- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Родители + момче..
Мдаа и аз познавам един много хубав 19 годишен ... ии е свестен уж, но ме е канил в тях / не че бих отишла /Но спокойно то тоой не си мисли за секс, той не е такъв човек
![]()
пффф
![]()
Stay up all night with the stars *
Е не всички мислят за сексПървоначално написано от LittlePrincess
![]()
Аз ако те поканя ще дойдеш ли (на 22 съм)
![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
НеПървоначално написано от Ilikeliljon
![]()
Ей така само за едно кафенцеПървоначално написано от LittlePrincess
![]()
И нищо друго, обещавам....
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
хахахаПървоначално написано от Ilikeliljon
кафето е гадно не го пия
![]()
Тогава кола, чай, треваПървоначално написано от LittlePrincess
![]()
.Шегувам се, ти ела пък ще го измислим
![]()
![]()
сооооокче бе![]()
не се притеснявай, няма да дойда![]()
Ако ще си имаш гадже, нека не е толкова голямо. Ще си изпатиш.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Първоначално написано от LizZz
Нямам намерение да му забранявам да го прави с други,щом аз немога да го задоволя.Аз съм убедена че на 18 неможе да не искаш секс..,но наистина не мисля,че би го поискал от мен да гу прай с който си иска да няма да го връзвам с важенцеА за това да се захвана с някой на моята възраст съм напълно против.Всичките ми приятели момчета не са готови за сериозна връзка и подобни неща, повечето момчета до 9клас са несериозни и си хващат гаджета,защото е по-яко.. Затова гледам по-нагоре :P
А така да гу прай с който иска и те това е..![]()
Първоначално написано от LittlePrincess
hahaha ко викаш звънни ми да пием сокове ?
ще ти звънна к.урво само ако си на токове
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Шега беше..и все пак мисля,че ако ме обича наистина няма да е проблем да потрае малко (познавам го от 2год,не че е мн,но предишната му ми е мн добра приятелка и не са гу правили и той не е държал на това) :PПървоначално написано от oasis
Ще бъде проблем. Не си имала гадже нали така каза. Слушай тогава какво ти говорят тези, които са минали вече от там. Все пак ти на където си тръгнала, в тоя форум има хора дето от там се връщат. Не остроумничи, като нямаш опит. Не е за теб това момче. Когато си готова да му дадеш секс и не те е страх от мама и тати, тогава вече ще бъдеш готова.Първоначално написано от mishlence0928
Нищо лично.
тей аз сам приятелка на туй момиче и не е с 5 години по голям, а 4 и така като го гледам и по чатовете които си пишат е много свестен не ми са мисли че ще иска секс от нея и би я почакал (ако продължи дълго с него)а за това дали я харесва според мен я защото всеки път като минем покраи него тои я зяпа и само чака тя да го погледне и тои да я поздрави и да я заприказва
и моля ви са пишете някви свестни коментари защото тя наистина много го харесва
![]()
![]()
![]()
Никой нормален 19 годишен не би тръгнал с 14 годишна пикла.
No offence.![]()
Той е на 18,аз не съм пикла и не съм казвала,че е нормаленПървоначално написано от chrz
![]()
Не мога да разбера защо всички момичета се хващате с много по-големи...
А за момчетата защо трягват с по-малки - ами просто тия дето са за тях гледат само големи баткавци с коли и за момчетата не остава друго освен да минат на 4-5 години по-малки![]()
![]()
Той няма колаПървоначално написано от anonim4o2
![]()
Аз лично не бих тръгнала с него.
Той сигурно си има компания-18-19 годишни момчета. Ако станете гаджета и той излезе с компанията си,разбира се и с теб ... момчетата от компанията ще започнат да му приказват : "Абе тя е на 14 бе... къде си тръгнал и ти?" ... Ти ще ги чуе и ще започне големия рев "Защо да съм малка за него,какво толкова има като съм на 14,а той на 19? "
![]()
Друга ситуация ... той е вече пълнолетен. Излиза през нощта на дискотеки , т`ва -онова ,ще те викне и теб .... НО ето идва големия проблем ... Ти си на 14,има си вечерен час ( "Бе какъв вечерен час бе" сигурно ще си кажеш ?) , мама и тати не те пускат иии оп ... затворена в стаята ревеш 2 часа и най-накрая к`во? Ще започнеш да лъжеш родителите си,че отиваш да спиш в приятелка,а в същото време си с него ...
3-та ситуация ... Гаджета сте ... цуни-гуни,хайде да се хванем за ръчичка ... първи ден,втори,трети ... четвърти ден същото. Едва ли няма да иска секс от тебе. Само за ръчичка ли ще се държите?
На него ще му писне... а пък и най-много да те зареже на 1 месец,защото ще му бъдеш безразлична ...
....
Има още много да си приказвамАма сигурно въобще няма да обърнеш внимание на поста му... ОК кажи ми... после ще се чудиш защо си с него...
![]()
Нищо лично.![]()
Аз мисля че трябва да изчакаш поне още 2г едва ли ти се иска да се хванеш с него да те използва за някои др цели и да те зареже.По-добре като искаш момче зарибявай се с такива на твойта възраст хвани се с някой който може би ще те нарани, защото предимно тези на 14 им е интересно как ще е с др момиче и не се задържат мн и след като те нарани сама ще се пазиш следващия път!
Успех!![]()
"Най-голямото щастие е да бъдеш обичан заради самия тебе или по-точно, да си обичан въпреки тебе." Виктор Юго
Ей това ми е любимото менение..мерси мн за съветите,мисля да те послушам(доста си убедителна) сега въпроса е..Как да спра да мисля за него и да го забравяПървоначално написано от ysmiFchiCa
![]()
Не си напълно права... Не мисля че тя като стои на едно място и чака той ще отиде при нея и ще започне да и се обяснява в любовПървоначално написано от Hilary_
![]()
Може да съм тъп, но поне съм грозен. (сън)
TeenID
Добре ти би ли тръгнал с момиче което е 4год по-малко от тебПървоначално написано от Lyubomn7
![]()