.

Виж резултатите на анкетата: Как да постъпя ?

Гласували
155. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да я нае** ?

31 20,00%
  • Да НЕ я нае** ?

78 50,32%
  • Проблема си е твой.

46 29,68%
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 62
    Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Да я е .. или да не я е....

Накратко.
    Снощи бях на рожден ден на гаджето. Тя има една комшийка, която познавам само по лице и никога не съм имал нито искам да имам нещо общо с нея. Същата комшийка беше на беседката пред входа когато си тръгвах към 12 часа вечерта. Докато излизах ми каза ‘здрасти’ и аз повече от учтивост отвърнах. После обаче ме повика по име и ми каза да седна да ми кажела нещо важно. Може би защото бях подпийнал се съгласих и седнах.
    Виж какво - каза ми тя - отдавна те искам, но ти не ме забелязваш.
    Ами ходя с комшийката ти - за това - казвам аз.
    Това не ме интересува ! Искам те само за секс - не за гадже.
    Е да ама аз не искам - понечих да стана
    Ако ме срежеш - ще и кажа, че си ме изчукал. Ако се изчукаме - ще си остане само между нас. Ти решаваш.
    Станах и си тръгнах без да кажа нищо.
    Ето сега дилемата ми: Ако я изчукам, което не виждам как ще стане защото е рядко противна мацка - може и да си замълчи. Ако не я .... ще каже на гаджето ми, че съм я ... . Няма как да и докажа че не съм. Практически и в двата случая бих отричал пред гаджето, а да не говорим, че тръгне ли, че съм имал нещо с нея няма да смея да се покажа от подигравки.
    На практика ако беше хубаво момиче и не познаваше гаджето ми - нямаше да се замислям изобщо, но при това положение е малко кофти ситуацията.
    Не искам съвети - сам ще си реша проблема.
    Кажете си само мнението или ако сте имали нещо подобно - как сте се оправили.
    Имам срок да си помисля до понеделник.
    Пускам и анкета...

Направо казвай на прителката си за противната и съседка и как те заплашва .

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от lipstik
    Направо казвай на прителката си за противната и съседка и как те заплашва .
    За да ми каже - ДА ДА - кръшнал си и сега се застраховаш ...

И за това мислих ама ....

Че тя, ако ти няма доверие какво правиш с нея бе човек. Много ясно, че ще и кажеш, ако повярва на съседката това ще е супер тъпо. Това ми е мнението Като нещеш съвет няма и да давам
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

еми да кажи и за съседката хем ще се увериш има ли ти доверие и вярва ли в теб

Супер фен
    И кво ако аз съм една противна мацка(както ти каза за нея) и ей така кажа,че си спал с мене, гаджето ти веднага ще повярва ли,кво?
    Що за смешни отношения...
    Изобщо как може да имаш дилема по въпроса ... глупаво е. Мани я оная ненормалница и толкоз.

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Абе няма да й се даваш Много им се нервя на такива женски.. напрао м ее срам понякога.. ще ходи тя да изнудва някой да спи с нея мале мале.. имах една позната която пък тръгна да бие едно момче щото не искал да ходи с нея ест той й каза не и хич не се занимава с нея.. той ако й беше отвърнал на шамарите оная щеше да остане на място ами казваш на френдката си иии.. квот стане. 1.че е грозна и 2.все пак й казваш и ако не ходите от 2 седмици(а от повече) сиг ще ти повярва а ако не ти повярва мн лошо няма кво да се занимаваш ; )

Cruel Intentions

Оставяш телефона си включен да може приятелката ти да чува какво иска тая кифла от теб или я запиши по някакъв начин.
    Само това мога да предложа.
    ------

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    А приятелката ти на кого би повярвала? Замисли се и върху това.

Направете си 3ка беееееее сладури мамини
    Цитирай Първоначално написано от Sun4o19
    Гледам, че в някои отговори на д-р Тийн има и правописни грешки...Ина със статиите да не е тя доктор тийн?

мн глупаво разсъждаваш.... кажи на приятелката си ако връзката ви е стабилна ще ти има достатъчно доверие за да знае че не си го направил.
    ако оназ глупачка почне да лъже здраве да е според мен никой няма да и повярва и без това!!
    все пак решението си е твое но ако спиш с нея приятелката ти има за какво да те обвинява и няма да приеме извинението ти че тя те е заплашвала...докато ако не спиш с нея съвестта ти е чиста ..
    Сълзи ли чакаш ти? Сълзи не ми отиват... Ще се усмихна пък, така съм го решила.
    "Никога не плачи за това, което не плаче за теб."

ПроблемЪт си е твой.

Имаш глава на раменете си + виждам ,че хората тук ти написаха възможните изходи от ситуацията...Така,чеее...Сам зависи от това ти какво искаш.Не ми се вярва евентуаааллно,ако я е*** оная съседката да е от това,че тя те е заплашвала :P Казваш ,че е грозна и ,че си имаш приятелка,но и не знаеш какво да правиш.. Ехх,мъже мъже...

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    кажи на гаджето си, тч ще ти повярва особено ако оная е рядко противна, както сам каза

Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    кажи на гаджето си, тч ще ти повярва особено ако оная е рядко противна, както сам каза
    +1
    Много честен човек съм,
    обичащ най-доброто,
    не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
    Яхнал коня си,
    през пустинята вървя,
    звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.

Цитирай Първоначално написано от TheEndless
    Оставяш телефона си включен да може приятелката ти да чува какво иска тая кифла от теб или я запиши по някакъв начин.
    ------
    Най-добрият вариант \/
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Голям фен Аватара на DiDiChKa
    Цитирай Първоначално написано от XxRoSxX
    мн глупаво разсъждаваш.... кажи на приятелката си ако връзката ви е стабилна ще ти има достатъчно доверие за да знае че не си го направил.
    ако оназ глупачка почне да лъже здраве да е според мен никой няма да и повярва и без това!!
    все пак решението си е твое но ако спиш с нея приятелката ти има за какво да те обвинява и няма да приеме извинението ти че тя те е заплашвала...докато ако не спиш с нея съвестта ти е чиста ..
    +1
    K.

Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    Добрият мъж трябва да търка клитора на жена си и да изпитва удоволствие от това!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Глупаво.Не разбирам ,има ли изобщо смисъл за колебание!?Просто казавш на твойта.Иначе става по-лошо ,ако пък спиш с оная, мани ,че била грозна и тн, ама все пак си имаш приятелка. . щом даже се замисляш едва ли толкова държиш на връзката си

Супер фен Аватара на sladkalady
    Пфффф как ги мразя такива
    В никакъв случай не изневрявай на приятелката си
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

филми..
    ако не са - ти пък 2 прости решения ли не можеш да вземеш..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    Go Skate Day ! ! !
    Цитирай Първоначално написано от TheEndless
    ------
    тфа верно е умно решение... за да си сигурен че приятелката ти ще ти повярва включваш телефона да записва пъхаш в джеба и питаш оня уруд : '' Ааа кфо беше условието че забравих'' тя ше те изгледа тъпо и ше го каже ти ше я напсуваш и отиваш при приятелката ти разказваш и и после и показваш записа
    www.skatepark.bg

I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !

Tи имаш сериозни проблеми..
    1.Смяташ,че гаджето ти ти няма достатъчно доверие
    2.Колебаеш се дали да спиш с другата. (точно така е,ако не беше нямаше изобщо да пускаш темата)
    3.Приятелката ти не те вълнува толкова,за тебе е важно другата дали е грозна..Ако беше красива щеше да си легнеш с нея...И то на рождения ден на гаджето ти..ужас,ужас

заеби тея работи брат,
    нахакано й кажи на тая скочубра като толкова иска да каже на приятелката ти, щом толкова държи. даже й се изхили в лицето и се дръж колкото можеш по-уверено и нахакано. ако види сигурността ти може да й отмине мерака.

ти с това момиче от колко време си? не може доверието така лесно да пада.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Кажи на приятелката си истината... не трябва да има тайни между вас, а тя ако ти има доверие и държи на теб ще ти повярва. Не прави глупост да си легнеш с нейната комшийка...

Ооо, какви проблеми имаме с теб.Кажи на гаджето.Махни я тази!

Цитирай Първоначално написано от galenata
    Tи имаш сериозни проблеми..
    1.Смяташ,че гаджето ти ти няма достатъчно доверие
    2.Колебаеш се дали да спиш с другата. (точно така е,ако не беше нямаше изобщо да пускаш темата)
    3.Приятелката ти не те вълнува толкова,за тебе е важно другата дали е грозна..Ако беше красива щеше да си легнеш с нея...И то на рождения ден на гаджето ти..ужас,ужас
    Оправи го.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си