- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- временни татуировки -tattoo
Здравейте фенове на временните татуировки!Аз рисувам временни татуировки с къна в София,които издържат до 10 дни,ако имате каквито и да е въпроси по темата можете да ми пишете или да ми звъннете на тел 0896733556
!Препоръчвам Ви особено ако ще си правите истинска първо да си направите такава за да видите как ще се възприемете ,весело лято
![]()
Гаднии саа
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
защо да са гаднимен много ме кефат.Като бях на море в Созопол и там ми направиха драконче на пъпа
Много беше яка само , че накрая кат почне да избледнява е кофти ,ама ми харесват временните татута
![]()
![]()
Bring it on baby.. I taste good!
aз искам ама да речем за 4-5 месеца
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
И аз такаПървоначално написано от term0t0
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
такива мисля се правят с игла и болиПървоначално написано от billytalent
![]()
Болката не е проблем![]()
хахаПървоначално написано от billytalent
късметлийка
аз ако си правех татоо това щеше да ми е най-големият проблем и единсствената причина;заради която бих се отказала от татоо![]()
иначе една приятелка иска да си направи цветна пеперуда на крака и да и трае няколко месеца
о и при мен това е доста гаден проблем.... болкатаПървоначално написано от clever
![]()
![]()
Bring it on baby.. I taste good!
На мен пък всеки ми казва,че не боли толкова колкото го описват повечето хора,но скоро ще разбера
аз съм човек който не търпи болка...........![]()
и без това не съм претърпявала много силна такава че да съм в готовност да ми рисуват нещо с игла![]()
ама успех на тези които ще си правят татоо и после покажете как се е получило и кажете мн ли е боляло![]()
![]()
Вярно е ,че не са толкова траини но пък може6 всеки път да си направи6 не6то различно и да не ти писне,седят до 2 седмици ако се повториат може и повече![]()
Аз съм с постоянна ... болка има,ама се претръпвапосле е само гъделичкане
![]()
Тъпото е, че много голям процент от тиинейджърите си правят татуировки само за гъзарията .. И ако найстина не търпите болка защо по дяволите сте тръгнали татуси да си правите .. Ако найстина искате татус и за вас значи нещо това едва ли една болка би ви отказала.![]()