.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 58

Hybrid View

Жив ли е 2pac?

егендарният рапър 2Pac беше гръмнат на 7 септември 1996 година в Лас Вегас. Или поне така се говори... Намерих няколко материала и снимки, които сериозно застрашават теорията, че 2Pac е мъртъв.

Като за начало защо един рапър във върха на кариерата си би искал да инсценира смъртта си ? Може би е искал да избяга от опасностите, които го дебнат след като е станал толкова известен. Да си почине малко от славата... Фактите около самата смърт също са доста интересни. Както вече споменах той умира точно на петък 13-ти в болницата 6 дни след престрелката в "класическа" drive-by престрелка - мечтаната смърт на всеки гангстер....

Друг факт е, че дни след смъртта му излиза песента I ain't mad at cha : http://www.youtube.com/watch?v=UveQdzrRfVg , в която Пак е в бял костюм и пее за смъртта си...

Рапърът има и много други песни, в които пее за смърт и по-точно за собствената си смърт като How long will they mourn me.

Сякаш 2Pac е знаел, че скоро ще го гръмнат...

И все пак тези факти не са толкова убедителни.

В нета има обаче, клипчета на рапъра от 2005-та година... Вижте това: http://www.youtube.com/watch?v=U0xfWYvwLO8 Незнам дали това наистина е 2Pac, но приликата определено е поразителна.

Вижте и това : http://www.youtube.com/watch?v=zD1Cr...eature=related .....

Друг интересен факт е така наречената 7 дневна теория ( The 7-day theory ). Тя е следната: 2Pac е гръмнат на 7-ми септември 7 месеца след като излиза албума му All Eyez On Me. Живее още около 7 дни в болницата. Тупак умира на 25 години ( 2+5=7) Дори часът на смъртта му е 4:03 ( 4+3=7 ) А следващият му албум R U Still Down излиза на 25 ноември. Отново 2+5=7.....

Още...

В песен 5-та от албума Makaveli гласът в началото казва "And if the Lord returns in the coming seven days, then we'll see ya next time."

Да продължавам ли ? ОК ето:

Първото видео от албума му R U Still Down е "Wonder If Heaven Got A Ghetto" В него Тупак и една жена влизат в хотелска стая и съвсем ясно се вижда номерът на стаята - 7 Ето вижте сами : http://www.youtube.com/watch?v=YdYTz6d7wHY
    Също часовникът в трапезарията показва 4:03 - часът на смъртта на Тупак и отново ( 4+3=7 )....
    Във филма "Gang Related" Тупак и Белуши чакат в стая номер 7, а номерът на значката на Тупак е 115; 1+1+5=7.
    В песента "Toss It Up" разпърът чупи огледало, което означава 7 години лош късмет...
    В наачлото на песента "White Man's World" ако се заслушате много внимателно се чува " 7 years, 7 years, 7 years..."

Това видео обобщава горепосочените неща : http://www.youtube.com/watch?v=1M-_19vzoqo&NR=1

Твърде много съвпадения а ?

Но това видео ме впечатли повече от останалите :

http://www.youtube.com/watch?v=LWa-c...eature=related

В песента на 2Pac - This Life I Lead част от песента е на пръв поглед неразбираема. Но както е показано на клипа, като се пусне от зад напред ясно се чува "Yes I'm alive".... Ще кажете, че това отново е съвпадение. Но защо му е на човека да казва неща наобратно ? И то такива.... А може да е послание... Един Господ знае.

Ако вече отделихте 7-8 минути да разгледате тези неща съм сигурен, че сте се замислили. И все пак вярвайте на каквото искате. Лично аз вярвам, че Пак е жив и подготвя някъде своето завръщане...
    Не се опитвам да те спра,
    но щом решила си върви.
    Тръгни по света и момчето си търси,
    а когато го намериш със него бъди,
    живей щастливо и за мен не мисли.

1. Последният линк не работи оправи го че ми е много интересно как казва i am alive и според мен ако беше жив нямаше толкова дълго да се крие и всичко това е едно голямо съвпадение като се замислиш със всичко е това гледал ли си филма Числото 23 е там точно всичко се върти около 23 и т.н. няма как да е жив ....
    sdfsfsdf

Цитирай Първоначално написано от fudankoo
    1. Последният линк не работи оправи го че ми е много интересно как казва i am alive и според мен ако беше жив нямаше толкова дълго да се крие и всичко това е едно голямо съвпадение като се замислиш със всичко е това гледал ли си филма Числото 23 е там точно всичко се върти около 23 и т.н. няма как да е жив ....
    благодаря че ме каза за линка

Добре защо един рапър във върха на кариерата си би искал да инсценира смъртта си?Може би е искал да избяга от опасностите,който дебнат след като е станал толкова известен.Да си почине малко от славата..
    Не се опитвам да те спра,
    но щом решила си върви.
    Тръгни по света и момчето си търси,
    а когато го намериш със него бъди,
    живей щастливо и за мен не мисли.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ne , ne e jiv ..

