.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Ох,леле,ма ти сериозно си навита да пробваш
    Ма внимавай наистина,както казаха,оцета има много сперматозоиди понеже е вид сперма.Да внимаваш мнооого.Че после трябва да пиеш Ескапел ..

Ся сериозно.. За кво ти е цикъл,бре моме ... На нас ни се иска да нямаме,пък ти...

Мале ква си простааааааа
    Stay up all night with the stars *

зна4и изкам 6тот вси4ки от на6ия клас имат после не сам навита толкова после кажете сериозно за тва после нали кат няма6 цикал неможе6
    i love you

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Оф, мале. Значи не прави тази простотия с оцета. Не ти трябва, не разбра ли? Какво от това, че другите имат? Какво? Вие превръзките ли си показвате, за да докажете, че имате цикъл ли? От оцета забременява ли се? Живея си живота, цикъла ще ти дойде, ще станеш и ти жена, айде дишай и по-спокойно.

П. П. След малко тема - Какво да пия, за да ми се увеличат гърдите и да нося чашка Е?

Фен Аватара на turboPantofka
    Град
    Sofiq
    То не бяха ръгане на аспирини притив забременяване сега пък и оцет да ти дойде когато си поискаш...абе деца просите си боя там не се слага първото нещо ,което видите а за авторката ти за къде си се разбързала така радвай се докато още не броиш дните до следващия път и да се молиш да ти дойде навреме ,защото след няколко дена заминаваш за море примерно...по спокойно всяко нещо с времето си ...кво се косиш толкова?

Цитирай Първоначално написано от bizerankata
    зна4и изкам 6тот вси4ки от на6ия клас имат после не сам навита толкова после кажете сериозно за тва после нали кат няма6 цикал неможе6

Другите са прави...ние се чудим как да го "махнем", а ти искаш по-скоро да ти дойде... не си добре Какво от това, чи ВСИЧКИ го имат? Още по-зле за тях И btw внимавай какво си пожелаваш ;]

Внимавай!
    Преди да направиш това с оцета пий противозачатъчни!!!
    Много е важно!
    Можеш да забременееш и то с близнаци ;S
    Като ти дойде първия ден,ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се ходи с първата използвана превръзка на челото.Да не забравиш!
    После разпечатваш листовки с надпис "На мен ми дойде!Сега съм като всички в класа!Сега съм яка!" и ги раздаваш в центъра на града.
    Успех

Град
    Nqkude Tam
    аз имам цикъл от 11 годишна и не е чак толкова лошо да имаш цикъл даже е много хубаво защото чрез него се изчистваш от мръсната кръв а не чрез грозни пъпки ...
    @-->---

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Аз си викам защо ми дойде,тя наща искам да ми дойде,недей не е хубаво
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]
    ще си изчакаш чакането... от 10г до 16г е нормално иначе...

Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    ama nali nemoga da zabremeneq
    Внимавай девойче...оцета е богат на сперматозоиди!

Аз предлагам да не взимаш никви спринцовки,оцети,сокове от моркови и квото още ти предложат,а просто да потраеш още малко и после цял живот ще има да му се радваш.
    Цял живот???

аз също съм на 12 и не ми е дошло но не съм се и разбързала може и половината от нашия клас да имат ама кво от това? А и да не са ти показвали превръзките си че си сигорна че им е дошло може просто да си послъгват . А тва с оцеда на твое място никога не бих го направила много е забавно тва с бременоста . Моя съвет е да си чакаш докато организамати е готов и да не слушаш секи кво ти казва.!

Мега фен Аватара на ameli
    като искаш толкова много да си герой, дай на сичките си приятелки, който имат, една превръзка нарисувана с червена водна боичка. после с гордост им кажи "пък тя е моя, изяжте се от яд "

Голям фен Аватара на mey_si
    но гледам и др форуми има на по 8 9 години а пове4ето 12 13
    о боже 8-9 години на 3 направо не искаш ли ? Не гледай другите ти явно още си недоразвита ...има време няма да те подмине,пък и после ще искаш да не ти е идвало

Голям фен Аватара на mey_si
    ama nali nemoga da zabremeneq
    МОМИЧЕЕЕЕ ОСЪЗНАЙ СЕЕЕ ,ебала ли си се за да забременееш-НЕ тогава...образовай СЕ ПРЕДИ ДА ПУСКАШ ГЛУПАВИ ТЕМИ

ohh....ve4e kat se zamislq ne iskam da mi idva molq nqkoi moderator da istrie tazi tema ako moje ne da q zaklu4i a da q istrie pls
    i love you

Фен Аватара на YourFavouriteDrug
    Град
    Бургас :)
    Цитирай Първоначално написано от TenderGirl
    аз имам цикъл от 11 годишна и не е чак толкова лошо да имаш цикъл даже е много хубаво защото чрез него се изчистваш от мръсната кръв а не чрез грозни пъпки ...
    Доста яко неинформирана си.
    Че не е нищо особено - не е. Ама тва с мръсната кръв е един голям мит - е кво ще рече това, че и мъжете трябва да имат, едва ли не да се "пречистят" ли? Поразпитай малко, прочети си учебника за 6-ти клас и ще ти стане ясно.

За темата - нямам думи

Момиче осъзнай се! Когато дойде-тогава. Няма смисъл да се бодеш с оцетни инжекции.. това е нелепо.. +тва за какво ти е?! Разбирам че искаш да си като вс др в класа ти ама я се замисли:
    1 Няма да можеш да идеш на басейн когато си искаш с приятелки.
    2 Ще тряа да внимаваш със смяната на превръзките, за да няма течове и др неприятни ситуации..

ХЕПИ ЛИ СИ СЕГА ЧЕ ОЩЕ НЯМАШ?!

Миличка ти сигурно ще си звездата на града като разберат хората, че си ръгаш инжекции с оцет във вагината..повярвай ми ще си звезда поне 1 седмица..а за забременяването, чувала съм, този който има поне 5 литра оцет в чекмеджето може да забременее...ако имаш по-малко..не си от партия "деца от оцет"
    Щастието на човека е в малките събития..!

А и понеже забелязвам че не си много с акъла си...предния ми коментар е за майтапа!!!!!!!!!!!!!!
    Щастието на човека е в малките събития..!

Лапешки истории.. няма как да ти дойде насила , радвай се сега , че послее ще ти омръзне да ти идва
    Жестоко е сред бурени да бъдеш цвете!

blagodarq na si4ki komentari!No ve4e ne iskam si4ki kakto kazvat kogato mu e vremeto
    i love you

Защо искаш да имаш цикъл ?!

Оцетено небето, оцетено морето,
    Оцетена тревата, оцетен и градът
    С оцетени майки, оцетени дечица,
    Оцетени китари, оцетено звънят.

Пътеката ли стана тясна или вие пораснахте? Гледайки нагоре, малко се захласнахтеее . ;]]

Супер фен
    blagodarq na si4ki komentari!No ve4e ne iskam si4ki kakto kazvat kogato mu e vremeto
    Дам, точно
    После ше видиш колко е гадно
    nicolepcd

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си