.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Град
    Пловдив

Mоят съученик е сънувал, че умирам?!?!?!

Zna4i az sam momi4e na 15 godini V4era ve4erta moqt sau4enik e sanuval,4e umiram!Az sam na 3 etaj v staqta po angliiski ezik i nqkakv maj me butnal prez prozoreca i az sam padnala dolu na zemqta sas spukana glava i umrqla...I dneska kogato popitah sau4enika mi ''kakvo pravish '' toi mi otgovori ''ni6to be umrqla''.Tova kakvo ozna4ava,4e iska da umra li ..? I ne moga da razbera, zashto to4no men e sanuval... I kakvo ozna4ava sanqt ,koito e sanuval sau4enikat mi I se izvinqvam,4e temata ne trqbva da e v tozi razdel,i 4e ne pi6e na kirilica.. Blagodarq za mneniqta vi predvaritelno!!!
    Precenete vie sami kakava sam

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Ако такива като тебе са бъдещето на България съм наистина сериозно притеснен
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Супер фен Аватара на sladkalady
    Това не означава ,че ще умреш.Защо не провери в някой съновник?
    И аз понякога сънувам най-различни сънища ,свързани с приятели и близки,дори и съвсем непознати хора...
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Хората сънуват какво ли не. Тва, че те е сънувал как умираш не значи, че го иска. А и на теб кво ти пука? Едва ли си е намислил да те убива, но кой знае... Само ми е странно защо ти е казал Може би трябва да се пазиш. Най-добрия начин е да не влизаш в кабинета по английски Сложи си и каска за всеки случай

P.S. Виж ми аватара, много е обнадеждаващ. Успех!
    Now don't hang on, nothing lasts forever but the earth and sky
    It slips away, and all your money won't another minute buy.
    Dust in the wind, all we are is dust in the wind

http://www.last.fm/user/way_out_of_here

Да,а аз като сънувах как с един съученик се прибираме от моето село пеша,това какво трябва да значи?И колко хора съм сънувала да мрат,лелей ...спокойно,човек не може да контролира сънищата си.Може дори да сънуваш как си влюбен в човек,когото мразиш,така че не спритеснявай за глупости.Все пак ако искаш можеш да хвърлиш някой поглед към съновник.

Голяма работа като е сънувал, че умираш. И аз съм сънувала как газя мама и тате с някакви камъни ама
    Stay up all night with the stars *

Голям фен
    Лелееее горката ти. Сънувал, че умираш...
    Бий му един шамар, та другия път да сънува как се лекува

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Това е просто сън.Стига сте вярвали в разни тъпи сънища.И аз сънувах,че печеля яхта(наистина го сънувах),но до ден днешен не съм се сдобила с таква.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Умиране, умъртвяване (виж мъртвец, смърт) в съня показват скорошно избавление или приключване на някоя стара работа или вражда. ако гледаш как някой умира, ще тъгуваш по любим човек. ако умираш ти, може да получиш празни обещания. умрял човек ако те вика или ти се усмихва, ще се разболееш. умрял че е възкръснал, ако сънуваш, ще постигнеш добри резултати в работата си. ако оплакваш умрял, ще получиш добри вести. ако говориш с умрял, ще научиш за женитба. ако насън ту умираш, ту се съживяваш, ще водиш скитнически, несигурен живот или пък ще намериш нещо отдавна изгубено.

Виж в някой съновник и стига да пишете глупости щото вече ми писна да отговарям на тъпи въпроси.Тази тема буквално е за кофата.На тъпи въпроси---тъпи отговори!
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...

Re: Mоят съученик е сънувал, че умирам?!?!?!

Цитирай Първоначално написано от stanimirka_94
    Zna4i az sam momi4e na 15 godini V4era ve4erta moqt sau4enik e sanuval,4e umiram!Az sam na 3 etaj v staqta po angliiski ezik i nqkakv maj me butnal prez prozoreca i az sam padnala dolu na zemqta sas spukana glava i umrqla...I dneska kogato popitah sau4enika mi ''kakvo pravish '' toi mi otgovori ''ni6to be umrqla''.Tova kakvo ozna4ava,4e iska da umra li ..? I ne moga da razbera, zashto to4no men e sanuval... I kakvo ozna4ava sanqt ,koito e sanuval sau4enikat mi I se izvinqvam,4e temata ne trqbva da e v tozi razdel,i 4e ne pi6e na kirilica.. Blagodarq za mneniqta vi predvaritelno!!!
    Още ли дишаш ?
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Град
    Go Skate Day ! ! !

