.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Първата целувка

Вчера излизах с една моя стара приятелка, с която преди си споделяхме много. Заговорихме се и се сетих за стари времена, към които ми е приятно да се връщам.
    Затова днес реших да ви разкажа за първата си целувка. Това е важен момент от живота на всяко едно момиче и досега не съм го споделеляла на много хора, но ето, че сега е момента.
    Не знам дали съм споменавала, но аз не съм родом от София. Живея в друг град, а баща ми преди това е живял в малко търновско село.
    Всяко лято нашите ме пращаха в селото на баща ми при баба и дядо. С годините ходенето на село започна все повече да ми тежи. Влязох в пубертета и в главата ми се въртяха само мисли за момчета и пеперудки.
    При едно от ходенията ми на село, обаче срещата ми с едно от тамошните момчета ме накара да обичам селото си отново.
    Ето и историята:
    Баба ми и дядо ми имаха три козички. В селото имаше едно момче Кольо, което пасеше козите на селото. Всяка сутрин минаваше покрай нас и ги извеждаше от обора, а вечер ги прибираше обратно напасани и доволни.
    Хормона ме беше пернал яко и започнах с по-друго око да гледам на този младеж. Той беше на 18, а аз тогава на 16.
    Един следобед се бях излегнала на сеното в обора и си играех на нинтендото. Явно съм се унесла и заспала и не съм усетила как е станало време да се прибират козите. По едно време се събудих и видях, че Кольо стои и ме гледа. Аз се стреснах, защото до сега с него бяхме само на Здравей-Здрасти. Скокнах и се изчервих цялата. Кольо се усмихна и ми каза, че съм спяла много сладко.
    Заговорихме се и седнахме на сеното. От дума на дума не усетих как се гушнахме. Главата му се понесе бавно към моята. Устните му към моите. Точно преди да ме целуне, той се спря усмихна се и после залепи устните си за моите. В този момент вместо на балата със сено имах чуството, че съм на облак и летя в небесата.
    След целувката той стана и си замина, че останалите кози се бяха пръснали вече и бабите навън се развикаха. Аз останах да полежа малко в сламата и пак съм заспала. Събудих се от целувки по вратлето. Усмихнах се и отворих очи. Този път обаче една от козите ме ближеше по врата. Така в един ден преживях първите си две целувки.
    Мои снимки и тук

И си мислиш , че ти повярвах?!?
    //[I found a lovэr for thэ first timэ in my lifэ,you took mэ out of thэ wildэrnэss!]// .. [h] ..

Град
    sofia
    lele az kaato vi kazvam che mokrite sunishta n ajenite sa v slama seno i zaduljitelno ima kozichki vie ne vqrvate
    za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si

Ооо колко романтично..

На мен пък ми хареса, независимо дали е измислица или не, наистина изглежда романтична историята с овчарчето
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Ела у нас на сламата да видиш колко е удобно. Абе, я кажи тази история има ли развръзка с тоз младеж или не сте се виждали повече. Защото споменаваш че мъжете са накарали да харесваш селото си. Само това ли те е накарало ии е имало нещо друго... по-дебело?