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    според мен той стои зад атентатите на 11 септември
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Пловдив-Майна
    Аз пък мисля че е абсолютно възможно 2пак да е жив но все пак тук пише всичко
    http://tupacmania.net/tupac/index.ph...d=15&Itemid=26
    "Най-голямото щастие е да бъдеш обичан заради самия тебе или по-точно, да си обичан въпреки тебе." Виктор Юго

Говори се,че е жив и че има нова песен но аз не мисля че е жив
    The reality is false,dreams are real. https://www.facebook.com/hristina.slavchova

Голям фен Аватара на unicorn_f
    е жив е много ясно,Елвис също е жив

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Едва ли.Да не е луд да се потомясва в дън земя и да се слага сред мъртвите,при положение,че може до ден днешен да си пее и да изкарва милиони.Има доста неща,които могат да навеждат на мисълта,че е жив,но не е толкова лесно да изценираш смъртта си,та дори и да притежаваш всичко материално и да се връзкар.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Жив ли е Елвис?

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    според мен той стои зад атентатите на 11 септември
    +1

Супер фен
    Град
    Своге
    Уош разцепи с коментара си
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    като умра може и да разбера за ся съм пас
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

http://www.youtube.com/watch?v=LWa-c...eature=related

В песента на 2Pac - This Life I Lead част от песента е на пръв поглед неразбираема. Но както е показано на клипа, като се пусне от зад напред ясно се чува "Yes I'm alive".... Ще кажете, че това отново е съвпадение. Но защо му е на човека да казва неща наобратно ? И то такива.... А може да е послание... Един Господ знае.

Това и аз го направих на Cool Edit Pro 2.1 и найстина е така на 58 секунда се чува ясно Yes I'm alive направо тръбки не побиват !
    sdfsfsdf

Цитирай Първоначално написано от unicorn_f
    е жив е много ясно,Елвис също е жив
    Остави Елвис. Той и Васил Левски е жив!
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

И според мен е жив и то с цел , когато излезе да предизвика истинска сензация , чрез която ще спечели страшно много пари.
    Push me and then just touch me so i can get my satisfaction .

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от anna_georgieva
    И според мен е жив и то с цел , когато излезе да предизвика истинска сензация , чрез която ще спечели страшно много пари.
    misli6 li ?! 13 god ve4e ....

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    Цитирай Първоначално написано от anna_georgieva
    misli6 li ?! 13 god ve4e ....
    мисля .. представи си как целият свят ще гръмне от новината...
    манипулация..
    Push me and then just touch me so i can get my satisfaction .

Град
    Пловдив-Майна
    За тези които не вярват че е жив има доказателство защо след като е "умрял" 1996 има албуми издадени 2007 и 2008 проверете да видите а може и 2009 не съм търсила има и достатъчно клипчета пък и той не се крие
    "Най-голямото щастие е да бъдеш обичан заради самия тебе или по-точно, да си обичан въпреки тебе." Виктор Юго

Град
    В думите на хората ;)
    Ееее хора закво разкривате тайната.Ся целия свят ше научи че 2Pac се крие в килера ми....пууу....

Град
    Shove IT
    О да, и Аспарух Лешников е жив!

Пффффффффф оставете човека да си почива в мир ве.
    Той е жив единствено в сърцата ни!
    Винаги ще помним какво е бил,и какво продължава да бъде,дори и да не е жив.Приемете най-после,че една легенда не е сред нас,но винаги ще бъде в сърцата ни

В на един приятел мазето е ... ама няма да издавам повече
    The shadow of the wicker man is rising up again!
    http://www.hanovete.com/?recruit=2H85550

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от desincety92
    За тези които не вярват че е жив има доказателство защо след като е "умрял" 1996 има албуми издадени 2007 и 2008 проверете да видите а може и 2009 не съм търсила има и достатъчно клипчета пък и той не се крие
    ти си в много голям филм ...

Никой от феновете му не може да отговори със сигурност. А може би въобще никой не може. Все пак 13 години не са малко, така че и да е имало хора, които са знаели....А ако приемем, че е изсценирал смъртта си, може докато се е криел да му се е случило нещо и все пак да е мъртъв. И все пак няма невъзможни неща.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си