.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 82 от общо 82
    Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Цитирай Първоначално написано от Doga
    Цитирай Първоначално написано от Kandrobs
    Аз на Ден по 2 пъти
    Като те гледам......от къде намираш сили бе мой!? (chuckle)
    Хахаха Него унижавай бе
    Относно по темата: Еми като не го задоволяваш ти кво искаш бе ??? Той пича си има биологични нужди !!! Аиде порасни малко (имам предвид умствено) И тогава се излагай по форумите
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Голям фен Аватара на nerazbranoZLO
    Град
    Тхараа и по-точно Звин'кхулоом
    Цитирай Първоначално написано от Kandrobs
    Аз на Ден по 2 пъти
    Поредния онаниец...
    http://nagradionline.info/vote/menace4
    Гласувайте и ще получите услуга
    Ще бъда и съм влюбен аз,
    и така до сетния си час.
    Rikh' darman derigno'h darmee
    Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...

Re: Кво да правя?

Цитирай Първоначално написано от orhidea95
    Сегааа... ще пиша накраткоо....
    Гаджето ми е пристрастено към чекиите... за мен не е толкова проблем това.. просто се чуствам супер тъпо.. имам чувството че не съм му достатъчна.. особено когато стане въпрос за това или когато говорим по телефона и това стане тема на разговора ни направо се побърквам.. знам че не мога да му казвам какво да прави , защото това си е неговия живот..просто се чуствам гадно... но няма да изпадам в чак такива подробности... в общи линии е това... кажете ми какво да правя... има ли някое нормално момче , което да не бие чекии или всички вече са извратеняци??
    Еми всичко, което мога да кажа е, че гаджето ти е пристрастен чекиджия ... За да предпочита чикиите пред секса или треа да е пристрастен или да не те харесва... А и за да говори за това... :X

аз доколкото знам за мъжете ръката си е ръка нормално е да ти е тъпо и да се чувстваш все едно не си достатъчна и не го задоволяваш. Може и така да е. Защо не говориш с него открито за да видиш той какво мисли по върпоса?

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Е кво да мисли човека то като му е повече напрежението предпочита да си набие 1 чекия от колкото да излезе и да изнасили първата която види!
    просто за мъжете секса си е до няква степен нужда и за да не те обременява да го правите по 4-5 пъти на ден примерно си лъска тихо и кротко и тва е

аз съм чувала,че момичета правят на момчетата чекии

Всички, коитомастробират са извратеняци ли ? Големи мозъци тука из форума. Ако искаш извратеняци влез в f-bg.com Аз пък казвам, че ншма човек който да не маструбира. Който отрича лъже. Говорим разбира се за по-порастналите, макар че лапещаците не издържат от много рано...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си