Охоо !! Како Хилари .... !?! Не очаквах това от теб .....

айде стига ...
След като прочетох за 2-часовите свирки и 6-часовото клатене, както и за похотливите козарчета с големи геги, които след като са задоволили всичките си козички цел
Иват нищо неподозиращи девици, играещи на Нинтендо, надупени в сламата реших и аз да поднеса на форума моята 'почти измислена' история.
Благодаря за хубавите съвети. Все пак двама-трима са се поусетили, че е филм. :P В същност историята не е съвсем измислена. Ето как стана всичко:
Това се случи когато бяхме кажи речи 3 месеца заедно с последното ми гадже. Първата ми любов - онази която трябваше да ‘чакам’ я срещнала и и казала, че сме спали. Само за сведение - в подобна ситуация момичетата вярват повече на момичето. Как бихте реагирали ако някой ви срещне и ви каже, че е издумкал гаджето ви ? Ще я попитате ли дали е вярно ? И тя какво ще ви каже - ооо да направих подобна глупост, но се изкъпах, измих си устата, забравих всичко, а сега обичам само теб ?! Нищо подобно !! Дори да е истина - ще отрича, както и момчетата биха отричали.
Та онази след като беше спала с въпросния супермен се оказа зарязана след 2 месеца. Оттогава не знам защо все търсеше повод да ме жегне за нещо. Аз тогава ходех с друго момиче, с което също не ми потръгна много и след като се разделихме с нея се загаджихме със сегашното ми гадже. Оттогава с първата ми никой не се е хванал и може би за това всеки път, като ни видеше заедно направо позеленяваше от яд. :P Може би в един такъв момент е решила да каже на гаджето ми, че сме спали т.е. ,че аз съм я из*укал и сега ми била любовница.
Звъня аз един ден на гаджето и тя ми затваря. След 10 минути - пак същото, после пак и аз направо - шаш. Отивам пред тях да я чакам, а тя все едно не ме познава. Питам я - мълчи. Тогава реших да карам направо.
- Виж какво - казвам и аз - ако съм ти омръзнал - просто ми кажи. Ако ми кажеш поне защо е - ще си тръгна без никакви въпроси повече.
И тя ми разказва. Аз - шаш.
- Не е вярно - казвам.
- О да !!
- Не е вярно - пак казвам !!
- Ама разбира се, че не е вярно - реве моята. Как можа да го направиш ?!?!
- Не съм го направил !
- ДА ДА ! Признай си поне като мъж ... и така нататък.
- ОК - казвам. Ще си тръгна сега, но ми обещай, че утре ще поговорим пак.
- Всичко свърши -казва ми тя. КРАЙ!
Тръгнах си - какво да правя? Цяла нощ не спах, и на другия ден като отидох на работа и драснах един мейл. Горе долу така беше:
Ако все пак четеш това - направи за последно едно нещо. Иди и я питай дали е видяла бемката с форма на сърце на гърдите ми. Виж тя какво ще ти каже. Много добре знаеш, че нямам такава. После ако искаш ми се обаждай - ако не искаш - недей.
И зачаках. След 2 дни моята ми звъни и се залива от смях. - Ела вика у нас да се съблечеш. Не ще и дума - бях там след 10 минути. Те двете в нейната стая. Моята ухилена, а онази жълта, зелена, опулена. Давай - казва моята - свали си фланелката. Аз - ОК - свалям я. Къде му е бемката ? Пита я моята. Онази стисна устни и направо излетя от апартамента.
Какво е станало разбрах от моята. Прочела тя мейла, харесала идеята и се обадила на онази. Видяли се. Благодарила и, че и е казала колко съм бил неверен и между другото я попитала дали е видяла бемката с форма на сърце на гърдите ми.
О да ! Казала онази. Даже той ми каза - тоест аз съм и казал - ето миличко, това е малкото ми сърчице, голямото е само твое, сега и малкото ми сърчице е твое, никога не съм обичал друга освен теб, и после разказала как си я целувала и галела бемчицата, а аз съм се кефел.
След този ден връзката ни потръгна малко по-добре. КАРМА - к’во да пра’иш ...

:P :P
Това вече не е филм. Впрочем ако ви я бях разказал така пак ли щяхте да сметнете, че е филм ?? Ей за това не трябва да се гледат много филми - там всичко е нагласено. Лошото е, че някои дотолкова се вживяват, че се мъчат да копират ситуаците в реалния живот. Техен проблем !
Още веднъж благодаря за съветите ... и умната ...
:P