.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 114
    Фен
    Град
    Варна
    веднъж ми се разтопи шоколада върху бланката за отг.
    "People die but legends live forever"

Ммм .. да определено се сещам .. но са ми я разказвали .. Тази година приятелят ми кандидатства в Софийски Университет с география .. ии като излезе каза,че имало голям изрод в неговата стая .. Въпросникът влязъл в стаята с пергели и линии .. И когато изпитът започнал и обявили темата умникът се плеснал по главата и казал: "аах ,мамка му ,ама аз трябваше да бъда на изпит в Нов Български по математика и си излязъл .. А това как са го пуснали да влезе ,без да представи документи е още едно доказателсво,че в България ВСИЧКО е възможно Квесторите през цялото време се чудели защо кандидат-студентите били с 1 повече от определената бройка ,е разгадали са го

Супер фен Аватара на lyfche
    Еми на един пробен по Математика бяхме и трябваше да започне изпита в 09:00,а вече беше 09:20 и аз отидох при квестора,който си четеше вестници и го попитах:
    -Извинете,кога ще започнем изпита?
    -Много мъдър въпрос.-отговори ми той
    И продължи:
    -Значи,ако си мислиш,че сега е 09:20 ,не е така това е просто илюзия .
    И така си седнах ...

еми аз съм си карък общо взето
    - забравихх си документа ...
    - в бланката за отговори без да искам по4нах да пресмятам не6то там ;дд
    - на 4ина ми каццна оса и аз писнаах

ии об6то зето ... ;ДД тфа е
    ама искарах хубава оценк а слава богу и ме приеха
    Requiem for a dream <3

Град
    Стара Загора
    Един от настоящите ми ученици,там където трябваше да пише, входящия си номер на бланката с отговорите .. той си написал GSM-а !
    The ability to control your own life,is the most responsible one.
    http://www.teenproblem.net/teenid/Aries

Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от Tempest
    аз като кандидатствах за гимназия... и по време на изпита на прозореца се лепна една баница

Голям фен Аватара на DeadSilence
    Град
    наа луната
    На пробния изпит по математика квестора ни беше някъв даскъл по мат. и имаше някви задачи дет още не сме ги учили и то човека седнааа при нас да ни ги решава поне бяхме 6 - тима в стаятаа

А изпита по математика бях седнала най отзад и взе да ставаа мн топла и едната квесторка отвори процоераа ама мн духаше и взе чее всички листове ми се разпръснаха из стаята
    Bitch! >.<

Супер фен Аватара на sp33der
    Град
    София
    Аз си загубих листчето с входящия номер и ходих до 125 Соу да си взимам ново.А на изпита по математика един с кожено яке си беше взел 1,5 л. вода.Пие,пие и моли през 10 минути да ходи до тоалетната.А като му казаха да си свали якето,че стана многог топло той как се стресна.Изглежда пищови имаше ама кой както се уреди.

Град
    Стара Загора
    миналата година като кандидатствах имаше грешка в едни от документите, там където си попълваш входящия номер. Вместо 8 квадратчета, бяха оставили 6 и едно момче вместо входящия номер си написа домашния телефон
    същото това момче си носеше студен чай и естествено го разля 3 пъти и губи маса време да се чисти в тоалетната
    беше си взел и шоколад, който се разтопи разбира се и момчето си омаза всичките листи
    и за капак на всичко си носеше цяла чанта с кърпички....като се започне от обикновени - сухи и се стгине до хавлия за лице

Град
    Сливен
    Тази година на изпита по математика като пих вода и едно момиче си изтърва химикала,а аз се стреснах и изплюх водата върху листите за черновата,за мое съжаление се намокри и част от беловата

Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    Абе внимавайте,4е някои гафове мн насериозно ги взимат и ти анулират работата.Така на една олимпиада по немски бяха минали 100 и няколко дУши на 2-ри кръг,но пуснаха едва половината,щото другите не разбрали и си написали имената не където тр.Друг е въпросът,4е квесторите и дума не са обелили за правилата
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

аз като ходих на изпита по математика си сбърках името...значи аз си седя, почти заспал и си мисля за момичета...имаше една много сладка, която беше и на 2та изпита в моята стая...и си пиша името без да мисля...после ми даваха нова бланка обаче аз въобще не се притеснявах на изпитите...цяла година учех умерено...тренирах и си се забавлявах...накрая си изкарах супер добри оценки и ме приеха в едно от най-елитните училища в София...няма смисъл от притеснения...просто трябва да внимавате през годината

ами на изпита ми по математика закъснях и щях да са збия с квосторката щото съм бил драскал на бланката а на изпита по бг една мн побаркана дето съм ходил с нея седеше пред мене и щяха да ме изгонят щото съм я разсеивал

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от alwaysnforever
    А една моя приятелка беше объркала училището и я бяха карали с някаква служебна кола до другото.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    София
    аз като бях на изпита по БЕЛ имаше някакъв врабец,който постоянно издаваше странни звуци

