- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- знаят ли че пушите
Еми не аз непуша но, майка подозира много сериозно че пуша трева ..![]()
Когато обичаш някого,напиши името му в кръг,а не в сърце.Защото сърцата биват разбити,а кръговете се въртят вечно.
Аз пуша, когато ме черпят. Тоест веднъж на... месец по две цигари ;д;д
Кво има да знаят в тоя случай...
ммм моите не знаят , само където съм казала на мама че веднъж съм пробвала но иначе не знаят а и не мисла че могат да ме надушат като и двамата пушат а и не пуша в нас
Амии...преди пушех ХД..после спрях.,
На скоро пак бях направила опити обаче :
Един ден се оправям аз пред огледалото и баба ми идва при мен и ми вика " Аз преди бях намерила цигарите на баща ти...и ся знайш ли ,че намерих и твойте О.о " оле,като чух почнах да се хиляказах и,че съм ги взела само за сниимки и ги връщам ( е не беше точно тей ама айде ся.. :Д ).. следователно спрях да пуша... или ако е , то е на 3 , 4 месеца най-мн 2 пъти
![]()
не пуша зако са тровите само си харчите парите за отрови вместо да ги харчите за храна например....
не пуша![]()
1. На въпрос "Знаят ли, че пушите?" - "Не пуша!" не е отговор, така че айде моля ви, непушачите, стига сте поствали безсмислени отговори...
2. Пуша, когато съм в компания.. а това май ще рече почти всеки ден. Нашите не знаят.
3. Най-гадното е, че съм предразположена към астма, вярно след 20 години може да се появи, но все пак...
Тъпият род на баща ми, какви ли не проблеми имат тия![]()
Ама неказа какво да пушимцигари,трева,хашиш какво
..... Иначе аз от 4-клас пуша наще разбраха кам 6-7 клас и го приеха .... аз си мислех че ша викат карат ма не ..... Даже вече кат няяк цигари бутам бащата и го моля за 1 цигара, кат ми я даде клати ми глава газето и ми вика "ЕЕЕЕ Теодорчо няма да поомнееш"
![]()
![]()
There's no sunshine in the city
That's the way it's going down
People kill and people dyin
Виж Ме:P
НЕ ПУШАПървоначално написано от Slawi92
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
"Знаят ли, че пушите?" .. задължително ли е всички да пушим?!
Мисля, че заглавието трябва да се редактира.![]()
прупошиПървоначално написано от Petrow
![]()
![]()
![]()
А ти размени местата на "о" и "у".Първоначално написано от FeDkY
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
e ти тъпа ли си,като не е за теб заглавието нема да пишеш д'ге,който не пуши не пише тука ве.Първоначално написано от cookiexgirl
А относно темата преди дори да пропуша,баща ми твърдеше че ме е виждал навън да пуша![]()
Иначе не,не знаят,щото то се случва на 5 месеца веднъж![]()
![]()
![]()
Не пуша но нашите са ми казвали че и да пуша няма проблем ,само да им кажа.Ако пуша и да не ми даваха нямаше да ме спрат.Казвали са ми че по добре за всичко да науча от тях за секса,цигарите,наркотиците ин.Давали са ми да си дърпам от техните цигари,пури,наргилето и тн.само имам един вапрос как казахте на ваще.Не върви
-Здрасти ,мамо,тате от неска вече пуша!!!
![]()
![]()
![]()
е рзкажете вие как го направихте
Аз несам казал.... Голяма поредица от влизания в стаята ми докат пуша маика парвите пати вика , после само кимаше с глава и накрая са премири(даже напоследак вика "Пак ли пушиш Теодоре,поне влез ватре на топло") а за баща ми само са изнервя кат ме види но с течението на времето свикнаПървоначално написано от stelit0
и спря да се цупи и сарди
![]()
не пуша,ама ако започна няма да им кажа![]()
не,ама се изкушавам да им кажаинтересно ми е как ще реагират
![]()
иначе скоро имахме гости и мъжа пита:а от вашто семейство кой пуши? и баща ми изрежда нали и казва:а,тя и Антония пуши,ама не сме я хванали още![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Нее раноПървоначално написано от tonie__
![]()
абе уж незнаят ама не е сиг. щото няколко пъти като се пребирах от даскало ме питаха що мириша на цгари и аз викам че бях в кафето и от тогава вече внимавам да не мириша.
та затва несъм сигурен знаят или не ама май май незнаят
http://s5.bg.bitefight.org/c.php?uid=115365
----------------------------------------------------
http://s1.bg.darkpirates.com/c.php?uid=33202
баща си ми ме зне че пуша. Пушила съм 2 пъти пред него като ме били на кафе но от тогава не съм го правла някак ми е неудобно.
Не пуша,но майка ми е казвала не веднъж,че всичко което го правя си е за мен и по-добре за мен е да не пуша...пък и съм спортист (пуша само на събирания,купончета,в баровете и дискотеките)
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.