- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- незнам какво ми става...
здравейте...
сигурно темата е много глупава. Но немога да разбера в мен ли е проблема... до сега не съм изпитвала оргазъмявно аз съм виновната нз...вече... какво да правя оня ден 15 мин секс... и пак нищо ;( ;( по опитните ако могат да изкажат мнение. Ще съм много благодарна !
![]()
За 15 мин. е трудничко, но не е невъзможно, зависи от партньора...
Опитай с повече любовна игра
Come out, come out wherever you are...
Ем ти като разбираш повече, помогни на детето деПървоначално написано от stratega
Come out, come out wherever you are...
Остави го тоя, виж че няма и 12 години и се прави на компетентен... Колко тъпи негови коментари съм чел... А относно темата: no ideaПървоначално написано от JenataNaShefa
Няма страшно. Има жени, които никога не получават. И защо непременно трябва при вагинален секс да получиш. Всяка жена е уникална и има някои, които така не могат да свършат. Аз да речем. Пробвай с клиторна симулация. При мастурбиране свършвала ли си? Ако не си-има проблем. Иначе е напълно нормално. Експериментирай и открий какво ти харесва.
Кой казва, че продължителен секс=хубав секс и на множество оргазми. Може да получиш такъв и след 1 минута. Чисто физиологически на жената й трябват 40 секунди от появата на дразнител до оргазъм. При мъжа те са 8. Останалото се дължи на факта, че не се нацелва начина, че нещо ни мъчи и разсейва. Оргазмът е нещо, което просто се случва. Не го мисли и толкова. Все някога някак си ще дойде.
Ситуацията треа да стане
ръгай ма,че ма изеде,после ша са целуваме![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
ми и аз немога ама кво да направа...
The night I laid my eyes on you,
Felt everything around me move
Got nervous when you looked my way
But you knew all the words to say
И аз никога не мога. :С Почти. Жалко ,партньорите ми не ме задоволяват. . Както и да е ,все пак по други начини пак може да стане![]()
пъшкай , охкай , че да зарадваш гаджето , пък после сама си направи кефа , след време всичко ще си дойде на мястото![]()
![]()
![]()
напълно съгласнаПървоначално написано от krem4et0
на мен също ми е доста трудно да изпитам оргазъм понякога,но смятам че с опита и с достатъчно време всичко ще се получи...не се притеснявай,а се отдай на емоциите си :P :P
Да живееш значи да рискуваш да умреш-това е единственият начин да бъдеш истински свободен!!!
Първоначално написано от BaiToq
![]()
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
Наистина има жени, които никога не изпитват оргазъм.
Но не се притеснявай, може да не си от тях.
На колко години си ? Това понякога е от значение.
Пробвай орален секс ако при вагинален не се получава![]()
Сменете позата...Примерно аз не мога да свърша ако не съм отгоре.![]()
до известна степен зависи и от размера на приятелчето му.На моя например е по-дебеличък и по-къс и най-голямо удоволствие изпитвам при кучешката...ако е по дълъг препоръчвам мисионерската.Експеримент рай![]()
And I bleed,
I bleed,
And I breathe,
I breathe no more...
От възрастта ви зависи..от опита ви..от позата![]()