и можете всичко и не е нужно да се опитвам да нарпавя каквото и да е Успех от мен !