- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Molq vi kajete mi kak moje da mi doide za pruv put na 12 sam
Molq vi kajete mi kak moje da mi doide cikula za pruv put s nqkvi recepti ili hap4eta aspirin ili takiva
i love you
Няма как.
П.П. МОля те пиши на кирилица. Прочети правилата на форума. Сега няма да ти заключвам темата, защото виждам, че си нова. Но по принцип темите на латиница се изтриват или заключват
а за кво ти е да ти идва на 12 има време.това става когато организма ти е готов.а твоя явно още не е .чакай.
ми имам болки в корема имам бяло те4ение мн сам радразнителна и изкам да ми избърза![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i love you
но гледам и др форуми има на по 8 9 години а пове4ето 12 13![]()
i love you
Нормално е някъде към 11-12-13-14-15 годишна възраст да ти дойде. Чак след това почвай да се безпокоиш. Пък и ще пускаш теми как да го забавиш, спреш и т.н.(аз на твойта възраст се молех да ми не идва, ама на..
)
П.П. Тва с аспирина ме уби направо![]()
Ега тисега пък и си изгаряте от желание да ви дойде...
На мен като ми дойде помня,че се разревах и си казах ''ЗАЩО НА МЕНЕЕЕ??''...
Както каза някой..после ше има теми ''как да го спра тфа?''![]()
И аз миналата година /бях на 12/ много се притеснявах, защото всички съученички имаха. Един ден неочаквано хоп-троп работата стана /още бях на 12/. И аз въобще не се оплаквам - радвам се
Вече мина една година от тогава и нямам проблеми до сега. Успокой се и прояви търпение
Това само ще те смущава ;\ Иначе и аз съм чувала такива бабини рецепти ама ... ще минеш и без тях
![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Пълниш една спринцовка с оцет и изтискваш навътре във вагината.
на другия ден ще ти дойде.![]()
ama tova sigurno li da ne mi napravi nqkukvi problemi???Първоначално написано от AlMiNaToRa
![]()
i love you
vie probvali li ste 4e i az pitam ama me e strah ina4e 6te go napraaПървоначално написано от bizerankata
i love you
Спокойно,100 % сигурно е.Първоначално написано от bizerankata
Никакви проблеми няма да имаш,на другия ден ще ти дойде...ама наистина не знам защо ти е...![]()
blagodarq mn lovkam teПървоначално написано от AlMiNaToRa
![]()
i love you
ТИ НОРМАЛНА ЛИ СИ!!!!!!! НЕ ПРАВИ НИЩО.....![]()
![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
аз ли съм малоумна или това с оцета е няква адската тъпня![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
съжалявам 4е сам писала на eng.
i love you
Оцееттттттттттттттт...ФИЛМ !!!
Адски зле сте... Пффф ..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ama nali nemoga da zabremeneq
i love you
е точно така!Първоначално написано от AlMiNaToRa
какво има за учудване?!
"оцета" всъщност е киселина. разяжда нежната лигавична тъкан => имаме кървенисто течение, с което лъжем Мъжа си, че е менструално!
отрано моме си се изучила на турските гювендийски мурафети!
е така се лъже Мъж, хак да ти е, но Доктор - хич!
за удобство и по-добър ефект направо може да ползвате концентрирана солна, сярна или азотна киселина!
.......идиотки!!!
от оцета ??Първоначално написано от bizerankata
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
може може... внимавай
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Внимавай девойче...оцета е богат на сперматозоиди!Първоначално написано от bizerankata
Аз предлагам да не взимаш никви спринцовки,оцети,сокове от моркови и квото още ти предложат,а просто да потраеш още малко и после цял живот ще има да му се радваш.![]()
Първоначално написано от Punisherrr
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ей казвам ти го с милост а без да се заяждам
да искаш да ти дойдее мн идиотско ...
изживей си детството и не използвай нищо
радвай се че още не ти е дошло
хората искат да си намалят цикъла и т.н. ти ............![]()
ще ти дойде когато организъма е готов![]()
Не ставай смешна!Първоначално написано от bizerankata
![]()
Естествено че не може!![]()