- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- проблем след браснене на краката
Не схванах логиката защо е педерастко (гейско)... Да видим кой как ще го обясни..![]()
И на мен след бръснене ми излизат такива пЪпчици, но само за няколко часа после се махат, но ако използваш крем Nivea или Здраве след бръснене няма да ги имаа![]()
Бъди себе си, има достатъчно други хора![]()
А на мен никой не ми отговори дали се получават такива точици или пъпчици при момчетата при епилация и дали сами се махат и ако не - как се махат?
а ти проста ли си, луда ли си или какво не мога да разбера?Първоначално написано от under_black_sky
понеже ся е модерно момчетата да си махат космите по краката, айде всички да се бръснете
То след време сигурно ще стане модерно момчетата и дълга коса да си пускат и прашки да носят(което всъщност го има и сега), и поли и рокли да обличат, да се мацат с фон дио тен и пудра, което също го има и сега, и накрая кво - няма да има момчета
![]()
Освен ако не са ти дебели, гъсти, черни, дълги и къдрави космите, НЕ ГИ БРЪСНИ, НЯМА СМИСЪЛ!!!
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
na men sled epilaciq mi se poqvqvat papki po krakata,koito stavat vse po-golemi,bolqt me,poiavqva se neshto tvardo,zacherveno mnogo boli i e goreshto,minava mi i posle imam beleg,izpolzvam -silk&smooth na oriflame,izpolzvala sam losion za sled epilaciq na eveline,i contractubex za lechenie na belezi.E,efekta e nikakav.Porazgledah savetite tuk i sega probvam sas krem zdrave.Ima li nqkoi sashtiq problem.Sramuvam se da otida na more i dve leta hodim v chujbina,tolkova mnogo mi lipsvat roklichkite i kasite pantaloni,osobenno v tazi jega.Pritesnqvam se da otida na lekar.