- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя?? :X
Ми значи аз съм едно момче и от някъде 2 месеца започнах да харесвам едно момиче с което бяхме само приятели до момента. Тя ходеше 5месеца с едно момче и скъсаха започнах да излизам с нея по често ама нищо не ставаше...въпреки че тя май знаеше че я харесвах и си излизахме.Но един ден като се прибирахме от даскало се забиваше с бившия и аз тогава за малко не умрях.. и се чуда дали е в мене грешката че нищо не правех докът излизахме и се чуда какво да правя на там .. И в момента пак ходи с бившия си приятел. А с това "въпросно" момиче се познавам вече 3 години и мисля че я обичам ...
предварително се извинявам ако има някоя правописна грешка от бързане
Ех моето момче, вероятно те възприема чисто и просто като приятел. Не знам дали има смисъл да правиш каквото и да било.![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
+1Първоначално написано от Ilikeliljon
![]()
Сигурен ли си, че тя е знаела, че ти я харесваш?!
Защото ако е така и ако тя също те е харесвала е било нормално поне един намек да получиш от нея..![]()
Все пак щом е тръгнала с бившия, значи все още си пада по него.. мисля, че е по-добре да ги оставиш.
Ако все пак те отново се разделят, утешавай я, излизайте и действай - признай й, че я харесваш, пък каквото стане.![]()
Успех все пак.![]()
ми всъшност тя знаеше че я харесвах поне така си мисла.. постояно и правех намеци ама си знаех че изпитва нещо към бившия защото си пишеше страни работи по skype...Първоначално написано от xXxMixXx
и от няколко дни се ми е кофти не мога да спра да мисла за нея
...
Може да прозвучи очевидно, но нека осмислим сигурните неща и после да предполагаме: Сигурно е, че тя все още има чувства към другото момче. Относно теб - възможно е да те е имала просто за приятел и въпреки че е знаела, че я харесваш да не е повдигала темата, защото те е ценяла като приятел (и нищо повече), но също така има вероятност да през периода, в който е била сама да е имала чувства и към теб! Ако е така - вината определено си е твоя, че нищо не си направил... Все пак - да гледаме напред: остави я да бъде щастлива с приятеля си (не бъди нахален и не прави опити да я измъкваш от него, защото така със сигурност ще я изгубиш и като приятелка) и изчакай своя шанс... Успех!![]()
Отиди и кажи какво чустваш, ако ще продължаваш на пред поне да е наясно със чуствата ти, а и после няма да те е яд, че не си и го казал и какво е могло да стане, повярваиа и незнам какво страшно има да кажеш на някои какво изпитваш ?
![]()
[Boxfighter]
Верно ли си едно момче?
![]()
+1Първоначално написано от Rommel
Ти не можеш да бъдеш сигурен, че тя знаела или сега в момента знае за чувствата ти. Съветът ми е да и кажеш какво изпитваш към нея, а пък "Каквото сабя покаже":P
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
И к'во стана с момичето??..
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
ОМГ!темата е стара,отде я изровихте![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
автора сам си я изрови.Първоначално написано от soul1199
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
дорбе де и за коПървоначално написано от SoStarstruck
![]()
..... 'щот е шантав?!Първоначално написано от soul1199
![]()
Цвети по пижама съм![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
или няма,какво да прави,като менПървоначално написано от SoStarstruck
![]()
![]()
пак лиПървоначално написано от haritov
![]()
![]()
![]()
и като мене,та оспамихме темата..Първоначално написано от soul1199
![]()
е голяма работаПървоначално написано от SoStarstruck
тъпо ми е бе
![]()
Първоначално написано от soul1199
е ти нали ми забрани да я свалям![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
ми окПървоначално написано от haritov
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и на менеПървоначално написано от soul1199
аз ще ви оставя тука да си пишете вашите си перверзии..
![]()
този поглед ме плашиПървоначално написано от soul1199
![]()
кви перверзии беПървоначално написано от SoStarstruck
Гоши оплашихме хората тука
![]()
![]()
![]()