- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- знаят ли че пушите
Хихихи преди бях казала не ,ще ме убие, преди много се карахме и тн . .. сега знае) И даже някой път вечер като ме види, че не съм в настроение сама ми вика, пф отивай вънка да изпушиш една цигара моля те
)))
Не пуша![]()
+Първоначално написано от chocolatedidi
![]()
Първоначално написано от BluesCat
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
Първоначално написано от vanesa0pld
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
АЗ ПРОПУШИХ НА 13 ГОД
НА 14 ГОД МАЙКА МИ ВЕ4Е ЗНАЕШЕ И ЗАЕДНО СИ ПИЕХМЕ КАФЕТО СЪС ЦИГАРКА![]()
СЕГА ВЕ4Е 10 ГОД. ПО КЪСНО ГИ СПРЯХ ЗА ЩАСТИЕ![]()
пуша, всички знаят ии пуша с тях ;д
Еми пуша си .. майка ми знае ама се прави на ударенаАпък ако баща ми разбере съм мъртъв
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Ми май само подозират и двамата. Ама съм почти убедена, че майка е намирала кутията в джоба ми, а и сума ти запалки съм й давала. Нищо не ми е казалаАма то и аз не съм пристрастена, рядко се случва да запаля.
![]()
мне![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
мне![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Аз не пуша, но майка ми неведнъж ми е казвала "Ако искаш пуши, само не искам да ме лъжеш"![]()
почти всеки път като се прибирам мириша на цигари и на майка ми това не й харесва, кара ми се . .
по-интересното беше преди- когато съм пушила само ме погледне накриво, когато просто съм се видяла с гаджето и НЕ СЪМ палила цигара ми оквичава главата . . как да го кажа ОМГ![]()
напоследък взех да пуша по-интензивно, което не е добре . .
ако баща ми разбере няма да е особено щастлив ама ще го преживее, виж ако запаля пред майка ми ще има бой![]()
Първоначално написано от mimssss
weche dadoxx wsicho za da buda s tebb tii predadee meee .. ;]
не знаят (: xD
- много добре ^^ ;d .. ето такова момче ми трябва (rofl) ..Първоначално написано от straus
само мама знае,ама се прави на приятно разсеяна,тати не,ако разбере ще ми зяпа,но ще му мине.