- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- знаят ли че пушите
Майка ми и баща ми знаят ... че не пуша![]()
не знаят, а ако разберат не ми се мисли![]()
Много ми е интересно... Защо пушите ?
кой па ти каза че пуша бе червей
Пуша много рядко,ама ся ваканцията напоследък зачестих и мисля че майка ми ме подозира![]()
Майка и брат ми знаят .. баща ми неНо не пуша пред тях .. просто майка ми не иска да пуша пред нея
![]()
Make Some Noise ... ;]]]
Мноого сте интересни...На някой тука пука ли му изобщо и показва ли някъква благодарност към майчето му, която си е драла задника, за да го ражда, че и на всичкото отгоре да пуши на такава възраст *имам го впредвид тъй като това е форум с преобладаваща аудитория 11-18 години*
еми аз съм нередовна пушачкамайка ми знае,но не пуша пред нея
Еми, аз не пуша много и не знаят. Надявам се да не разбират скоро!![]()
НЕ ПУША!!!![]()
ааа моите не знаят![]()
всичку ` к0ето не те убива те прави по силен .. !! ;pp
знаят.. ама отричам и се правя на ударен пред баща ми щот ме прави крив![]()
Вече от 9 месеца не съм пипала цигара, но когато пушех имах ебаси проблемите с наще.
Официално не знаеха (не ме бяха виждали с цигара, не ми бяха намирали цигарите), но бяха наясно, че приятелите ми пушат, прибирала съм се и са ме хващали, че мириша на цигари, намирали са ми запалки..с две думи знаеха, ама се правеха на ударени един вид.
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
знаят и двамата,но не пуша пред тях...с майка ми сме си разменяли цигари и запалки![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Не крия дори от първите си дни като пушач, не виждам защо да се крие - е, има си родители и РОДИТЕЛИ, на всеки биха реагирали по различен начин. Между другото, познавам хора на по над 20 години, които се крият от родителите си. А пък съвсем между другото, учителката ми от гимназията по български език и литература твърдеше, че майка й не знае, че е пушачка - жена на 55 години, представете си![]()
Не пуша , но ак0 пушех ник0га не бих казала на баща ми щото щеше да ми изгаси цигарата в челото![]()
![]()
баща ми незнае и по добре да не разбира но иначе с майка ми редовно си пием кафето и пушим![]()
![]()
Аз не пуша и не смятам да започвам, не намирам нищо яко в т'ва
"Humanity is overrated."
ex. ChildOfBodom
ем аз не пуша![]()
Срещам кучка ''чука ми се,,да я черпя аз япитам...
тя ми вика ''Искам и си клати задника във ритъм"