- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- странни случки по време на изпит
Ами...освен, че щях да закъснея нямах проблеми. Обаче в съседната стая някой е припаднал (явно от притеснение). Кофти работа![]()
Слам Копам: Та аз ви нарекох недоразвити едноклетъчни неандерталци.
Плочката: Никой не може да ни вика недоразвити еднолични нинджи без палци.
Аз влизам у стаята, такъв надъхан и гледам то няма никой![]()
Бях объркал стаята.
На друг изпит без да искам се оригнах и всички започнаха да се смеят![]()
Случвало ми се е и да си забравя името![]()
Миналата година на изпита нашият квестор заспа.И аз трябваше да викам и да размахвам ръце, за да ми обърне внимание![]()
аз съм изрядно детене съм си забравяла нищо но първя ми пробен по математика си спомням че отидох и супер закъснях ... и нямаше къде да бъда и направо в някаква стая ме сложиха и както и да е ... почнах да пиша осъзнах се че нямах нито линийка нито молив..
после и химикала които си носех спря... мале много кофти беше..
а на първия ми пробен по литература си спомням че ми дойде и трябваше да си опаковам нещата и да си замина 2 часа преди края на изпита
смешното е че изкарах 3:90 на това което писах и това беше най високата ми оценка за пробните изпити
на действителния изкарах доста повеече
![]()
абе по време на моя изпит преди години си нямаше никакви изцепки,ама явно сегашното поколение или е писано докато спи или....щото г-жата ни по био като им проверваше работите откри уникалните бисери-за пръв пък чух примерно,че медузата водела прикрепен начин на живот и се придвижвала с крак..това са последните новости и който не ги знае не го приемат у НПМГто таака,че мили деца сядайте и пишете новата биология..Току виж догодина ни съобщят,че амебата се придвижва подскачайки или делфините си общуват свирейки на саксофон..кой знае![]()
![]()
Първоначално написано от lipsvashh_mi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хах
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
На изпита по бел,в моята стая имаше една откачалка.Обаче аз изобщо не знам каква е и сядам зад нея.Понеже чакахме около час,за да видим какво ще се изтегли в София,тя не спря да бърбори.Питаше ме въпроси като:
-как се казваш
-къде живееш
-коя зодия си
-какво обичаш да ядеш
-имаш ли хоби
-имала ли си гадже
-после може ли да ми покажеш някой твой любим танц
-каква музика слушаш
И аз вече съм на ръба на нерва криза,'щото страшно ме изнервя.Никога не бях виждала такъв човек.НЕ СПРЯ!![]()
По едно време изтърси и това:
-Виж..Аз понеже не помня много от преразказите
може ли да ми подсказваш.
![]()
Тука вече не издържах и й се разкрясках.![]()
И ест.. по време на изпита не спря да се прави,че иска гума,молив.. все няк'ви такива... я да види нещо от преразказа,я да ми види в бланката за отговори,обаче аз само като усетя,че иска да погледна и веднага си ги закривам някак си.
Още..
не знам дали се брой за гаф,обаче тая,която дойде да ни чете преразказа/учителка по БЕЛ/ ни каза да пишем в грешно време-сегашно историческо.Ама няк'ва супер обедена и нахъсана,че е т'ва време.И хубу.. ние се съгласяваме,'щото уж тя трябва да знае.Почваме ние да пишем.Аз си направих чернова-един хубааав и дъъълъг план.. и почвам да пиша на беловата,обаче пак ми е странно как ще е в това време,'шото ние подобно нещо не сме правили никога-да преразказваме в сег.историчеко време и то от името на герой.![]()
Та накарах квесторите да отидат да проверят в другите стаи в какво време пишат и естествено не беше сег.историческо.Тая яко ни излъга.
После исках да я убияяяя..
Всички щяхме да изгорим.![]()
Ужас...Мноооого са зле тия квестори... Не знам дали тука го писах: НЕ СЕ ДОВЕРЯВАЙТЕ НА КВЕСТОРИТЕ
![]()
При нас докато ни четоха текста тия двете си говориха по телефоните и не се чуваше нищо![]()
![]()
![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Сетих се и за още нещо![]()
Не е мой гаф,а леля ми го е разказвала..по някое далечно време,когато е била на изпит.
Такааа..
Изпит по биология.
Пускат ги по трима-четирима в стая,има и три квесторКи.![]()
Тогава са си теглели въпроси..или нещо подобно,де.
Леля си изтеглила два въпроса и сяда да пише.
Добре...Написала на единия 5-6 реда и отива да й го провярят.
Квесторките,обаче... в силно задълбочен разговор.Смеят се,говорят и изобщо не обръщат внимание на децата.Тя леля ми отишла на чина пред тях и почнала да си чете написаното.Прочита го веднъж,ама нулево внимание.Прочита го втори път-пак същото.Трети,четрърти,пети. Обаче все е някаква убедена,че е писала много и си го чете нахъсано.По едно време едната от квесторките се сетила и и казала.. - Ааа..добре..добре.Почвай с втория въпрос.
