- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Спорт...
Хора,кажете някакъв хубав за трениране спорт,че ми се тренира нещо освен фитнес и плуване, но не мога да измисля нищо.За тенис на маса се чудих дали да не се запиша пак,но не съм сигурен.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Ем мини на бойни изкуства ...![]()
Тенис на маса..хубав спорт с приятели цъкаме от време на време.Не е лош и въртенето на топката лесно се научава![]()
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Картинг
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Бойни изкуства звучи добре,но те са толкова много![]()
Отиваш и разглеждаш
ПП: Най-добре опитай нещо класическо за начало - шотокан, киокушин, кик бокс..
зависи ЗАЩО искаш да тренираш бойно изкуство/спорт и какви искаш да са резултатите и колко сериозно мислиш да се захващаш![]()
Е няма да е за ебавката.Тренира ми се и ако се запиша ще съм сериозен.Просто като тренирам се чувствам себе си,постигам нещо като вътрешен мир,ако разбирате какво имам предвид.
Кик Бокс ;] започна да става много известно и аз се записах но да ти кажа че няма много "редовни" . Пропускат тренировки и т.н.Първоначално написано от MP
Футбол.
В тая игра се обединяват много спортове.
е не е ли така бе???
Тичане, мисловна дейност тряя има, борба при единоборства...
е може би не точно спортове де ама все пак...![]()
аз не казвам, че е лоша играта, напротив най-великата е, ама ако не се занимавяш професионално няма смисъл просто, освен да си цъкаш в квартала, а иначе само тичанетои издръжливостта, но мога да ти кажа, че човек , който се занимава с БИ или боен спорт може и да е по издръжлив от футболист
![]()
Зависи за какво да е по-издръжлив.
Аз съм тренирала 4 год худ.гимнастика и сега тренирам ''тае бу''
El amor,nos da fuerzaS para tareas imposibleS
Волейбол,киокушинкай....аз бих предпочела бойни изкуства-дисциплина развива в теб и чувствто за сигурност!
Водна топка. В комбинацията с фитнеса и с това, че си плувал, освен, че ще имаш успехи, след година-две ще имаш МНОГО добре развито тяло. Ако имаш въпроси, ..![]()
и аз мисля,че е много хубав спорт.И освен това исках да го тренирам,но предпочетох волейболаПървоначално написано от Bimmer
![]()
Извинявам се, че спамя, но Dundy, въобще не е късно да започнеш отново и ти гарантирам, че ще имаш доста добър шут ако си се занимавал малко по - дълго с волейбола, гарантирам ти го лично.
ми занимавала съм се 2 години,но съм момиче.Аз всъщност затова предпочетох волейбола
![]()
O-ooo, aко си момиче, по-добре, че не си почнала, защото след няколко години малко трудно ще приличаш на момиче, нали ги виждам на басейна... Правилен избор си направила, и извинявай, че се обърках.
Бойни изкуства... ако питаш мен, бегай в залата по борба![]()
Time is all I got
волейбол![]()
![]()
...~...I g0tta w3an mYs3lf 0ff 0f y0u...~...