john95 това за свободното време е просто
Аз на изпита по БЕЛ миналата година бях на първия чин по средата.И чакахме 40 мин да ни раздадат бланките,пликовете и т.н. и някакъв си беше начупил шоколада и си хапваше от самото начало.Но беше до прозореза,а нямахме пердета в тази стая и малко пред да почне самия изпит като се обърнах към него шоколада му беше се разтопил а той се опитваше да изчисти чина и да си оближе пръстите така,че да не остави следи после това трябваше да се види...
Та така,аз бях на първия чин и дадоха на квесторките едни огромни пликове,където ако не се лъжа бяха книжките с тестовете.И им трябваше някой,пред когото да ги отворят,и този някой да се подпише,че пликът не е бил отворен преди това.И те ме извикаха,но аз не знаех за какво.И едната така грубо ми каза "ела,ела де!"А аз се изцепих "Защоооо,защо точно аз!'Едно такова сърдито и уплашено едновременно и всички налягаха под масите от смях...
На изпита по математика пък имаше една кифла зад мен,която познаваше едно момче,седящо в другия край на стаята.И докато ни раздадат бланките двамата си говореха "О,това дъвка Шок ли е?Дай една". Онзи и мята.После "Ти знаеш ли,майка ми ми каза,че няма да влизам в математическата,езиковите били по женствени".След малко "Оффф,знаеш ли как ми се пикае,сутринта не успях от бързане.btw нямахме ток сутринта и за малко да закъснея.Дори не успях да изям от любимия ми корнфлейкс.Баща ми някво е*бати дивото същество,сутринта някъв ме дърпа за краката и ми вика да ставам."
Квесторките отгоре на всичкото ни казаха всичката храна да я приберем,не било разрешено по време на изпит Един след половин час отиде до тоалетната и се връща един доволен такъв и една от квесторките го пита: Как си сега?И той отговаря "Нахранен" И всички го гледаме ще кажеш,че е най-извратеното същество на планетата.Не знам каво е ял и откъде,но щях да поърна тогава.Господи,дано да си беше скрил закуската в джоба
А последното нещо,за което се сещам е как квесторките си говореха по време на изпита и тъй като бях пак на първия чин всичко чух..."Ама ти чувала ли си за новия крем на Ейвън за изглаждане на бръчки?Да,много е хубав...." минаха през "аз днеска на моя ще му сготвя нещо постно,че му е много тежко в тия горещини.Много му е тежко и много се поти..." та стигнаха чак до "Абе тоя Славчо(вероятно Слави Трифонов) мниги хубав бе!Ех,и зетя да беше такъв.Пък той само седи вкъщи и нищо не прави.Ама не разбирам,защо на Славчо му викат,че е бил куц.Аз и такъв бих го приела.Хубав,снажен,левент! "