.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Помогнете ми косата ми става все по рядка и изтощена

Здравейте имам следния проблем:косата ми е дулга до круста на руси кичори преди 1 седмица и нещо за последно си правех кичорите на времето когато не я подхранвах с нищо беше мн обемна , здрава и жизнена,а сега всеки ден ми пада ;( Мн ме е страх ,защото баща ми отгоре на темето е плешив и не искам да го последвам ,а вузможно ли е недай си боже това да стане?
    Кажете какво да правя използвам различни маски , балсами не помага ;(Дайте препорука за марка или за домашни рецепти И ДА ЗНАМ ,ЧЕ ИМА ПОДОБНИ ТЕМИ ,НО ВСЕ ПАК ЗА ТОВА Е ТОЗИ РАЗДЕЛ , ЗА ДА ПИТАМЕ НАЛИ ?

Голям фен Аватара на Vincitore
    Лелее Поне преди да пуснеш темата си погледни за правописни грешки Иначе ако си третираш косата постоянно с разни бои , преси или др такива - много ясно че ще ти пада Не си споменала от всички маски ли няма ефект , защото ако си вземеш някоя професионална маска надали няма да има резултат . А щом ти е много дълга , може и това да допринася . Вземи я скъси малко и може да живне

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=91202

В 33 страници няма как да не си харесаш нeщо
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Супер фен Аватара на pinki
    Не се шашкай само! Потърсих в интернет:
    http://www.chudesa.net/?p=statia&statiaid=8180
    Аз знам една маска от мама :
    1 супена лъжица-4ервен кромид(сока)
    1 с.л-маслинено олио
    14 с. л-бадемово масло или 1 ампула витамин А
    1 с.л-мед
    1 жълтък

Прочето това :
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...++%EA%EE%F1%E0

+

Разбийте 300 г рациново масло с 30 г коняк и 1 прясно яйце. Намажете корените на косата. Завивий я с хартия, найлон и топла кърпа. След 2 часа измийте косата.

Направете запарка от 2 чаени лъжички накълцани листа от розмарин и 300г вода. Оставете да престои 15 минути и прецедете. Втрийте в корените, след това намажете цялата коса.

Сварете корени от коприва и с отварата през ден измивайте косата си, като енергично втривате разтвора в корените на косата.

Та това е от мене :P
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Град
    София
    ^

И не си прави кичури или изправяне/къдрене. Дори когато ти е мокра я оставяй само да съхне, забрави и сешоара. Не искам да те плаша, но може и да е заради баща ти.

Ако наистина косата ти е дълга до кръста, по-добре я отрежи малко. Ако използваш лакове, вакси и други подобни за коса по-добре ги спри И попитай фризьорката си за някакви заздравяващи продукти за коса. Това е за сега и не са шашкай много
    Където глупостта е образец, там разумът е безумие.
    Йохан Волфганг Гьоте

Това ,че човек има дълга , здрава и обемна коса не значи , че трябва да се успокой и да я зареже напълно !
    Както се казва 'След дъжд качулка' , когато почнат да ви капят косите тогава се сещате , че трябва да ги похранвате и да се грижите за тях .. Щом маски не ти помагат иди и й вземи малко от дължината ! Така ще се подхрани и се консултирай с фризьорката ,,

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Повече от фен
    Спри да я боядисваш и да ползваш преса. Сешоарътдостатъчно я гори.. Аз си мия косата с яйчице и хума. Хумата е 0,30лв. -супер евтина за резултатите, които дава.
    Препоръчвам ти следното: 1. 2-3 яйца ги размеси с половин пакетчт хума. Влез под душа, намокри си косата, сложи много добре и навсякъде от сместа. Изчакай 25-30 минути - за макс. ефект.
    2. Аз не използвам никакви шампоани. Мисля да те посъветвам да последваш ''светлия'' ми пример.. хи-хи..
    3. Купи си маска с АЛОЕ ВЕРА. Чудесно растение.
    Това го правя аз. Отделно пий хранителни добавки. Ако спазваш диети-възможно е някое витаминче да ти липсва. Калмацин мисля, че ще ти подейства доста добре. Има и таблетки с огромно количество витаминчета вътре ''Фитовал''. Чудесни са. Няма да ти навредят. Те са точно за склонна към косопад коса. Ако има стрес в живота ти - също може да е причина. Успокой се, ако ти е напрегнато.
    Желая ти успех!