Обаче тя започнала да чете пак същото.. и пак два-три пъти.
Понеже са били с една нейна приятелка в стаята/и тя имала изпит,явно/,оная отзад по едно време не издържала и й казала-Не мога да те слушам вече.Престани да повтаряш едно и също.Квесаторките обаче пак нулево внимание.След около 5 минути и още няколко прочита едната нааааааай-накрая се сетила да й каже-А..добр,добре..минаваш.
Басии блейкита са били.![]()
тоо тия притеснените ми напомнят на една олимпиада по химия... класирам се аз за втори кръг, не бутам нищо да науча, отивам там на гости, а пред даскалото седнали някви лапета и преговарят някви съединения, формули, сигурно и менделеевата таблица са научили о.О чудя им се на тия дечица как може да се притесняват толкова за глупости... отиваш, правиш си изпита и се оттърваш... бахти
Днес на изпита, нямахме квестор първите 20-30 минути. Обаче класната разбра и стоя при нас.![]()
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
е и аз ще се впиша тукднес три пъти пръднах на изпита по авглийски.. толкова се бях съсредоточила че не се врържах .. и на всичкото отгоре бях на първия чин
поне беше тихичко ...
![]()
![]()
някакво момиче от съседната стая влезе докато чакахме да ни дойде изпитът .. и квесторката й вика-Какво обикаляте по чуждите стаи бе деца!?! Да не сте свободнодвижещи се електрони ..![]()
... това се сещам![]()
![]()
![]()
![]()
на моя изпит след 7 клас миналата година в мойта стая квесторката хвана 1 момче на последния чин , което си беше разтегнало цяла тетрадка на коленете и така си пишеше тестаНай шибаното беше , че не му анолираха работата а само му взеха тетрадката
![]()
phah
Миналата година след седми клас на изпита.. 5 мин преди края на времето за преразказа, осъзнах че съм сгрешила цялото глаголно време.. ;x ии госпожите вече започнаха да събират листата, а аз поправях всички глаголи.. върху беловата.. още не мога да се начудя как след толкова драскане не анулираха работата ми.
Иначе едвам намерих листчето с номератаа дето беше.. сгреших ЕГНето си.. такивата неща.. Около мен винаги е весело ;д
Още не мога да се начуя как днес не сбърках нищо О.О
Спомням си, че квесторките на изпита по бел бяха учителки по португалски ии преди да започне ни учеха на числата до 10. Беше супер забавно
chill ако искаш може да те науча на числата до 100 ако искаш и повече![]()
![]()
Наблюдавала съм всякакви образи.. да си извадиш ТРОЛЧЕ и да си го сложиш на чина.. за късмет било..Винаги съм шумяла и продължавам да шумя на изпити. Стане гробна тишина и ми звъни алармата на телефона (тя се включва и когато е изключен), стане пак тишината и аз падам от стола, пак тишина и моя милост си фърля пергела (и всички малки глупости в кутията му) на пода
![]()
Сама си се стрясках и щях да припадна от алармата тогава![]()
Първоначално написано от m3talmania
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз пък миналата година на изпита по математика след 7кл. бях с едно момиче отмояклас в една стая. И само преди да ни раздадат книжките.. наща реши да си изкара сборника по математика за 8 КЛАС и да решава задачи от вектори. Направо в чудо се видях!![]()
.. Добре, че квесторката я спря , че да не берем мн срам.
![]()
![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Аз когато кандидатствах за гимназия и на втория изпит си бях забравила документите на бюрото в нас![]()
И тъй като на 1вия изпит не ни проверяваха листчето (че си платил за изпита, мисля че беше) и се надявах да не минат на проверка, ама...обратното.И звънях на майка, и трябваше да идва със сестра ми, която беше бебе до даскалото....луда работа.
![]()
А една моя приятелка беше объркала училището и я бяха карали с някаква служебна кола до другото.![]()
![]()
![]()
![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
При мен едно момче повърна от притеснение.И кво само останалите постоянно го зяпаха,горкото момче..Чудо голямо,че повърнало.Все едно бях в 1ви класИначе аз си носех и шоколад и набързо го изядох,защото ме нервеха тъпите нечовешки задачи,а като съм нервна ям много
А квесторите....единия спеше,а двамата бяха като дрогирани.Само като ги погледнех и ми ставаше смешно...
![]()
Имам малко проблеми със стомаха и може от притеснени на един изпит ме заболя зверски стомаха едвам изкарах 2 часа в стаята.Молех за да съм взела и така станаЧувала съм случай когато на едно момиче му дошло по време на изпита от притеснение, а тя била в бял панталон... и не е успяла да го вземе
![]()