.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    малко трябва да поработя върху паразитните думи като "примерно" например

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Фели защо мненията да не са оригинални ? Свирката при шофиране е оригинално така ли ? Заснемането докато го правите пък е още по-оригинално ? Тамън в разгара и "мило чакай да те снимам задръж така..." Сигурно е "много" възбуждащо ... Да го хвърли на масата ? Та ние с жената тва си го практикуваме постоянно и не е нещо кой знае колко различно .... Това докато шофира да му правиш свирка е много тъпо ! 90% от случаите завършват с катастрофа ... Тя поиска идея ние и дадохме нещо което да го изненада.... Ти ако "така" изненадваш гаджето си както казваш то милия той умира от скука ... Нали съзнаваш, че всеки си има мнение и го изказа в темата. Никой не те кара да го спазваш, щом смяташ, че си толкова добра в леглото браво на тебе, а мъжа ти мисли ли и той така ? Както сама видя авторката е написала, че е било невероятно, значи наща помощ е била от полза ... Кво всеки път ли вие почвате със стриптийз ? Всеки път ли се връзвате и правите простотий ? А забравих вие всеки път тамън в разгара спирате да се снимате или да се преместите на терасата, "о колко възбуждащо, ти си жена мечта".... Не мога да ви разбера такива хора дето все си мислите, че разбирате от всичко и всичко можете.... Така като гледам ти повече оплю наще мнения от колкото да дадеш нещо което да помогне на авторката .... Естествено, че спонтанното и новото е интересно, но защо да не направи нещо специално и планирано ? Защо си въобразяваш, че планираното не може да се превърне в тотално непознато и ново нещо ? Това, че ТИ не можеш не значи, че не става ! Успех от мене ! Авторката ако трябва друго свиркай да помагаме
    De-Phazz - Anchorless

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    ами докато го правите кажи името на най-добрия му приятел и ако не се изненада нз какво друго би го изненадало...
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
    ! Авторката ако трябва друго свиркай да помагаме
    Мерси много ,ама много {} {}

----
    Фели, не смятам, че идеите ,които са ми дали са глупави - в крайна сметка моят приятел остана доволен.
    Тераса нямам ,пък и да имам точно в този момент не ми се спира ,за да се местя.То полудявам само позите докато сменям, че трябва да спра, пък какво остава да се местя на тераса.А за снимки и клипчета - снимки не ми звучи особено интересни, клип един път си бяхме направили с бившият ,но точно 1 път го гледахме и го изтрихме.
    А за свирката в кола - няма кола )) Изобщо трудно изпълними са идеите.. . И все пак ти благодаря.

Цитирай Първоначално написано от axis
    посрещни го с крак-брадва
    И после бормашина извън ринга !

hottie
    Guest
    Фели, по принцип съм съгласна с теб. Но първо е много трудно да дадем идеи просто ей така, защото не знам какво им се харесва и до какви граници биха стигнали. Пък и както за теб снимките и клипчетата са оригинални, за мен са си...айде не ежедневие, но не влизат в графата "оригинални". Разбира се винаги може да намерим още и още идеи. Така, че идеите на всеки един от нас са добре дошли по принцип Както и нашите, така и твоите.
    Иначе за свирката в колата докато шофира е готино, но опасно. Трябва да е на спокоен път и да се кара сравнително бавно ако питаш мен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си