- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Траджеди.
http://vbox7.com/play:301a48e4
Die kids.
Моля ?!
Ами.... не ме изненадва да ти кажа... Не е нито първата, нито последната изцепка на някоя от тези така наречени певици. Жалко е, да. Мъчно ми е... Ама тези неща ще продължават винаги.
To strive, to seek, to find, and not to yield...
И вие да бяхте, и вие щяхте да се кефите, ама тука ще се излеят 100 тона лицемерия и псевдо морал.
Поне на мен ми е забавно.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Всъщност , не ми пука , защото и на тия деца , мястото им не е там![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
И на кое да се кефя?Първоначално написано от Swinkenhoffer
На някаква застаряваща леличка дето се чуди как да привлече внимание ли?
Такива под път и над път има... не са ми забавни вече. Има разлика между лицемерие и между това, да се възмутиш от нещо, което не ти се струва правилно.
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Тва не е нищо...какви песни съм слушал, пял, че даже забравил...
Какви истории са ми разказвали, че тая малоумна звезда и нейните лафове бледнее!!
stefity, какво очакваш? Прави го, защото има кой да й се върже... не е виновна тя, а дечурлята, които се радват на всяка мръсна дума. Никой не може да ме убеди, че като малки не сте се хихикали, когато чуете цици, примерно.
Също така използването на цинизми не е никакъв критерии за морала на някого... и аз псувам, и аз говоря глупости, ама си имам граници. TERRORMACHINE е много прав.
Да не говорим, че това не е явление само на родната сцена... на доста концерти, на които съм била, са се размахвали средни пръсти и простотии от сцената. Големо важно.
Обръщате твърде голямо внимание на глупости и точно това се цели от личности като Камелия, Азис, Андреа и т.н. Те живеят заради хората, които ги коментират, независимо дали негативно или не.
TellMeYourName, благодаряст.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
ляляля отзад ляляля![]()
Е какво очаквате от хора с 2 грама акъл![]()
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
Забравила е текста и замазва положението, ми се струва![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!