- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- знаят ли че пушите
Знаят. Пуша си и пред майка ми и пред баща ми. Не виждам защо ако се мислиш за достатъчно голям да пушиш,ти се налага да се криеш и не ти стиска да им кажеш.![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Първоначално написано от Sunwell
Вярно е.. Няма нищо готино и модерно в това да пушиш. Дори и компанията ти да пуши, и ти да започнеш от гъзария или защото другите пушат.. То е същото все едно някой да се хвърли от 7-мия етаж и ти да се хвърлиш след него, защото и той го е направил. Следователно не пуша.![]()
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
Знаят, разбира се сам им казах да не ги лъжа, че ми беше гузно за тва и им казах. Сега си пуша, предимно пред майка, понякога и тя ми купува цигари![]()
Май знаят.. че не пушаЛично за мен пушенето е най-голямата простотия..
Точно защото живеем един живот не трябва да го съкратяваме деба
било то заради гъзария или депресия или навик.. Малко се отклоних от темата за което се извинявам но просто цигарите не ми понасят
![]()
Преди са ме хващали,ама на скоро ги спрях такаче няма от какво да се притеснявам![]()
Не ама на мене вече ми омръзна вечно да се крия,да нямам пари за цигари и да не мога да си запаля един фас в къщи на спокойствие. Но и да им кажа никак няма да реагират добре,защото не пушат а например леля ми пуши и ме знае и понякога като съм с нея и ми се пуши много взимам от нейните и паля пред нея
не пуша и по-добре![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
не пуша,ама си мислят че пуша![]()
![]()
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
Горе главата хора...
Първоначално написано от cookie_master
Ако искаш да си отмъстиш на някого пожелай му да се влюби!
Не се тровя..![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Само майка ми разбрала преди 3 дни.Ама аз вече не пуша уж![]()
не пуша!!!![]()
Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore
При мен е същото, само да добавя, че и майка ми не знае. А пуша от 3 години почти.Първоначално написано от tryYy
![]()
знаят ме и си пуша пред тях![]()
Аз не пуша,но попринцип след 15-16 ми позволяватсмисъл те си знаят,че колкото и да ме наказват ако искам да напрая нещо просто ще го направя
![]()
![]()
ами вече не пуша.. може по 1 цигара на седмица ако случайно ми се допуши но не ми се е случило в близкия месецпреди наще незнаеха, няма и да разберат-ако не им кажа,но вече няма смисъл тъй като се отказвам от цигарките..
![]()
![]()
![]()
Ми на 14 съм и пуша мнооогооо рядко..Както се казва веднъж в месеца за "гъзария" ии баща ми точно тогава ме беше надушил..След дълъг спор се оказа, че "никога не съм опитвала, обаче един мой мнг добър приятел запалва от време на време, та от там воня"Същата история с алкохола(който, държа да кажа, е отново от дъжд на вятър 1 в месеца..на купончета)
I didn't lose my mind.I sold it on eBay..