- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво би ви изненадало?
Здравейте.Нуждая се от малко помощ.До сега не съм питала никой относно тема секс, но сега малко съм се поизчерпала на идеи мисля. .
Та. . с приятелят ми не съм от много дълго заедно, така че не сме имали толкова "любовни" преживявания между завивките.Винаги съм се въздържала и не го карала много диво.Както и да е ,утре ще идва в нас и сам ми каза ,че иска утре да го изненадам с нещо. . та момчета какво би Ви изнендало приятно?Какво ще Ви възбуди на макс?!
Като за начало секси бельо и да почна да го събличам и целувам от вратата - това вече е решено и нататък!?Дайте ми нещо наистина неочаквано?![]()
Мерси на всички, предварително!
Лека вечер!
Еми мен би ми харесало ягоди със сметана . Манипулирай го по такъв начин че да го възбудиш и просто да не може да издържи , може да го вържеш за нещо и да почнеш ... Но ти сама трябва да го познаваш и какво би му харесало .
When my guitar gently crying .
Yes dear , you are wonderful tonight ....
защо не пробваш с малко стриптиизсъс сигурност ще му хареса.Дай му да гледа,но не и да пипа,накрая ще се побърка от възбуда и ще видиш какво следва
охх...размечтах се
And I bleed,
I bleed,
And I breathe,
I breathe no more...
Ставам банален, ама си намери кашон и изскочи гола от него![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
посрещни го с крак-брадва![]()
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх.
Ми нека те свари да готвиш/чистиш ала бала, да се правиш, че не го виждаш/чуваш, бъди по някакво по-предизвикателно бельо, като те награби в гръб го сложи да седне на 1 стол, вържи го, направи му стриптийз, дразни го до полуда, сядай в скута му целувай го страстно и се дърпай рязко от него, направи така, че просто да го подлудиш докато той е вързан, безпомощен и не може нищо да направи. Поиграй си с "атрибута" му, ама малко само да го залъжеш, нека усеща аромата ти, нека усеща ръцете ти по тялото си. Но гледай да не прекалиш, че ще го заболят топките и ще видиш секс друг път ! И като го развършеж, ще те изнасили по такъв начин, че и двамата ще лежите после на леглото, ще гледате тавана и ще се опитвате да си поемете дъх![]()
![]()
![]()
![]()
Успех !
De-Phazz - Anchorless
^ Е, че какво, супер си е идеята![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
аз го изпробвах снощи и мога да кажа само "О,боже мой..." беше върховноискам пак и пак и пак....
And I bleed,
I bleed,
And I breathe,
I breathe no more...
мусака
Какво би ме изненадало приятно ли ??!! Мммммм !! Ами компанията на някоя твоя секси приятелка да речемПървоначално написано от DevilWish
![]()
![]()
А нещо неочаквано ?!! Мммммм!!? Ами докато му духаш му забий един пръст в ануса![]()
![]()
Супер неочаквано ще е
![]()
![]()
Тука някои отговори къртат![]()
Иначе еротичото бельо , обстановката вкъщи като цяло , леглото , стаята всичко трябва да е готово ... Ако искаш да си особено оригинална предложи му някоя нова поза (стига да не сте изчерпали всичко) замисли се кое му е любимото когато правите секс и му го предложи в двойна доза .
Кое би ме изненадало ли? Приятелката ми да роди докато я чукам. Това би ме шокирало даже
http://moetogadje.com/link.php?id=1555 - Тук е моето гадже
Дано не съм закъсняла, но има нещо, което много се харесва на мъжете и то е свирка с ледче. Защото хем е топло, хем студено. Изненадай го, като си пъхнеш ледчето в устата без да забележи. Но да не е прекалено голямо, иначе може да не се плучи добре.
Иначе може и стриптийзили да го вържеш и да го изкушаваш.
Проблем ли виде бе дупе ?Първоначално написано от tedytyy
De-Phazz - Anchorless
Мерси мнооого на всички.Остава да ми пожелаете успех ,защоо той идва след час-два.А ако питате ,кое съм избрала да напрвя- от всичко казано по малко всъщностМиля,че днес е щастливият ден на прителя ми
![]()
После /утре/ ще Ви информрам как е било![]()
О, Мондьо!! Ако ума ти не го побира това.. значи си скучна за момчетата ;рПървоначално написано от tedytyy
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
просто поеми инициативата под всякаква формаПървоначално написано от DevilWish
стрем исе да бъдеш по активната и най важното прави това което на теб ти харесва универсални техники няма просто поддържай добро темпо
![]()
,,Take iit slow..make it happen baby..''
на Vichko0o е много добро същоподобно на моето, но той го е обяснил в повеч детайли. ако наистина си го съчетала ще е просто върха !
Такам . . значи ,мили мои ,вчера беше с една дума НеВеРоЯтНо!! Думите на моят приятел бяха "Не можах да си поема дъх, мерси за невероятната вечер"Беше ужасно щастлив и каза ,че не знае къде ме е намерил такова съкровище
Та овациите са вас, мили съфорумници, защото вие ми дадохте идеите.Мерси много!!!
Сега само трябва да мисля, какво ще се прави следващият път , тъй като от вашите съвети всичко кобинирах))
Супер !! Много се радвам ! Евала ! ЙееееВсе пак идеите не са чак толкова важни. Важно е и как ти си ги възприела и изпулнила, така че браво ! :P
![]()
![]()
Браво, браво взела си акъла на момчето
![]()
За следващия път влез в роля на лошата медицинска сестра или полицайка
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Това е идея ,да.Наистина ще го шокирам тотално /в хубавият смисъл/.Първоначално написано от Ilikeliljon
ПС- тъй като е белгиец според мен не е виждал такова нещо) В смисъл тука момичетата са много смотани, и едни такива . . ддз ама става ли въпрос за секс при тях е само мисионерската поза почти
))
Та извади късмет това момче
) :Р
Хоти - Без вас нямаше да се справя![]()
oх,съжалявам,че ми е такова мнението,не че не са готини идеите,но за мен не са оригинални...смисъл аз на гаджето ми ако му направя стриптииз едва ли ще е много изненадан...незнам може би защото винаги го караме малко диво и малко изненадващо и вкарваме нови неща и двамата...ама "целувай го страстно " ...тя иначе така и така ще си го целува страстно..за мен оригинална идея е например както си правят секс и тнт и привелно изведнъж да го изведе на терасата /ако има такава/ или примерно да се качи на масата и там да продължи или примерно да извади джиесема и да му каже да я снима в някакви много готини пози или защо пък не да си направят клипче и после на сутринта да го гледат...аз давам идеи за следващия път ,въпреки че съм сигурна че и сама ще и хрумне нещо готино,с което да си прекарат още една незабравима вечер...или примерно защо не му направиш св.... докато кара нанякъде и си говорите нещо съвсем не по темата за секс/да не се прилага при неопитни шофьори/![]()
стопроцентов резултат,повярвай ми... абе аз винаги на момента и измислям щото така става по спонтанно и за мен..иначе ти ако си решила какво ще правии тази вечер то само на него ще му е интересно..незнам за вас,но аз не мога да нарека хубав секса,ако е предвиден и очакван..най-обичам да е спонтанно иии винаги да има нещо ново...точно това поддържа една връзка да бъде като в началото
![]()