.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 114 от общо 114
    Повече от фен
    Град
    Шумен**
    Спомням си, че на един изпит (по български май беше), сичките бяхме свършили за 15 мин, а квесторките неискаха да ни пуснат. Задължаваха ни да стоим най-малко половин час и малее, к`ва скука беше тогава

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Цитирай Първоначално написано от Tempest
    аз като кандидатствах за гимназия... и по време на изпита на прозореца се лепна една баница
    хахахаха спуках се да се хиля
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Цитирай Първоначално написано от dessko
    На изпита по рисуване една птичка се заби в прозореца
    Тя ви е позирала.

Гафове не съм имала на изпити, обаче на единия изпит една руса мацка се разхълца и хълцаше през половината изпит

Град
    МаЙна ТаУн :D
    На изпита по БЕЛ ни взимат телфоните и едната квесторка вика " Изключете си звука на телефоните , че иначе ще изслушаме цяла палитра от мелодии " и няква такава се спуква от смях , обаче всички я гледат супер тъпо ... После през целия изпит пускаше някви лафове , дето само на нея и бяха смешни

I`m NOT strange , I`m just Different

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    малеее, само аз ли едно време като бях 7-и клас не съм си носила цяла кофа с храна, тука шоколади, моколади, брускети
    на нас тогава никой нищо не ни е споменавал за храна ,та на нас в даскало някои учителки по време на конкролно не даваха да се пие вода даже, пък камо ли на изпит, там не че не са давали, ама аз просто не съм свикнала и вода не носех даже, абе нищичко, само часовник, наште ми надуха главата, че трябвало да взема,че да знам колко време ми остава, пък те наште квесторки се спукаха да казват коло минути ни остават/още от самото начало/
    а иначе по темата: не е нещо кой знае колко забавно, ама имаше едно момче, дето се изцепи, че задачата била грешна, ма някво мн сигурно и хвърли сички в смут и те като почнаха да ахкат ,а тия квесторките бяха даскалки по биология и викат "ми ние нищо не разбираме от математика" ама почнаха да се чудят над задачите а задачата естествено не беше грешна, просто момчето имаше самочувсвие без покритие и се мислеше за математик, а той гола вода явно

не съм имала такива слачай

еммм .. :Д когато ми изпитваха по Ч.О .. не аз а едно0 момчее пръдна .. ама якоо ..

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    На едно състезание по БЕЛ (тест) вече почнаха да излизат хората... Останалите си бяхме още в стаите. И тогава чувам, че отвън се провиква един от моето даскало: "На 50-та е Г!!!"

На изпит по Иврит (езика на евреите, щото бях в едно даскало дето се учи) и трябваше около 30 текста (по 2,3 страници) да знаем за какво иде реч и думите вътре..
    Дават ми първо глаголи да спрягам (там всеки ученик влиза индивидуално при 3,4 жури) и ала бала добре ги понаписах

После 'Я си изтегли текст' и аз ' мм а някакъв ' Б ' вариант че нещо ми се губят текстовете
    Погледнаха ме с лошо око, но после решиха да си направят ташак с мен и почнаха да ме питат някакви въпроси нещо там се опитвах да разбера и накрая ми казаха, 'Абе я разкажи за себе си ' ..
    И после се почна едно дълго съчинение... Другите влизаха и излизаха за 20 мин аз стоях вътре поне 40 минути

Почна се къде живея, какво правя , та до това какви са ми чаршафите и кой мол предпочитам повече

После казвах че в свободното си време целувам сладурани и .. пия ром с кола

Познайте колко имах накрая - 6
    Самотен или не, дясната ръка винаги на лице

Голям фен Аватара на JCoutureJunkie
    Град
    В близост до хладилника
    john95 това за свободното време е просто
    Аз на изпита по БЕЛ миналата година бях на първия чин по средата.И чакахме 40 мин да ни раздадат бланките,пликовете и т.н. и някакъв си беше начупил шоколада и си хапваше от самото начало.Но беше до прозореза,а нямахме пердета в тази стая и малко пред да почне самия изпит като се обърнах към него шоколада му беше се разтопил а той се опитваше да изчисти чина и да си оближе пръстите така,че да не остави следи после това трябваше да се види...
    Та така,аз бях на първия чин и дадоха на квесторките едни огромни пликове,където ако не се лъжа бяха книжките с тестовете.И им трябваше някой,пред когото да ги отворят,и този някой да се подпише,че пликът не е бил отворен преди това.И те ме извикаха,но аз не знаех за какво.И едната така грубо ми каза "ела,ела де!"А аз се изцепих "Защоооо,защо точно аз!'Едно такова сърдито и уплашено едновременно и всички налягаха под масите от смях...
    На изпита по математика пък имаше една кифла зад мен,която познаваше едно момче,седящо в другия край на стаята.И докато ни раздадат бланките двамата си говореха "О,това дъвка Шок ли е?Дай една". Онзи и мята.После "Ти знаеш ли,майка ми ми каза,че няма да влизам в математическата,езиковите били по женствени".След малко "Оффф,знаеш ли как ми се пикае,сутринта не успях от бързане.btw нямахме ток сутринта и за малко да закъснея.Дори не успях да изям от любимия ми корнфлейкс.Баща ми някво е*бати дивото същество,сутринта някъв ме дърпа за краката и ми вика да ставам."
    Квесторките отгоре на всичкото ни казаха всичката храна да я приберем,не било разрешено по време на изпит Един след половин час отиде до тоалетната и се връща един доволен такъв и една от квесторките го пита: Как си сега?И той отговаря "Нахранен" И всички го гледаме ще кажеш,че е най-извратеното същество на планетата.Не знам каво е ял и откъде,но щях да поърна тогава.Господи,дано да си беше скрил закуската в джоба
    А последното нещо,за което се сещам е как квесторките си говореха по време на изпита и тъй като бях пак на първия чин всичко чух..."Ама ти чувала ли си за новия крем на Ейвън за изглаждане на бръчки?Да,много е хубав...." минаха през "аз днеска на моя ще му сготвя нещо постно,че му е много тежко в тия горещини.Много му е тежко и много се поти..." та стигнаха чак до "Абе тоя Славчо(вероятно Слави Трифонов) мниги хубав бе!Ех,и зетя да беше такъв.Пък той само седи вкъщи и нищо не прави.Ама не разбирам,защо на Славчо му викат,че е бил куц.Аз и такъв бих го приела.Хубав,снажен,левент! "

Град
    blagoevgrad
    На изпита по математика преди 2 години след 8 клас едно момиче си носеше зарчета ако се паднела задача с зарчета и накрая икзкара 5.75
    I CaN LIVe WhOLly WiTH YoU oR NoT AT AlL!!!

На изпита по Бел, бях си сложила краката на чина и изведнъж той падна... и после всички се вдигнаха да ми помогнат и да видят дали ми има нещо?!

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    На кандидатстудентски изпит по рисуване - цветна задача с темпера , точно на средата на времето си разпльоках чашата с мръсна кална вода право върху себе си И трябваше да стоя 3 часа до края на изпита мокра като кокошка , и после да си разкарвам окаляната бяла блуза из целия град.
    Е , поне не го разлях върху рисунката...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си