.

Виж резултатите на анкетата: Как да постъпя ?

Гласували
155. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да я нае** ?

31 20,00%
  • Да НЕ я нае** ?

78 50,32%
  • Проблема си е твой.

46 29,68%
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62
    Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    ако мацката беше яка дали щеше да се зачудиш
    Четете бе хора четете всичко бе !!

Повече от фен
    Град
    plovdiv
    то си личи колко държиш на приателката ти,щом ако "е хубава" няма да се замислиш ейй какви мъже има пълни педераси

Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Охоо !! Како Хилари .... !?! Не очаквах това от теб ..... айде стига ...

След като прочетох за 2-часовите свирки и 6-часовото клатене, както и за похотливите козарчета с големи геги, които след като са задоволили всичките си козички целИват нищо неподозиращи девици, играещи на Нинтендо, надупени в сламата реших и аз да поднеса на форума моята 'почти измислена' история.
    Благодаря за хубавите съвети. Все пак двама-трима са се поусетили, че е филм. :P В същност историята не е съвсем измислена. Ето как стана всичко:
    Това се случи когато бяхме кажи речи 3 месеца заедно с последното ми гадже. Първата ми любов - онази която трябваше да ‘чакам’ я срещнала и и казала, че сме спали. Само за сведение - в подобна ситуация момичетата вярват повече на момичето. Как бихте реагирали ако някой ви срещне и ви каже, че е издумкал гаджето ви ? Ще я попитате ли дали е вярно ? И тя какво ще ви каже - ооо да направих подобна глупост, но се изкъпах, измих си устата, забравих всичко, а сега обичам само теб ?! Нищо подобно !! Дори да е истина - ще отрича, както и момчетата биха отричали.
    Та онази след като беше спала с въпросния супермен се оказа зарязана след 2 месеца. Оттогава не знам защо все търсеше повод да ме жегне за нещо. Аз тогава ходех с друго момиче, с което също не ми потръгна много и след като се разделихме с нея се загаджихме със сегашното ми гадже. Оттогава с първата ми никой не се е хванал и може би за това всеки път, като ни видеше заедно направо позеленяваше от яд. :P Може би в един такъв момент е решила да каже на гаджето ми, че сме спали т.е. ,че аз съм я из*укал и сега ми била любовница.
    Звъня аз един ден на гаджето и тя ми затваря. След 10 минути - пак същото, после пак и аз направо - шаш. Отивам пред тях да я чакам, а тя все едно не ме познава. Питам я - мълчи. Тогава реших да карам направо.
    - Виж какво - казвам и аз - ако съм ти омръзнал - просто ми кажи. Ако ми кажеш поне защо е - ще си тръгна без никакви въпроси повече.
    И тя ми разказва. Аз - шаш.
    - Не е вярно - казвам.
    - О да !!
    - Не е вярно - пак казвам !!
    - Ама разбира се, че не е вярно - реве моята. Как можа да го направиш ?!?!
    - Не съм го направил !
    - ДА ДА ! Признай си поне като мъж ... и така нататък.
    - ОК - казвам. Ще си тръгна сега, но ми обещай, че утре ще поговорим пак.
    - Всичко свърши -казва ми тя. КРАЙ!
    Тръгнах си - какво да правя? Цяла нощ не спах, и на другия ден като отидох на работа и драснах един мейл. Горе долу така беше:
    Ако все пак четеш това - направи за последно едно нещо. Иди и я питай дали е видяла бемката с форма на сърце на гърдите ми. Виж тя какво ще ти каже. Много добре знаеш, че нямам такава. После ако искаш ми се обаждай - ако не искаш - недей.
    И зачаках. След 2 дни моята ми звъни и се залива от смях. - Ела вика у нас да се съблечеш. Не ще и дума - бях там след 10 минути. Те двете в нейната стая. Моята ухилена, а онази жълта, зелена, опулена. Давай - казва моята - свали си фланелката. Аз - ОК - свалям я. Къде му е бемката ? Пита я моята. Онази стисна устни и направо излетя от апартамента.
    Какво е станало разбрах от моята. Прочела тя мейла, харесала идеята и се обадила на онази. Видяли се. Благодарила и, че и е казала колко съм бил неверен и между другото я попитала дали е видяла бемката с форма на сърце на гърдите ми.
    О да ! Казала онази. Даже той ми каза - тоест аз съм и казал - ето миличко, това е малкото ми сърчице, голямото е само твое, сега и малкото ми сърчице е твое, никога не съм обичал друга освен теб, и после разказала как си я целувала и галела бемчицата, а аз съм се кефел.
    След този ден връзката ни потръгна малко по-добре. КАРМА - к’во да пра’иш ... :P :P

Това вече не е филм. Впрочем ако ви я бях разказал така пак ли щяхте да сметнете, че е филм ?? Ей за това не трябва да се гледат много филми - там всичко е нагласено. Лошото е, че някои дотолкова се вживяват, че се мъчат да копират ситуаците в реалния живот. Техен проблем !

Още веднъж благодаря за съветите ... и умната ...
    :P
    Аааа спрете да пишете и четете това
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Цитирай Първоначално написано от lipstik
    Направо казвай на прителката си за противната и съседка и как те заплашва .
    и аз така мисля
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Цитирай Първоначално написано от sexbomb
    Ооо, какви проблеми имаме с теб.Кажи на гаджето.Махни я тази!

Мега фен Аватара на t0d1t0
    WOW , егаси случая Адската история И оная била бременна ... Леле ... А бе и при мене имаше нещо подобно , но не чак така
    Станислава

Мега фен Аватара на Rofl4e
    аз не бих я наебал.. квоото и да дрънка.. твоята приятелка ако ти вярва и ако ти има доверие.. едва ли ще повярва на няква си там комшийка

Аре четете бе .. Човека каза, че си го е измислил до някаква степен и разказа истинската история.
    I will never let you fall
    I'll stand up with you forever
    I'll be there for you through it all
    Even if saving you sends me to heaven..

Град
    Ниско под тополите . . . ;d
    РАЗКАЖИ ВСИЧКО НА ГАДЖЕТО ТИ !
    wсичkо заwиси от гLeднаta toчка . . . !

Как така, ако била непозната си щял, тоест не си щял да се замислиш? От това следва, че въобще не си верен и, че не ти пука за гаджето ти... Ми и да беше спал с тая дето ти предлага нямаше много да ти тежи май... Ако разбера, че гаджето ми мисли, че може да спи и с други докато е с мен, след това ще го гледам със съвсеем други очи. Що не покажеш на гаджето си тая тема и т'ва дето си го писал, че можеш да спиш с някоя, ако е по-готина само. Хаха, и как си мисли само, че нищо лошо не е направил... Ти не си де, ама е достатъчно да го мислиш.

Ааа, ти си го измислил! Извинявай тогава!

П.П. Ама, ако има някой друг като въображаемия герой, а то има, да знае, че гневните мацки ще му отмъстят!

Мега фен Аватара на t0d1t0
    За всички - ОТГОВОРА Е НА 3ТА СТРАНИЦА!!! 9 или 10ти отговор на темата!!!
    Станислава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си