oх,съжалявам,че ми е такова мнението,не че не са готини идеите,но за мен не са оригинални...смисъл аз на гаджето ми ако му направя стриптииз едва ли ще е много изненадан...незнам може би защото винаги го караме малко диво и малко изненадващо и вкарваме нови неща и двамата...ама "целувай го страстно " ...тя иначе така и така ще си го целува страстно..за мен оригинална идея е например както си правят секс и тнт и привелно изведнъж да го изведе на терасата /ако има такава/ или примерно да се качи на масата и там да продължи или примерно да извади джиесема и да му каже да я снима в някакви много готини пози или защо пък не да си направят клипче и после на сутринта да го гледат...аз давам идеи за следващия път ,въпреки че съм сигурна че и сама ще и хрумне нещо готино,с което да си прекарат още една незабравима вечер...или примерно защо не му направиш св.... докато кара нанякъде и си говорите нещо съвсем не по темата за секс/да не се прилага при неопитни шофьори/ стопроцентов резултат,повярвай ми... абе аз винаги на момента и измислям щото така става по спонтанно и за мен..иначе ти ако си решила какво ще правии тази вечер то само на него ще му е интересно..незнам за вас,но аз не мога да нарека хубав секса,ако е предвиден и очакван..най-обичам да е спонтанно иии винаги да има нещо ново...точно това поддържа една връзка да бъде като в началото