- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да направя :?
Здравейте
От около 1-2 месеца съм си харесала едно момче от моето училище, но лошото е, че дори не се познаваме. Аз съм на 16 и знам само, че той е 10 клас и че живее някъде в моя квартал даже незнам как се казва..Таа незнам какво да направя, за да му покажа, че не ми е безразличен. Няколко пъти сме си засичали погледите и само това.
![]()
Ще съм ви много благодарна, ако ми дадете някакъв съвет.
ПП. Извинявам се, че пълня форума с тъпи теми![]()
Дали си гад или тарикат - все тая ... пак ще мога с душата ти да си играя
Ами просто иди и се запознай с него или накарай някой общ познат да ви запознае и от там действай![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Съблечи се гола!
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
На Бай Тоя идеята е добра, само че така не само него ще привлечеш, а може и никой да не привлечеш![]()
![]()
Към темата : все ще трябва да имате общ познат, ако ли не - действай! Преглътни го този срам, дишай дълбооокооо, сложи най-чаровната и пленителна усмивка, на която си способна и му скрии топката![]()
![]()
If you feel so empty, so used up, so let down. If you feel so angry, so ripped off, so stepped on - you're not the only one refusing to back down. You're not the only one, so GET UP!
Споко мацка има много по глупави ..![]()
По въпроса ти: Накарай обща позната да ви запознае... или направо един от дните го попитай за нещо .. квото и да е ... се ще ти дойде нещо на акъла ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
намери някои об6 познат да ви запознае
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Мерси на всички, които дадоха предложения.
Утре ще поразпитам някой не го ли познава.
Дали си гад или тарикат - все тая ... пак ще мога с душата ти да си играя
ходи и му кажи
бъткуууу я съм влубена загубена в тебе вааа аиди да ма яздиш и кенефууу после че ти пием сметанъта и ща заживейм щастливу вааа![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
А точно!Питай някой дали го познава и ако имате общи познати чукнете една срещичка с мн хора и така поне ще се запознаете.Успех и не се спичай пред момчето.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
+1Първоначално написано от vampirekiss
![]()
![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Ми запознай се с него, че идва вече края на годината![]()
Some things are better left unsaid!