Цитирай Първоначално написано от Raybeez
Е защо не си съгласна?

Обоснови се!
Защото самата аз не се чувствам така "устроена".
Искам доказателствата, а не "Доказано е, че..."

Ходила пък съм с такива отрепки.. моля ти се. Явно не ги избирам по портфейла.
Че и подобните съм ги харесвала много, да не казвам че съм ги обичала.

А като видя красива кола обикновено не ми прави нота

Съвсем наскоро ми направи впечатление че някои хора въздишат по джанти, технологии и т.н., пък на мен подобни неща наистина не ми правят впечатление..
Например, една приятелка: "УАУ, ЕБАСИ ДЖИПА!"
Wtf пък аз. Верно че ни мина под носовете, но това не ме е впечатлило че дори да си помисля нещо от рода на "о0, тва е колата мечта, искам я, искам мъжа ми да я има", etc.

Не съм станала материална все още ...и дано не стана никога (:

=> като не съм материална, едва ли ще се мятам по най-осигурените люде...
Като се замисля, докато ходех с боклуци, които чат-пат друсаха, съм имала възможности да ходя с някой по-"представителен", но поради кой знае какви причини отказвах на въпросните по-свестни и по-добре изглеждащи и облечени момчета, и т.н.

Ето че и на съпруга си няма да изневеря, ако продължавам да съм такава.
Е, повдигнала съм си отдавна стандартите, ама дрешките не ги гледам особено, нито часовници, ланци и не знам си кви кирии.

едит: Оф, не съм прочела като хората.. Явно и вчера не съм прочела като трябва.. о.0 Но все тая, мисля че ми е годен аргументът.(вчера май много ми се е спало)

Но не, не всички женички са материални ПЪК
И е възможно да си намериш дом и сигурност (за женитба това все пак трябва да го има, за да храните поколението), но и любов - мъж, с който да си създадете потомоство..
Тва за любовниците.. ъ-ъ
Колко жени пък раждат от любовниците си?
Дз..

Писна ми от тва за жените че били материални и програмирани да изневеряват.
Да не се правя на феми, ама и мъжете са яко програмирани, ако не и повече от нас. Тук тоя учен се е заяждал.. (: