.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Ние имахме много, и купихме едни такива като хранилки с отрова на Райд. Слагаш ги по ъглите у вас, те привличат хлебарките, ядат и умират всички...
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

А на каква цена са тези хранилки на райд и къде ги продават??

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от fluffka1
    Баща ми вчера купи някакъв препарат дето не мирише и е безвреден, ще видим, дано да действа.
    внимавайте да не се окаже безвреден за тях... и да не се наложи да носите противогаз във вас

Супер фен Аватара на justt
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от brokeninside13
    майка ми пръска преди 2-3 години с РЕГЕНТ((REGENT)) и досега не съм видяла хлебарка ((да чукна на дърво)) Има го в селскостопанските аптеки цената май му беше около 2 лева, като количеството прахче стига за третиране на няколко стаи. Разреждате в бутилка от Coca-Cola примерно, навивате и пулвелизатор от течност за стъкла и прозорци (резбата е същата). Пръскате основно по дървените мебели, ъгли, под, банята около тръбите, вратите и др. тъмни и влажни места. Внимавайте обаче със съдовете за храна и хран. продукти! Не, че някой досега се е натровил, но все пак...
    Ефекта е следнията - първата седмица след третирането хлебарките значително органичават движенията си из помещенията, на втората седмица се виждат трупове на неуспелите да емигрират в необработени стаи хлебарки. Всъщност не са трупове, а все още живи почти парализирани хлебарки, които са странно подути и с доста по-тъмен цвят от обичайното - за няколко часа умират. На третата седмица се вижда някоя друга съвсем малки хлебарки, които се движат без каквато и да е координация. И накрая изчезват напълно (( при нас с години. ))

В аптеката искайте да ви пообяснят защото мисля че беше опасен за животни. Питайте все пак!

Изпитано е най-вече от студентите (( в студентски сайт разбрах за този препарат щото нали при тях има АДСКИ много .. виждал съм))
    Колкото до райд и др. такива...изобщо не се подвеждайте да живее!!!РЕГЕНТ!!!
    Нали ви казвам аз имах ужас от тях. И в мояа стая имаше. Препоръчвам го! Адски ефективно е. Успехх.
    +1
    Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )

.....

Цитирай Първоначално написано от p3rf3c7
    Олее..и при нас е така..и нашите съседи над нас правят ремонт,но не мисля,че е от това.Майче идват от мазетоо..Мен много ме е страх от хлебарки ии незнам какво ще правя Една сутрин в хола имаше 2-3 умрели хлебарки..добре че я има нашата котка (тя ги убива)
    i na6ta

Град
    във филма ..
    РАЙД SUX !!! Това НЕ помага! Гони хлебарките за 3-4 дена, но след това отново ви налазват.. колко пъти наще са пръскали и се отново и отново се появяват.. но 1 ден приятелка на майка ми й каза за едно, което малко го знаят.. взе, че напръска и вече от година и половина нито 1 хлебарка не съм мярнал в нас.. само не помна как се казваше, но е в бяло шишенце.

Who's next!

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от fluffka1
    Цитирай Първоначално написано от brokeninside13
    майка ми пръска преди 2-3 години с РЕГЕНТ((REGENT)) и досега не съм видяла хлебарка ((да чукна на дърво)) Има го в селскостопанските аптеки цената май му беше около 2 лева, като количеството прахче стига за третиране на няколко стаи. Разреждате в бутилка от Coca-Cola примерно, навивате и пулвелизатор от течност за стъкла и прозорци (резбата е същата). Пръскате основно по дървените мебели, ъгли, под, банята около тръбите, вратите и др. тъмни и влажни места. Внимавайте обаче със съдовете за храна и хран. продукти! Не, че някой досега се е натровил, но все пак...
    Ефекта е следнията - първата седмица след третирането хлебарките значително органичават движенията си из помещенията, на втората седмица се виждат трупове на неуспелите да емигрират в необработени стаи хлебарки. Всъщност не са трупове, а все още живи почти парализирани хлебарки, които са странно подути и с доста по-тъмен цвят от обичайното - за няколко часа умират. На третата седмица се вижда някоя друга съвсем малки хлебарки, които се движат без каквато и да е координация. И накрая изчезват напълно (( при нас с години. ))

В аптеката искайте да ви пообяснят защото мисля че беше опасен за животни. Питайте все пак!

Изпитано е най-вече от студентите (( в студентски сайт разбрах за този препарат щото нали при тях има АДСКИ много .. виждал съм))
    Колкото до райд и др. такива...изобщо не се подвеждайте да живее!!!РЕГЕНТ!!!
    Нали ви казвам аз имах ужас от тях. И в мояа стая имаше. Препоръчвам го! Адски ефективно е. Успехх.
    мерсиии тя майка вика че трябвало да купим някакъв препарат ама го имало само в селскостопанските аптеки, сигурно за това става въпрос.
    няма проблем.
    абе хора изобщо не се залървайте с райд тва е ебаси боклука. Нали ви казвам в продължение на няколко години кви ли не работи опитахме и райд и оше мн други и ефекта е - само малките умират големите нищо им няма. РЕГЕНТ му е майката

maika mi kaza 4e tva bilo mnogo opasno iz a hora i za jivotni .... ne znam moje i da se burka no nie imame v sekciqta a tam iame nqkvi 4a6i i po 6akfovete su6to i tva zna4i li 4e dori i s raid trqbva da gi mahnem

dano skoro nqkoi da propi6e 4e e spe6no

ами неможах да разбера за какво точно питаш, ама иначе наистина повечето препарати са вредни за животни, аз имам куче и ние затва се чудим с какво да пръскаме, последно майка взе едно дето е безвредно и ги изтребахме, ама съседката й правиха от ВиКто ремонт и сега пак е голямо нашествие. Сега ще взима майка някакъв много силен препарат и ще напръскаме, пък ние щото заминаваме и няма да е проблем. Абе общо взето.. голяма паника с тия хлебарки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си