.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Не схванах логиката защо е педерастко (гейско)... Да видим кой как ще го обясни..

Град
    Пловдив
    пич..аз те разбирам нее нужно да си гей

найш ли кво помага..veet като си вземеш се появяват мънички точици, обаче след половин-един час се махат ! УСПЕХ

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    хомосексуалист
    Добра логика

Град
    Велико Търново
    И на мен след бръснене ми излизат такива пЪпчици, но само за няколко часа после се махат, но ако използваш крем Nivea или Здраве след бръснене няма да ги имаа
    Бъди себе си, има достатъчно други хора

А на мен никой не ми отговори дали се получават такива точици или пъпчици при момчетата при епилация и дали сами се махат и ако не - как се махат?

Супер фен Аватара на gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от under_black_sky
    АБЕ ВИЕ ПРОСТИ ЛИ СТЕ,ЛУДИ ЛИ СТЕЕ ИЛИ КАКВО НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА?!??!? МНОГО ПО-ДОБРЕ ЩЕ Е АКО НЕ ТЕ БОДАТ НЯКАКВИ ХРАСТИ ПО КРАКАТА НА МОМЧЕТАТА...КАКТО И НИЕ МОМИЧЕТАТА НЕ ИСКАМЕ ДА СМЕ КОСМАТИ ТАКА И ТЕ НЕ ИСКАТ!!!! СЪВСЕМ РАЗБИРАЕМО Е ПО ДЯВОЛИТЕ ТОВА СА КРАКА, а не ръцетее...за ръцете вече е фатално, ноо вие просто не знаеете каквооо искате
    а ти проста ли си, луда ли си или какво не мога да разбера? понеже ся е модерно момчетата да си махат космите по краката, айде всички да се бръснете То след време сигурно ще стане модерно момчетата и дълга коса да си пускат и прашки да носят(което всъщност го има и сега), и поли и рокли да обличат, да се мацат с фон дио тен и пудра, което също го има и сега, и накрая кво - няма да има момчета

Освен ако не са ти дебели, гъсти, черни, дълги и къдрави космите, НЕ ГИ БРЪСНИ, НЯМА СМИСЪЛ!!!
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Град
    Пловдив
    ся съм съгласна с gabi_94

na men sled epilaciq mi se poqvqvat papki po krakata,koito stavat vse po-golemi,bolqt me,poiavqva se neshto tvardo,zacherveno mnogo boli i e goreshto,minava mi i posle imam beleg,izpolzvam -silk&smooth na oriflame,izpolzvala sam losion za sled epilaciq na eveline,i contractubex za lechenie na belezi.E,efekta e nikakav.Porazgledah savetite tuk i sega probvam sas krem zdrave.Ima li nqkoi sashtiq problem.Sramuvam se da otida na more i dve leta hodim v chujbina,tolkova mnogo mi lipsvat roklichkite i kasite pantaloni,osobenno v tazi jega.Pritesnqvam se da otida na lekar.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си