На изпита по бел,в моята стая имаше една откачалка.Обаче аз изобщо не знам каква е и сядам зад нея.Понеже чакахме около час,за да видим какво ще се изтегли в София,тя не спря да бърбори.Питаше ме въпроси като:
-как се казваш
-къде живееш
-коя зодия си
-какво обичаш да ядеш
-имаш ли хоби
-имала ли си гадже
-после може ли да ми покажеш някой твой любим танц
-каква музика слушаш
И аз вече съм на ръба на нерва криза,'щото страшно ме изнервя.Никога не бях виждала такъв човек.НЕ СПРЯ!
По едно време изтърси и това:
-Виж.. Аз понеже не помня много от преразказите може ли да ми подсказваш.
Тука вече не издържах и й се разкрясках.
И ест.. по време на изпита не спря да се прави,че иска гума,молив.. все няк'ви такива... я да види нещо от преразказа,я да ми види в бланката за отговори,обаче аз само като усетя,че иска да погледна и веднага си ги закривам някак си.
Още..
не знам дали се брой за гаф,обаче тая,която дойде да ни чете преразказа/учителка по БЕЛ/ ни каза да пишем в грешно време-сегашно историческо.Ама няк'ва супер обедена и нахъсана,че е т'ва време.И хубу.. ние се съгласяваме,'щото уж тя трябва да знае.Почваме ние да пишем.Аз си направих чернова-един хубааав и дъъълъг план.. и почвам да пиша на беловата,обаче пак ми е странно как ще е в това време,'шото ние подобно нещо не сме правили никога-да преразказваме в сег.историчеко време и то от името на герой.
Та накарах квесторите да отидат да проверят в другите стаи в какво време пишат и естествено не беше сег.историческо.Тая яко ни излъга.
После исках да я убияяяя..
Всички щяхме да изгорим.