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Първата целувка

Цитирай Първоначално написано от natalkamalka
    Вчера излизах с една моя стара приятелка, с която преди си споделяхме много. Заговорихме се и се сетих за стари времена, към които ми е приятно да се връщам.
    Затова днес реших да ви разкажа за първата си целувка. Това е важен момент от живота на всяко едно момиче и досега не съм го споделеляла на много хора, но ето, че сега е момента.
    Не знам дали съм споменавала, но аз не съм родом от София. Живея в друг град, а баща ми преди това е живял в малко търновско село.
    Всяко лято нашите ме пращаха в селото на баща ми при баба и дядо. С годините ходенето на село започна все повече да ми тежи. Влязох в пубертета и в главата ми се въртяха само мисли за момчета и пеперудки.
    При едно от ходенията ми на село, обаче срещата ми с едно от тамошните момчета ме накара да обичам селото си отново.
    Ето и историята:
    Баба ми и дядо ми имаха три козички. В селото имаше едно момче Кольо, което пасеше козите на селото. Всяка сутрин минаваше покрай нас и ги извеждаше от обора, а вечер ги прибираше обратно напасани и доволни.
    Хормона ме беше пернал яко и започнах с по-друго око да гледам на този младеж. Той беше на 18, а аз тогава на 16.
    Един следобед се бях излегнала на сеното в обора и си играех на нинтендото. Явно съм се унесла и заспала и не съм усетила как е станало време да се прибират козите. По едно време се събудих и видях, че Кольо стои и ме гледа. Аз се стреснах, защото до сега с него бяхме само на Здравей-Здрасти. Скокнах и се изчервих цялата. Кольо се усмихна и ми каза, че съм спяла много сладко.
    Заговорихме се и седнахме на сеното. От дума на дума не усетих как се гушнахме. Главата му се понесе бавно към моята. Устните му към моите. Точно преди да ме целуне, той се спря усмихна се и после залепи устните си за моите. В този момент вместо на балата със сено имах чуството, че съм на облак и летя в небесата.
    След целувката той стана и си замина, че останалите кози се бяха пръснали вече и бабите навън се развикаха. Аз останах да полежа малко в сламата и пак съм заспала. Събудих се от целувки по вратлето. Усмихнах се и отворих очи. Този път обаче една от козите ме ближеше по врата. Така в един ден преживях първите си две целувки.
    Ей тия козарчета беее !! Как задоволяват козите само ..... и не само ....
    А ако онази коза те беше близнала по п*тето щеше в един ден и първата целувка и първото лизане да ти се случи. Тю ! Язък !
    Ама коза - ко да я праиш

благодаря на всички за интересните коментари.

Колкото до въпроса от мнението преди мен... ами да... всъщност после станахме гаджета с това момче и той ми беше първия, но ще разкажа за това по натам
    Мои снимки и тук

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    По натам ...

Нали за това я питам дали не е имало и продължение... или да го очакваме в категория "Секс"

ее не знам дали ще го опиша в детайли.. но ще разкажа само да ми дойде музата
    Мои снимки и тук

Ако няма детайли няма смисъл изобщо да го разказваш! Искаме пикантни подробности със забранени думи и ако имаш снимки, видео, други такива неща... добре са ни дошли. Е някой мод сигурно ще го делне охоохо ама кво ти пука.

glarus, аватарната ти снимка малко ме обърква. Ти м или ф си?

Колкото до снимки и видео... в сламата нямаше кой да ни снима.. поне така се надявам, че току виж зачервеното ми от сламата голо дупе, лъснало в някой видео сайт.. ахахахаха
    Мои снимки и тук

Град
    In Devil's Castle
    супер историйка.... и козичката накрая
    someone else...

А ти не можеш ли да четеш?!?! Гларус пише, а не Гларуска! А това че имам готина мацка на аватара си значи че харесвам такива... мръсници... ммммммммммм да, в сламата.... хоохох

Град
    Знам ли и аз,майна
    Цитирай Първоначално написано от Ivalinka
    супер историйка.... и козичката накрая
    Да бе,ша я ближи,сигурно й е цвъкнала една фъшкия

Хубава история и това накрая с козата ми стана сопер смешно.

Мега фен Аватара на Hilary_
    хохо ебати яката историйка ...
    Искам и аз един такъв Кольо ... Макар, че и в моето село има един момък, на който съм му метнала едно очо ама ... тва са подробности ...

P.S. Прати много поздрави от мен на Кольо и козичките ....

Град
    Варна
    след всичките глупости дето ги чета във форума тази истотийка ми подейства супер добре!!
    Да живееш значи да рискуваш да умреш-това е единственият начин да бъдеш истински свободен!!!

Супер фен
    Когааато бяяях овчааарче..и козиичкиите пасях...
    ох Кольо мамин сладък ...

Повече от фен
    Град
    плд
    еее това беше толкова сладка история супер мното хубавка
    Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!

и бабите да дойдат да ви снимат следващия път
    Онзи ден ми се обажда едно момиче и казва: "Отбий се, вкъщи няма никой". Отбих се. Наистина нямаше никой.

Повече от фен
    Град
    плд
    Цитирай Първоначално написано от Sneki
    Ми на първата целувка май бях ала чесън и на момчето не му хареса мн не съм се подготвяла просто и стана бързо..ама още помна как се дръпна ама не ме оставиииииии
    малее хубава работа
    Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!

радвам се, че ви хареса моята история. Наистина беше много романтично.
    Мои снимки и тук

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си