- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Жив ли е 2pac?
там записва песни за новите албуми налиПървоначално написано от WickerMan
![]()
![]()
![]()
пп.ще издам една малка тайна подготвя фийт със шамара![]()
![]()
легенди като 2pac са винаги живи в сърцата на хората (естествено не всички)
Напълно възможно е според мен...13 години са много, кой знае как изглежда на външен вид в момента или как би изглеждал...
Доста факти има, а аз не вярвам в случайности. Айде това с числото 7, както и 23, там повечето са смятани както оттърва, но всичко останало...
Жив е.Живеят на един далечен остров с Елвис и Джон Ленън.
Както е жив ЕлвисВчера се засякохме в някаква гора...Тъкмо иска усамотение...И хоп Елвис излиза с някаква китара и като започна да свири
![]()
![]()
Бях гледала някакво клипче пак с такива развити теории за смъртта на Тупак. Не можах да намеря точното клипче, но се разказваше как Тупак в затвора е чел произведения на Николо Макиавели, които инсценирал смъртта си, за да заблуди враговете си. Не си спомням точно, но мисля, че Микиавели се е появил 18 години след "смъртта си" и сега се говори, че и Тупак може да се завърне 2014 г. Сякаш се е "вдъхновил" от Микиавели за смъртта. И псевдонима му Макавели... Някак са доста близки... И в клипчето пак беше тази теория за 7 и за I'm alive. Не знам и аз. Но знам със сигурност, че и да е жив и да не е жив, той винаги ще бъде в нашите сърца и музиката му няма да се забрави лесно.
Мда, също Чърчил и Тодор Живков!Първоначално написано от BloomF
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
даа Жив е той,жив е,там на Балкана,лежи и пъшка и дискове тръшка ....![]()
Не се шегувайте с такива велики личности...
И на мен ми се иска да е жив Тупак,Джон Ленън,Фреди Меркюри защо не и Елвис...но уви...мисля,че не са..
Иначе би било страхотно...това са гении в музиката...
Ето днес и Майкъл Джексън почина...
Тва е музика за поколения напред...
Щеше да е хубаво да са живи....но...
пък все пак...кой знае...
Не е жив! Албумите който се пускат на пазара са песни записвани преди той да умре.Това за числата 7 е направено от някой фен математик който не може да приеме,че pac е мъртав....
Това, че е чел книгите на Makaveli не значи че ще си инцинира смърта....Тази песен със "Yes,i'm alive" е пълна случаиност.Няма нищо умислено в това... За който си мислят, че ще се завърне ДОРИ и да беше жив (той не е) го чакат 200 затвори ако излезе на "Светло" Колкото и да ми е гадно да го кажа одавна е починал. R.I.P 2pac
Първоначално написано от WickerMan
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
The reality is false,dreams are real. https://www.facebook.com/hristina.slavchova
Е па дано е жив![]()
Първоначално написано от D12Respect
![]()
![]()
![]()
Оф , колкото и пъти да влезна в тая тема , се спуквам от смях , на некви ей такива бисери![]()
Сори , Тупаче![]()
(оф , яко ми е лигаво)
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Не се шегувайте с такива велики личности...
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Нещо смешно ли виждаш ? Защо не го споделиш с нас? Пишеш без никакви представени аргументи. аман от такива личностиПървоначално написано от LiveFlower
2014 ще разберем.Бъзикам се,оставете човека да почива в мир..
![]()
I love изсулени!
жив е мноо ясно, аз даже съм го виждал...
в моя град има поне 200-300 дето мязат на него, сигурен съм че и във вашия има
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
Да ми вземеш автограф другия път!Първоначално написано от skuck
![]()
I love изсулени!
dali e jiv...mnogo qsno
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Жив е той, жив е! Там на Балкана, потънал в кърви, лежи и пъшка......
Живее на една планета, подобна на Земята, заедно с Елвис и Ленън и пращат покана на Мадона да се присъедини към тях.