.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Имам съмнението, че жена ми изневерява с баща ми

Здравейте,
    Може да ви се стори тъпо, но имам гадното съмнение че жена ми изневерява с баща ми. Още откакто се оженихме, баща ми се промени доста. Започна да ми прави повече забележки, а жена ми третира много мило. Живея заедно с родителите ми в един апартамент. Нямам доказателства, но просто имам това гадно чувство.

Моля дайте съвет че вече се побърквам.

Що за баща би причинил това да сина си .Ако то е вярно(дано да не е)баща ти и женати са много зле.Ама ако си мислиш,че ти изневерява,само защото баща ти се държи мило с нея,не мисля,че е причина за съмнение.Има ли нещо друго.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Темата че е ебавка, ебавка е.

Ама поне да беше измислил по качествена история.

Жив и здрав

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Виждал съм ги много да си шушукат.
    Баща ми й вика на галено и от време на време я целува и пляска по дупето.

Виждал съм баща ми да пуска коментари, веднъж когато беше с колегите си, за крайминаващите момичета... но то беше отдавна.

Всякаш, баща ми е прекалено привързан към жена ми. А тя, не се оплаква от неговото поведение.

Веднъж бяхме излезли 4-та, но жената си беше забравила хапчетата у нас, и им отне около 3 часа докато дойдат до мястото, до което се стига за има няма половин час.

Едит: като не ти се вярва, недей коментира!

Заглавие: Имам съмнението, че жена ми изневерява с баща ми

Ами като се съмняваш,наблюдавай ги,следи ги и ще разбереш истината
    Cullens

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Господинчо, чий го дириш в тийн форум с брачни проблеми?
    А че си мъжа в къщата само по документи личи от километри. Вкарваш се в повече филми от момиче на 16.
    Както казах по рано - жив и здрав.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Здрасти Дачо ! Ко прай Софито бее ??!!

Лесно може да се провери. Просто наблюдаваш внимателно, а под наблюдаваш нямам предвид да се оцъклиш, така че и от километри да ти личи, че ги наблюдаваш. Също така, ако правят секс, то ще си личи, защото жена ти ще ти отказва на теб И още нещо, човеко, живеем в 21 век, хората вече живеят отделно от родителите си. Не знам защо ти си останал при тях, ама колкото по-бързо си обереш крушите, толкова по-добре
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Голям фен Аватара на Aicken
    не е възможно мъж да е такава льохма дано е ебавка темата
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Голям фен
    Ае спрете с тия глупости от рода "Живеем в 21 век" ми ако живеехме в 18 век?

Прати смс на Ивелина Христова. Тя ще ти каже дали е истина

Супер фен
    Почни и ти да й изневеряваш с майка й.
    nicolepcd

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    сложи и девствен колан

Цитирай Първоначално написано от yahhooo
    Ае спрете с тия глупости от рода "Живеем в 21 век" ми ако живеехме в 18 век?
    Ако живеехме щеше да е друго. Сега е 21 Всъщност няма значение през кой век живеем, работата е там, че той трябва да се изнесе и да бъде самостоятелен, да няма на 80 години да живее с 100 годишните си родители
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

^Така е и аз съм на това мнение.Просто не може младо семейство да живее при родителите на единия.Те онея само ще ти се бъркат а и няма да имаш свободата да правиш каквото си искаш.Трябва да се съобразяваш с тях.

jesus

Не знам бате, взимай нещата в свои ръце...

Според мен темата не е ебавка.Следи и двамата, поговори със съпругата си за това,питай я как възприема баща ти.
    ..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...

А защо живеете в родителите ти? Изнасяте се, теглите кредит/отивате на квартира и ограничаваш посещенията. Виждате се по празници и толкова. Вие сте младо семейство, имате нужда от свобода. Баща ти пляскал жена ти по дупето... а ти като го виждаш това, защо не се обаждаш? Слагаш го на мястото му, какво като ти е баща. Тя е твоя жена, ти си вече мъж, а не малко момче и трябва да си 'пазиш територията', пък ако ще да се опълчиш на татенцето.
    Само това можеш да направиш, те ако искат, пак могат да се виждат. Но поне вземи мерки и направи това, което зависи от теб.
    Ilikeliljon, ще отказва само ако е влюбена в бащата. Ако й е просто секс играчка, то й служи за повдигане на самочувствието и определено след това не би отказала и на мъжа си.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от elsy

Направете си 3ка и всичко ще се оправи
    Цитирай Първоначално написано от Sun4o19
    Гледам, че в някои отговори на д-р Тийн има и правописни грешки...Ина със статиите да не е тя доктор тийн?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Здрасти Дачо ! Ко прай Софито бее ??!!

Аве вие що не го направете оргия,че да ви мине мерака а?Ще сте квит!
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Спри амфетамините...хванала те е яко параноята
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    Ми,начи хвани майка й и я шибай,шибай пред нея
    А сега сериозно по темата:Мисля,че трябва да поговориш с баща си и да провериш дали наисина нещата стоят така.Може да се тревожиш излишно.
    Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...

Sun4o19 е много прав!
    А и тва с майка й също е добра идея.Квит ще сте.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си