- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Камери в училище?!
Какво ще кажете за поредния безмислен метод за овладяване на учениците който наложиха в училищата![]()
![]()
Im hot you are not!
Пффхаха, в мойто училище има камери сигурно вече 1год. ако не и повече, толкова врати се счупиха и те не разбраха кой ги е счупил.. к'во си говорим тия камери не знам дали изобщо някой ги следи.![]()
![]()
Все ми е тая.
На мен ми е адски гадно .. Чувствам се като в някакъв затвор и даскалите вече не ни пускат "до тоалетна" ,заради тея камери ..![]()
I draw you on a white paper
Your warm smile envelopes me..
Is this love .. ?
I see you even when I close my eyes ..
I'll be waiting for you ..
и при мен е така само при мисълта че някои ме гледа се побърквам все пак всеки има право на лично пространство![]()
![]()
Im hot you are not!
мноого тъпоо,ако сложат нишо немога да правя
Бензин, а не кръв! Карбуратор, а не сърце!Машина, а не човек!
мноого тъпоо,ако сложат нищо немога да правя
Бензин, а не кръв! Карбуратор, а не сърце!Машина, а не човек!
Много гадна стана работата с тея камери. Нито преписвам, нито хулиганствам, просто не искам да ме наблюдават като някой лабораторен плъх![]()
Имаме по коридорите от повече от година.Не ми прави впечатление.
Иначе, ако сложат по класните стаи ще е ужас.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
В старото ми чеве училище имаше камери в двора и в коридорите, но имам чувството, че никой не ги следеше.![]()
В моето училище има камери от две години. Никой не им обръща внимание.. И да стане нещо, никой нищо не казва.
То без камери или с камери, все си е тая при нас![]()
абе те хубаво го направиха, ама санкциите трябва да са по-големи,защото иначе на никого не му пука...Първоначално написано от lips of an angel_F
Аз пък съм ЗА. Прекалено много малки идиотчета има вече. Ако това ще помогне (в което се съмнявам), по-добре да ги има![]()
при нас още първия ден като ги сложиха и един от моя клас се беше излегнал на чина и директора дойде с медицинското лицепомислиха, че му е лошо
![]()
![]()
![]()
а по темата ужас нито можеш да говориш в час нито нищотъпо е
![]()
![]()
Trust is like a paper once it's crumpled it can't be perfect again
Според мен е тъпо, добре че в нашето даскало няма![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
И в моето даскало има, ама на никой не му прави впечетление. Не виждам нищо лошо. Все тая е. Само един заспал чичко ги следи.
Трябва да има. Неприятни са им на тия, които имат какво да крият. Има нужда от ред в западащите училища, ако искаме поне малко да заздравим държавата.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
При нас засега има само по коридорите и ми е се тая само да не слагат в класните стаи.![]()
![]()
nicolepcd