- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- знаят ли че пушите
Знаят! Те ми купуват цигари, когато нямам...
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Аз пък не пуша. Е така и така съм още мнохо малка.![]()
ЖиВеЙ дОкАтО нЕ е СтАнАлО вРеМе Да Се МрЕ
не пуша![]()
El amor,nos da fuerzaS para tareas imposibleS
Знаят .. и пред тЯх си пуша .. катто нЯмам цигари взимам от баща ми.![]()
![]()
ПатриkПатрисия
ами мисля че знаят но се правят на ударени.но така е по-добре за мен![]()
не знаят, щото не пуша![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
ммм...преди си мислех,че не знаят,но сега вече разбрах,че просто не го правят на въпрос...
определено е изгодно,както за мен,така и за тях x]
пък и няма какво да ми кажат,защото и двамата са пушачи от доста години вече... x]
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Не пуша.
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Първоначално написано от deSaa
15.09.09-денят на най-голямата грешка в живота ми
пуша си знаят си.. пушим си заеднокво да се крием.. да си игарем на котка и мишка
п.с. даже аз им казах![]()
Не знаят... ама няма и да разберат, защото ги отказвам!![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
Всички знаят,че пуша.От време на време с майка ми се дрънкаме за цигарите ама кво да правим![]()
Един мъж е на толкова години, на колкото се чувства, а една жена на толкова, на колкото изглежда.
Сега не пуша,обаче преди 2 месеца,когато пуших редовно имах чувството ,че ще ме хванат.Все още не знаят и се надявам да не разберат!
![]()
Пропуших цигарите още във 6-ти клас ама пуших по малко... по-сериозно ги пропуших в 9-ти... наще така и не разбраха че пуша ама все се чудеха защо дъвча толкова много дъвки хаха... отказах ги де от 1 година не пуша пък да видим дали ще издържа още![]()
Аз не пуша.Дръпвам си от време на време на някой купон и майка ми и баща ми знаят.
не пуша !?
аз рядко пуша примерно в компания ии наще незнаят
My shadow's the only one that walks beside me
My shallow heart's the only thing that's beating
Sometimes I wish someone out there will find me
'Til then I walk alone
да знаят
Дъждът се смее с глас като хлапак, намислил новата си дяволия - помита шапки, шлифери и прах, преструвките гримирани измива. Прегръща дръзко пъстрите поли, по устните задъхано се стича... Хвърли чадъра - нека да вали! Ще можеш ли в дъжда да ме обичаш?
Вече не пуша, но докато го правех се криех, защото ако бяха разбрали... край с мен. Щях да бъда сигурно наказана до живот, че и после.![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
не знаят и не пуша пред тях