- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Изпитът мина.... [party]
xaxaxaxax
аз имах толкова миналата година и имах бал 31.108 и си влизах където ми е кефПървоначално написано от your_secret
^^..вие мн високи очаквания имате за себе си и не ги оправдавате и после ревете по форумите..трябва да си имаш реална преценка на възможностите
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
абсолютно,,Първоначално написано от TheGirlNextDoor
![]()
Точно точно казано... вие възможностите не си ли знаете какво ревете за 4,50 4,20 на този тест ... като беше супер труден немога да ви разбера всички се панирали ревяло им се... абе я се стегнете бе хора това, че оценката ти по мат е ниска не значи че не можеш да влезеш пф .. всички са във някакъв шок..Първоначално написано от TheGirlNextDoor
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Изложих се като цяло. Ако бях мислила повече, можеше и малко по-добре да се представя, но пък съм доволна, защото математиката изобщо не ми се отдава. Имам 4.00, точно на границата
. Теста.. мхм беше труден поне за мен, имаше и логически задачи, които всъщност не сме учили в 7-ми клас, но няколко съм уцелила
. Все пак каквото - такова. Трябваше да мисля и да се подготвям по-добре през годината, защото за тези 4-5 дни, които имах не стигат да науча нещо повече. Сега на 2 юли ще се мре
, защото всичко зависи от това каквото съм направила на изпита по бел. Ии надеждата умира последна
.
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
оо, хич не е лесно след 7ми клас..![]()
поне на мен не ми беше лесно в 8ми клас,, аа в 9ти не ми се мисли..![]()
ето са ше завърша с една или две 5ци..![]()
И ко сте ревнали щото имате 5 не 6? Аз имам 3 и се кефя...![]()
![]()
аз па се кефя на моите оценки
БЕЛ-5,30
натематика-4,78
БАСИ КЕФА!!!![]()
http://www.youtube.com/watch?v=WUVS4okCy2s