- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кво да правя?
Сегааа... ще пиша накраткоо....
Гаджето ми е пристрастено към чекиите... за мен не е толкова проблем това.. просто се чуствам супер тъпо.. имам чувството че не съм му достатъчна.. особено когато стане въпрос за това или когато говорим по телефона и това стане тема на разговора ни направо се побърквам.. знам че не мога да му казвам какво да прави , защото това си е неговия живот..просто се чуствам гадно... но няма да изпадам в чак такива подробности... в общи линии е това... кажете ми какво да правя... има ли някое нормално момче , което да не бие чекии или всички вече са извратеняци??
еми аз 1 път в седмицата,ма може да има и някой дет не бият![]()
![]()
Бензин, а не кръв! Карбуратор, а не сърце!Машина, а не човек!
Ние лъскаме бастуня, вие търкате пържолата... Няма нищо извратено в мастурбиранетоЯвно си е свикнал и това му доставя най-голямо удоволствие. Що не му направиш ти 1 handjob , бас ловя че ще се насере от кеф
![]()
Да се мастурбира не е лошо, нито извратено. Проблема, ако е за сметка на секса или дори въпреки секса. Тогава означава, че твоя приятел може да има някакъв проблем и няма да е зле да си поговорите за това или да се насочи към лекар или психолог![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Гръмни се.
що да сме извратеняци не мога да разбера... изпускаме напрежението и си правим кефа.... приятеля ти явно е свикнал по- често да си лъска и не виждак какво толкова.... всички момчета лъскат дори и да имат приятелки това не означава че те не са им достатъчни или не ги задоволяват... просто кат им се прииска и го правят....
There is no right or wrong, only fun or boring
И какво - ревнуваш от ръката му ли ?!Първоначално написано от orhidea95
![]()
Предложи му да се 'чукате' така т.е. да сте заедно , голи, той да си прави там каквото иска и ти да маструбираш. Да видим към кое е по-пристрастен.![]()
Според мен колкото и да е му кажи всичко каквото мислиш и че не ти харесва. Кажи му че ако има нужда да се освободи правете секс поне и двамата ще сте доволни.Опитай
`95 си не се учудвам![]()
абе аз съм говорила с него... не е тва проблема... ддЗ много е тъпо тва масртубиране... се едно се е**ш със себе си!!!много ми е противно, въпреки че сега стана нещо нормално при 90 % от хората...
Не е фатално дори и да си 95 и да правиш секс вечепросто си промени децките разбирания (не се заяждам ама го изкарваш толкова гнусно все едно си някаква дето е расла на село и са я възпитали по определени закони ама тя малко е кривнала
) Няма нишо лошо в мастурбирането ако на теб не ти харесва смени си приятеля
+ това щом става въпрос и по телефона замисляла ли си се,че може би той иска секс по телефона (мое мнение)
![]()
Е извинявай за езика ама ТИ ТЪПА ЛИ СИ ?! Какво подяволите му е извратеното на това да биеш чекии немога да разбера ? Извратено е да биеш приятелката си докат я ръгаш с 1-метров стоманен прът, ама да биеш чекии ?!?!?!?! тц тц тц...Първоначално написано от orhidea95
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
Как да прави секс като са 95 ? Поне на ника и пише орхидеа95 ...Първоначално написано от desincety92
www.skatepark.bg
определено не трябва да е проблем не виждам къде е и извратеното![]()
,,Take iit slow..make it happen baby..''
Нормално.
извратеняци ЛОЛ ХАХАХАХАПървоначално написано от orhidea95
![]()
![]()
сигурно 2.7/3 от момчетата си бият чикий...
това доставя удоволствие не мога да разбера какво му е извратеното![]()
Самозадоволяването НЕ Е нещо извратено!Просто на теб годинките ти са малко,а и акъла същоВместо да мислиш за секс и самозадоволяване вземи си намери куклите Барби и ги използвай по предназначение!Няма да е зле и да наблегнеш малко повече на часовете по Биология
![]()
omg we se 1 se ebesh sys sebe si !?!?!?! tc tc tc tc tcПървоначално написано от orhidea95
www.skatepark.bg
Mмм ЗоРиТу извинявай ама ти на 14 с кукли Барби ли си си играла ? И как ще ги използва по предназначение смис кфо им е предназначениетоПървоначално написано от 3oPuTy
Че е малка за да мисли за секс ОК ама чак да се превъзнасяш толко с кукли Барби
![]()
www.skatepark.bg
На 14 години вече ходих по истински дискотеки и имах сериозен приятел от годинаПървоначално написано от sKa73r4o93
=> не съм си играла с кукли Барби!
Казах на авторката да си намери Барбитата и да ги използва по предназначение (т.е. за игра),защото акъла й е като на 10 годишна (да не кажа и по-малко)
не съм казала че ревнувам от ръката му ама не разбирам ква е тая мания с чекиите.. и относно 1 коментар не мисля че сме 18 век и мн добре знам как стоят нещата.. даже майка ми казва , че при момчетата е нормално.. и не казвам че ще скъсам с него заради това нещо, защото го разбирам.. просто се поставете на мое място дори и вие "големите" и погледнете нещата от друга гледна точка... и това да ли правя секс на 14 мисля че засяга само мен!Първоначално написано от NeZaPoznat
Ми да ти кажа то и при момичетата е нормално.. Аз не разбирам въобще за какво се притесняваш. По добре ли ще е да не мастурбира ами да е*е други?! Боже, кфо проблеми имат хората...Първоначално написано от orhidea95
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Нормална ти е реакцията. Не е пристрастен.
Предлагам ти три отговора, избери си сама.
1.Или не си му достатъчна.
2.Може да му е навик.
3.Може просто от скука да го прави.
A.D.I.D.A.S.