- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- след отнемане на девственоста?
Искам да ви попитам след първият ви пък колко време сте изчакали за пофторен акт.. и колко е редно да се изчака..
Абе ти момче ли си или момиче.![]()
![]()
Иначе по темата не мисля, че може да има някакъв период на изчакване, но все пак зависи от преживяванията от първия път.
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
След първият път направо втори![]()
![]()
когато се скуса девствената ципа.. нетрябвали да мине някфо време за да зарасне сичко или .. няма ли нужда от изчакване за 2 пат.. на другия ден ако го направи пак ? :х
Абе човеко ти не четеш ли какво ти се пише.Първоначално написано от isthislove
![]()
И какво трябва да зараства, ти да няма да я колиш, че да и зараства нещо. Нищо не трябва да зараства, доколкото съм чел химена представлява съединителна тъкан, която след разкъсването се разгражда.
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Е това да не е рана, че да зараства![]()
Аз изчаках точно една седмица.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Пфу...аз веднага след първия,втори и на другия ден пак![]()
And I bleed,
I bleed,
And I breathe,
I breathe no more...
След половин час почивка ми беше втория път![]()
Кой клас си?
няма какво да чакаш на следващия ден пак![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
^ Автора е мъжко бе![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Да ще зарасне цялата и повече няма да може да прави секс![]()
![]()
По темата: може и веднага стига момичето да е готово
![]()
То няма някакво точно фиксирано време , въпрос на потребност от твоя страна е кога ще е следващият път.
Първоначално написано от LovelyGirl
как ме запомни
![]()
няма определено време за "изчакване" между двата акта. всъщност даже съм забравила такива подробности. може да го направиш още същия ден, може и след месец. като са те отворили веднъж, затваряне няма![]()
аааа има, има! Та хората и операции за възстановяване на девствената ципа измислиха! Мисля че мюсюлманките си я правели най-много доколкото прочетох.. Кфо ли няма вече..Първоначално написано от iiirish
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Не мисля че е нужно да се изчаква-това не е рана,за да зараства![]()
да трябва да изчакаш,все пак ние имаме нещо като срок на годност...![]()
![]()
![]()
господи ,спаси ме
![]()
![]()
Да живееш значи да рискуваш да умреш-това е единственият начин да бъдеш истински свободен!!!
аве хора стига вее...въпроса ти е супер неясенПървоначално написано от isthislove
![]()
,,Take iit slow..make it happen baby..''
когато решите може да го направите пак![]()
малко саааааааааааа минимум годинаПървоначално написано от STUFFF
![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Не знам как да реагирам на малоумната ти тема...Първо,на колко години си,че не видях никъде тук да пише???(ако пише,сори,моя грешка)...Второ на колко е момичето,което си "отворил"???Трето...Защо подяволите не се образовате ПОНЕ МАЛКО ОТ МАЛКО за това аджеба какво,кога,защо и как изобщо стават нещата в секса.Толкова ли е трудно.Като те мързи-ми виж в интернет бе...Мамка му тая девствена ципа дето толкова ви притеснява НЕ Е РАНА за да "зарасне"...След заветния първи път на момичето няма значение гока ще е втория.Въпроса е кога тя иска (ако има правото да избира...)...
Та така...Ползвай чичко Гугъл и се образовай преди да е станало късно...![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
скъса ли се веднъж КРАЙ ....Ще умре както тя така и ти !