JAJJXIAUXJAIjxaiUHXUAxuAHXUhxuaHXUAYHXUAYHXUahxuah xuahxuAHUAHXUAHXUhxauhxauhxa !?!?!?!? D tfa ebavka li e ili si malumna we pri vaprosa 'kfo praish' toi mi otgovori ' NISHTO BE UMRQLA' !?!?!

1/ ili temata e ebavka
    2/ ili ti si typa malumnica
    3/ ili si 3-ti klas

aide bb umrqla
    www.skatepark.bg

I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    аз само на сън мога да кажа, че съм щастлив, щото се пренасям в свят, в който искам да живея... ама знам, че е далече от реалността... пък най-често дори не ги помня... пък ти може да си кажеш "жива съм" и да си се кефиш като циганче в такси... оня нека си ти вика умряла, ако не му обръщаш внимание, бързо ще отмине

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    споко,нищо няма да ти стане....попринцип когато някой сънува,че др човек умира то е точно обратното...смисъл мисля,че вещаеше здраве..тъй,че не се коси....а той,че те нарича умрялата-просто е лееееееееко малоумен или е дечко..избери си сама

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    споко
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Непостоянно

ако темата не е в кофата, то кофата ще дойде да и отговори тука

Аз лично и съвсем сериозно смятам, че трябва да си подготвиш завещанието, тъй като смъртта те дебне. Моите съболезнования предварително.
    .!.

Цитирай Първоначално написано от sKa73r4o93
    JAJJXIAUXJAIjxaiUHXUAxuAHXUhxuaHXUAYHXUAYHXUahxuah xuahxuAHUAHXUAHXUhxauhxauhxa !?!?!?!? D tfa ebavka li e ili si malumna we pri vaprosa 'kfo praish' toi mi otgovori ' NISHTO BE UMRQLA' !?!?!

1/ ili temata e ebavka
    2/ ili ti si typa malumnica
    3/ ili si 3-ti klas

aide bb umrqla
    +1

Ами каквото и да означава съня, предсказанието си е за него, а не за теб
    Когато сънувам че целувам някого например, то няма нещо да се случи на тоя, който съм сънувала, а ще се случи на мен, нали разбираш.
    (бтв целувка на сън значи караница обикновено.. и винаги след като сънувам целувки се случва точно така. )

Не е приятно да ти споделят такива сънища.. стряскащо е сигурно, но споко - няма да умреш, нищо лошо няма да ти се случи

А защо ти вика "умряла" ли? Ми щото се бъзика, или е тъп, или ддз.
    Не търси кой знае каква символика и се успокой.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от PartOfTheAutumnHarmony
    Хората сънуват какво ли не. Тва, че те е сънувал как умираш не значи, че го иска. А и на теб кво ти пука? Едва ли си е намислил да те убива, но кой знае... Само ми е странно защо ти е казал Може би трябва да се пазиш. Най-добрия начин е да не влизаш в кабинета по английски Сложи си и каска за всеки случай

P.S. Виж ми аватара, много е обнадеждаващ. Успех!
    Hahha +1 ) Разби ме А аватара ти кърти )

Отдавна не се бях смял толкова като чета, изрази от типа отвори съновника или мъртвец еди какво си Глупости, глупости. Съня може да означава няколко неща, но не трябва повече информация относно някои неща, пък и аз лично не бих се наел пред толкова хора да пиша какво може да означава.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Град
    < 33
    хахахааааааа
    Actions speaks louder then words .. >.<

Град
    varna

в повечето случаи сънищата нямат реална проекция в истинския живот а относно ,,нищо бе умряла'' е тва е супер идиотски другият път му покажи правилният пръст
    ,,Take iit slow..make it happen baby..''

Супер фен
    Не се шашкай,това не значи нищо (тоест няма как да знаем дали значи ли -не ,но все пак тва си е в неговата глава :Ь )
    А тоя просто е глупав хлапак и ти е казал ''нищо бе умряла'' ,защото просто намира за забавно това,което е сънувал ... А като гледам как се плашиш,може и да те бъзика нарочно

и аз сънувах че света е взривен и че само аз и брат ми оживяваме ама няма да стане така че .....

Супер фен
    Да ти мязам на врачка?
    nicolepcd

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си