Повече от фен
    Не смятам, че баща ти има вина в случая. Просто ти си тормозиш косата, може би си напрегната и искаш да ти е бляскава. Въобще не се тревожи. Можеш да си купиш Алое Вера на таблетки и да ги пиеш. Всичко е от стрес и напрегнато ежедневие, а също и от недостиг на витамини и минерали. Пий минерална водичка! Вземай минерали от аптеката и това е.. Но Алое Вера наистина е MAGIC thing..

Повече от фен
    Аааа, дам. Попитай фризиорклата ти за КОПРИНА. Тя е в едно шишенце и ти стига за 3-6 месеца, ако си миеш косата 2 пъти в седмицата. Идеслен прудукт- естествена е и има титамин Е. Всъщност можеш да си купиш и витамин Е за пиене. И не на последно място- има огромно значение това колко пъи си миеш косата в седмицата. Не трябва да бъдат повече от 2. Не е полезно.

Много неща изписах. Сигурно се обърка.. На първо време си купи ''Фитовал'' и после другите витаминки за поддръжка.

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    кисни я в урина по 10 минути на ден

Цитирай Първоначално написано от anyfany2
    Спри да я боядисваш и да ползваш преса. Сешоарътдостатъчно я гори.. Аз си мия косата с яйчице и хума. Хумата е 0,30лв. -супер евтина за резултатите, които дава.
    Препоръчвам ти следното: 1. 2-3 яйца ги размеси с половин пакетчт хума. Влез под душа, намокри си косата, сложи много добре и навсякъде от сместа. Изчакай 25-30 минути - за макс. ефект.
    2. Аз не използвам никакви шампоани. Мисля да те посъветвам да последваш ''светлия'' ми пример.. хи-хи..
    Това го правя аз. Отделно пий хранителни добавки. Ако спазваш диети-възможно е някое витаминче да ти липсва. Калмацин мисля, че ще ти подейства доста добре. Има и таблетки с огромно количество витаминчета вътре ''Фитовал''. Чудесни са. Няма да ти навредят. Те са точно за склонна към косопад коса. Ако има стрес в живота ти - също може да е причина. Успокой се, ако ти е напрегнато.
    Желая ти успех!
    ms za suvet4etata mislq da probram ,a huma ot kude moje da si kypq ?

Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от bebygirl
    Желая ти успех!

от аптеката

Цитирай Първоначално написано от YaNcHeToOo
    Цитирай Първоначално написано от bebygirl
    Желая ти успех!

от аптеката
    oks msi

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Първото, което ще кажа, че баща ти не може да ти предаде по наследство оплешивяване, защото жените не могат да оплешивеят от ген. Второто, което ще кажа е, че на ден по 100 косъма е напълно нормално да падат. Ако си слагаш пяни, лакове, гелове, вакси и т.н. и следователно не си решеш косата всеки ден ти се виждат много като си измиеш косата. Трето - изрусяването много уврежда косата и изтънява косъма, пресата още повече, което ще рече, че косата ти не е толкова обемна, защото се е изтънил косъма много, а не защото ти капе косата. Спри толкова да я третираш, скъси я малко, харесай си някоя от маските и я "третирай" с нея.

Мега фен Аватара на teenems
    направила си кичури
    и ако я изправяш

мама преди пиеше ..

РЕВАЛИД и ФИТОВАЛ
    има го на хапчета и шампоан
    при нея действаше

JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Ни мужах да расбера от правупизните грежки...

Повече от фен
    Не се тревожи !
    Хумата е чудничко нещо, а и и Алое-то. Няма да сбъркаш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си