.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 85
    Аз на теста имам 66 ужас! не мисля че е добре за мен... дано изкарам повече по математика... само СМГ а мдр някой иска ли да влиза там ?

Аз имам три или четири грешки на теста- не съм сигурна колко точно са. Но това значи, че от общия брой махам 5-6 точки, т.е ще имам 70 или 69. А на преразказа... дано ми дадат 20т. Направо ще се изям... на теста съм си поправила два верни отговора на грешниии !!

spoko i na men mi se e slu4valo

Аз на теста имам 71 точки .. надявам се на преразказа да съм се справила .. по бг не беше труден теста .. обаче по математика съм леш надявам се на 4

ебаси на мене времето за преразказа не ми стигна мамка му налии писах чернова ии после ще го преписвам на беловата ии да е красиво ии по-бавничко пиша ии не ми стигна времето да препиша последното изречение деба теста беше некъв супер гаден според мене ама имам около 59 точки дано на преразказа имам 21-22.. сега математиката ще е изродска според мене и аз се надявам на 4 е така

Град
    found myself in wonderland
    xaxaxax

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    Цитирай Първоначално написано от mukka
    ебаси на мене времето за преразказа не ми стигна мамка му налии писах чернова ии после ще го преписвам на беловата ии да е красиво ии по-бавничко пиша ии не ми стигна времето да препиша последното изречение Д**а теста беше некъв супер гаден според мене ама имам около 59 точки дано на преразказа имам 21-22.. сега математиката ще е изродска според мене и аз се надявам на 4 е така
    ДА, и аз имам 59т. на теста.. дано да имам и 21-22 от преразказа, но в никакъв случей по математика не мога да се надявам на 4 там съм ИЗРОДСКО зле.. надявам се да хвана 3 на тото

Ужассс ... математика Мразя я!!! Дано да имам над 4.50, че иначе съм за никъъъдее!!

миналага година , когато и аз бях 7 клас на изпита по БЕЛ имах 5,100 нещо даже а по математика писах всички отговори "в" и имах 2ка
    phah

Град
    xaxaxaxax

НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ АЗ МИНАЛАТА ГОДИНА ГО МИНАХ ТОЯ ПЪТ И МОГА ДА ВИ КАЖА ЧЕ СИ БЯХ СМЕТНАЛА ОЦЕНКИТЕ,А КОГАТО МИ ГИ ВЪРНАХА ИМАХ МАЛКО ПО ВИСОКИ ОЦЕНКИ ИНАЧЕ БЯХ ИЗКАРАЛА 4.578 ПО МАТЕМАТИКА И ТОЧНО 5.750 ПО БЪЛГАРСКИ

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от balon4eee
    миналага година , когато и аз бях 7 клас на изпита по БЕЛ имах 5,100 нещо даже а по математика писах всички отговори "в" и имах 2ка
    е добре де после не те ли беше яд ? аз ако имам 2 ще се гръмна
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Град
    Ysпех утре на изпита! Пожелавам ви максималното!

Мерси !!! Поне на мен ще ми е нужен късмета
    ...

Изпита мина доста добре. Утре предстои гадното,утре предстои мъчението! Вс да ни стискат мн мн палци!

А кога ще публикуват тестовете с отговорите?

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Цитирай Първоначално написано от mariqqqqq
    НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ АЗ МИНАЛАТА ГОДИНА ГО МИНАХ ТОЯ ПЪТ И МОГА ДА ВИ КАЖА ЧЕ СИ БЯХ СМЕТНАЛА ОЦЕНКИТЕ,А КОГАТО МИ ГИ ВЪРНАХА ИМАХ МАЛКО ПО ВИСОКИ ОЦЕНКИ ИНАЧЕ БЯХ ИЗКАРАЛА 4.578 ПО МАТЕМАТИКА И ТОЧНО 5.750 ПО БЪЛГАРСКИ
    Аз също кандидатствах миналата година и имам 5.411 по БЕЛ и 5.679 по математика.. на мен БЕЛ-а ми беше обаче проблема .. иначе дано го напрвите изпита.. после някой ако може да каже къф е бил теста в сравнение с миналата год ..

Цитирай Първоначално написано от 1488
    А кога ще публикуват тестовете с отговорите?

Следобед някъде ще бъдат побликувани в МОН поне така беше миналата година

аз имах 5.375 по математика и 5.876 по БЕЛ

Град
    xaxaxaxax

Голям фен Аватара на sword
    Йесс, хванах 3.071 по математика

Не мога повярвам, че всичко мина. Цялата треперя от вълнение. След една седмица ще си разбера оценките. Сигурно баловете ще паднат много, така че ще успеем. Пффф, за какво се радвам? Ами, ако не вляза в хубава гимназия? Не ми дреме вече. Този изпит ми изпи силите, майка им тъпа. Боже, става ми нещо...

охх такам..изпита и по математика мина..лесничко беше аз съм доволна от себе си като цяло

Искам да се изповядам! Омръзна ми все аз да се излагам на изпитите и все да не съм доволна от себе си! Не е честно! Този път искам да съм доволна, пък! Не може все аз да съм прецаканата! Вече няма да да се притеснявам на изпити, тестове, контролни и други мъчения! И днес не се притеснявах напук на онзи очилат циклоп! Вече съм във ваканция и ако не вляза в хубава гимназия ще ми е ужасно гадно, но няма да се дам на лошото настроение! Искам да съм доволна! Вече съм във ваканция, както написах, и не ме интересува! Ще си живея живота и не ме интересува тъпия изпит!

Град
    xaxaxaxax

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си