Аз пък като бях на изпита по БЕЛ имаше някъв образ с панталонки по къси от боксерките ми и идваше баба му да му донесе някви документи пък беше от някво село А за изпита по МАТ вместо да вляза в руската тръгнах към английската (те са едно до друго) добре че се усетих на входа . И на тоя изпит имаше няква дет само говореше за няква метъл група , как искала да е като няква певица , колко била притеснена и др простотии . Такмо да и тегла някоя друга майна и изпита започна

имаше една с ОГРОМНА коса .. ама наистина огромна .. приличаше на кошер и се падна в мойта стаяя.. и едно момче зад нея.. Квесторката пише на дъската и питаше , дали виждаме хубаво вариянта на дъската.. и всички ДА , само оня се провиква НЕ .. оная му вика там къв е проблема да обясни , оня кат се изцепи '' ми в тоя кошер само пчелите липсват .. кък да вида нещо '' .. ама вадеше и един диалеект
    иначе аз по математика си сбърках името.. бях седнала на друг чин , ама не съм виновна , че имала и друга в стаята с мойто име.. после ме изпъдиха оттам де
    Hip Hop , Rap ,

Цитирай Първоначално написано от Tempest
    аз като кандидатствах за гимназия... и по време на изпита на прозореца се лепна една баница
    олелеееееееееееееее това ме убиииииииииииииииии
    Иначе на моя изпит нямаше изцепки .... освен, че чакахме по час и нещо и на двата изпита, за да ни раздадат някви глупости там. И вече минало мн време и всички до един полегнали по чиновете и изведнъж идва някъв мъж и пита 'как сте', и аз няква сънена му отвръщам 'полу заспали!'.

Голям фен Аватара на melinor
    Цитирай Първоначално написано от endless07
    ами на изпита ми по математика закъснях и щях да са збия с квосторката щото съм бил драскал на бланката а на изпита по бг една мн побаркана дето съм ходил с нея седеше пред мене и щяха да ме изгонят щото съм я разсеивал
    Боса по асфалта минавам,
    знам че няма мода такава -
    просто детски навик още в мен живее.

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    ооо определено изпитът по математика няма да го забравя .. с една приятелка се паднахме в стая и тъкмо раздават там бланки ала бала и гледам на стената по дъската гигангска гадна черна .. ХЛЕБАРКА ! И само почвам да викам на приятелката ми че там има хлебарка ма нали се чуда как да и го покажа малко по дискретно и и соча два пръсти като от мир и онаа се чуди .. по едно време странна буба тръгна към мойта фр и аз закрещяхх бубаа бубааа онаа се обърна и си дигна краката на стола в тоя момент и кфесторките се стреснаха и после се заласнаха с нас от смех ох леле ...

бившата ми класни ни е разказвала как някакво момиче от притеснение не спряло да повръща(това за изпита след 7 клас)
    Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.

Град
    Бургас
    на изпита ми по математика в уасг едно момче доста закъсня и дойде малко преди да дадат задачите(задачите закъсняха с 45мин от очакваното време) раздадоха ни листите и варианта, който се падна ...
    по едно време идва една жена и вика ''ей там има едно момче, което спи'', а квесторката ''остави го малко да поспи и после ще ги реши''.
    след 2 часа момчето се събуди и видимо сънено си предаде празна работата
    но поне се наспа

На изпита по рисуване една птичка се заби в прозореца
    Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш

Аз не, но когато чакахме в двора на "Гео Милев" за изпита по БЕЛ върнаха едно момче защото объркало училището То и не пишеше името на ъчилището освен на една лавка пред него

Аз на външната проверка по английски след 8-ми клас излязох от изпита,да се разбера с тогавашното гадже-да му кажа да ме изчака 2мин,че не ми се ходи сама до бирфеста И казах му го де,и тамън тръгвам да влизам в даскало,за да си предам изпитната работа,и гледам заключено И тропнах на охраната и той ми отвори,че нали беше мой човек

Иначе тва с притесняването е много тъпо,познавам много хора които се юркат заради контролни,класни,изпити-според мен няма смисъл-или го знаеш,или не... Ама то си е до нагласа...
    Иначе тоя нашия даскало по география все цепи някви глупости.. Правим контролна и няколко души вече са готови,ама седят си и не са предали де... и той вика:Който е готов и му е скучно,може да ми нарисува някво цветенце,ако има останало място на листа.. Предпочитам маргаритки

По английски една приятелка беше болна,и затва после прави класната само тя... По 1 време и зех листа и и написах съчинението,че нея хич не я бива в съчиненията... Нищо,даскалката изобщо не се усети...

Или на олимпиада по биология сме,и една непрекъснато дрънка... Тая година темата беше за дихетерозиготното кръстосване (май кръстосване беше,лятото изтъпявам) ,и тая въпросната шматка отива при квесторката и вика "Дихетерозиготно слято ли се пише ?
    Филма е,че накрая тая шматка се класира на втори кръг...
    Българско училище-по-велика пародия и от "Смотаняци" .. Всичко е възможно.. : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си