- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- знаят ли че пушите
Знаят. Разбраха още в началото, не са се опитвали да ме спират ... Държаха да разбера, че са против, но само толкова.
Знаеш ли кое е удивителното на камъка?
Че той е твърд без да има нужда да бъде студен.
HE ПУША
Знаят![]()
Знаят..
FUCK-тически не ме интересувате..
Първоначално написано от Lady_Black35
Първоначално написано от Lady_Black35
![]()
Знаят, но не пуша пред тях, пък и напоследък доста съм се ограничила...![]()
whenever u r gone i just wanna be with ya .
Първоначално написано от tweettyy
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Ами ... Преди пушех и майка ми ме хвана около 5 пъти![]()
след това ги спрях и сега пак почнах и майка ми вече не знае
![]()
![]()
Za EDnO mOm4e Si dAaM jIvOTA -mOQ naI-Dob1r PRiqtEL (h)
Не пуша ..ама си мислят че пуша .. само защото ВСИЧКИТЕ ми приятели пушат
![]()
![]()
*сън*
Знаят, ама преди това около година и половина бяха в неведение![]()
Майка ми и баба ми знаят .. Обаче баща ми не знае [-o< Майка ми като разбра нищо не ми каза..и сега си пушим заедно, защото смята, че е по-добре да пуша с нея, отколкото да се крия и да подпаля нещо [особено с мойта сръчност]
Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
----------------------------------------------
http://www.facebook.com/Zwezdiichka)
НЕ пуша ,, само няколко пъти с приятели марихуанане се гордея със себе си , че опитах ,,
Добре че са бъзиците, да си казваме истината.. =]]
Преди пушех и наще знаеха, после ги отказах и им казах, че съм ги отказал и за ся пуша де ама само петък или събота вечер като съм с приятели като се събираме,даже и понякога не се събираме![]()
Еми да знаят!
Майка ми знае,баща мии не го интересува особено какво правя![]()
"За да бъдеш незаменим е необходимо непрекъснато да се променяш" Коко Шанел
не пуша
Не. Аз в момента и не запалвам даже, но преди всяка вечер се прибирах, воняща на цигари (независимо дали съм пушила или не) и ме питаха... и пак са ми вярвали, че не пуша.![]()
знаят но не пуша пред тях