.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Голям фен Аватара на nadincety

Два въпроса относно Гарниер Пюр 3 в 1

Купих си преди 2 дни Гарниер Пюр 3 в 1 .. На опаковката пише да се използва 2 или 3 пъти в седмицата .. Може ли да го ползвам по - често ? И другият ми въпорс е пречи ли , ако си правя някакви други маски заедно с него ? Например маска с кисело мляко и след това се мия с Гарниер-а ..

Като матираща маска де използва 2-3 пъти, иначе може да си махаш черните точки всеки ден

Супер фен Аватара на j_adore2
    За мен това е пълен боклук .. Никакъв ефект няма,дори започна да ми се бели лицето от него
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Цитирай Първоначално написано от m3talmania
    Като матираща маска де използва 2-3 пъти, иначе може да си махаш черните точки всеки ден
    + 1

аз съм много доволна.. не пречи да използваш други маски с него

Почва да ви се бели лицето от него, защото го използвате повече отколкото трябва, това е заради глината, която има в него изсушава прекалено много кожата, а иначе аз го ползвам за почистване на черни точки 5 дена и 2 дена (понеделник и четвъртак) като маска, когато го ползвате като маска не го ползвайте за почистване, а иначе аз пък съм много доволна от него купувам си вече трета опаковка ... и другите маски не пречат на него няма проблем ... и не знам много хора са се оплакали, че не помага ама аз лично нямам такива проблеми

Голям фен Аватара на nadincety
    А да ви попитам като го използвам като маска трябва ли лицето да ми е мокро или може и на сухо ?

Голям фен
    Като стана суртрин и като се намажа с него гадното лъщене на лицето ми изчезва също така изгаря и пъпките,но само толкова.Относно черните точни е пълен боклук,а аз точно поради тази причина си го взех....Доно да действа при теб
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Аз пък съм много доволна. 2 пъти в седмицата го ползвам на мокро, докато се къпя, но не като маска, с която да седя 3 минути, а търкам с него лицето и след като изляза, кожата ми е мн по-мека и гладка...има логика, де то тия неща вътре ти махат мъртвите клетки от кожата и, затова е този ефект

много изсушава, ползвай го рядко и с мазен крем задължително

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от sweet_bubka
    Като стана суртрин и като се намажа с него гадното лъщене на лицето ми изчезва също така изгаря и пъпките,но само толкова.Относно черните точни е пълен боклук,а аз точно поради тази причина си го взех....Доно да действа при теб
    мен пък точно ми ''излекува'' черните точки,други проблеми с кожата нямах/нямам..

като маска може 2-3 пъти седмично,иначе ежедневно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си