- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- SPESHNO !!! Pomognete mi :(((
Zdraveite na vsichki!!! Znachi parvo molqvi da ne mi se smeite na vaprosa zashtoto tova naistina ne e smeshno....
Ta za vaprosa : Kogato pravq sex ili neshto svarzano s dokosvane na chlena mi , glavichkata me boli ? Osobeno kogato go pravq bez prezarvativ bolkata e strashna , ako e s prezarvativ ima pak bolka ama e po malka ! Kogato moqta priqtelka mi pravi svirka i ako dokosva s prasti glavichkata na chlena mi toi pak me boli !! Nqkoi moje li da mi kaje zashto me boli taka ???
Здравейте на всички!! Значи първи моляви да не ми се смейте на въпроса защото това наистина не е смешно.
Та за въпроса : Когато правя секс или нещо свързано с докосване на члена ми, главичката ме боли? Особено когато го правя без презерватив болката е страшна, ако е с презерватив има пак болка ама е по малка ! Когато моята приятелка ми прави свирка и ако докосва с пръсти главичката на члена ми той пак ме боли!! Някой може ли да ми каже защо ме боли така???
ДРУГ ПЪТ ПИШИ НА КИРИЛИЦА![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Айде и да ти отговоря. Отивай на лекар директно, не ми се струва, че имаш чисто и просто чувствителна главичка на пениса. Най-добре се консултирай със специалист и му опиши проблема.![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
точка 1. Пишете на кирилица !