- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- С какво почиствате лицето си?!
С какво почиствате лицето си и съответно за какво е добър продуктът/предотвратяване - черни точки, петна, пъпки, общо... ?!
Също, и кой продукт мислите, че не трябва да се използва за даденото нещо - фалшив, странични ефекти, обратно действие и т.н.
Не знам дали я има таз тема, но я пускам за лична нужда, както и за вбъдеща на останалите.
Доста индивидуално си е. Аз лично бях доволна от Гарниер и още съм си с тях, но напоследък не съм доволна от никаква козметика.Първоначално написано от sa6opi4a
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
мии с Garnier pure 3v1, Avon продуктите от серията CLEARSKIN имам ги всички, сапун за лице Imex, AcneOut, салицилов спирт и Nivea Visage Young тоника и почистващия гел![]()
BTW май съм маниячка на тема козметика
![]()
![]()
K.
![]()
![]()
Първоначално написано от dirtyyy
Garnier Pure 3in1 и съм мноого доволна.
и някъв гел на виши.. не знам,не ми се ходи до банята хаха
мия го чат-пат с Garnier Pure, ама много изсушава и тряа да се хидратира с некъв крем после..
С лекарство, което приготвят в аптеката по рецепта.
Мажа се вечер с него.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
С маска на Дева с лайка и крем и тоник на Nivea young
Но тва си е индивидуално ,както вече казаха..
Аз използвам на Nivea Visage Young серията - почистващ гел,тоник и матиращ крем и съм доволна.Кожните проблеми при всеки са различни и много зависят от типа кожа.Повечето младежи(13-18г)имат смесена към мазна кожа,серията на Нивеа е точно за такава.Така че ако твоята също е мазна ти я препоръчвам
.Не забравяй,че в пубертета пъпки има почти при всеки..
.Появата им много зависи от това,с което се храниш.Чела съм,че от сладко(най-вече шоколад)и по-мазни храни могат да се образуват пъпки.При мен наистина е така затова не прекалявам с тези храни,а шоколад гледам да не ям - замествам го с банани
.Пъпки и черни точки се появяват също и при замърсяване,така че внимавай...по-добре не си пипай много лицето..Ии въпреки всичко и всички мои съвети да спазваш пак понякога може да ти се появят пъпки(както на мен
) - какво да правиш пубертет
![]()
На Nivea Young гела и съм доволна . Но на мен по принцип не ни излизат пъпки
![]()
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
Garnier Essentials гела и скраб на Регал
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
С пилинга и крема на nivea natural beauty, понякога и с nivea cleansing cream wash и почистващ гел с глина и масло от мароканска роза на avon
Aз вече от близо 1 година използвам един гел на Planet spa а който си мия лицето, не е за птпки, но за това ми помагаИ маската на планет спа я имам.Тея двете са на Avon и карче вече не пазаръвам от тази марка, само това бих си купила.Иначе преди 10 дена бяха започнали да ми излизат всеки ден по една пъпка/което не ми се беше случвало/ и не ми се махаха, но откакто постя вече 6ти ден неми е излезнала и една точица
То тва е щото ям само плодове и зеленчуци.
Гарниер Пюр 3 в 1 и тоалетно мляко
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Разполагам с няколко продукта. Почистващото мляко "Дева" с лайка го ползвам за отстраняване на грима от очите, а останалата част от лицето си почиствам с лосион Гарниер Пюр. Когато се сетя, използвам Гарниер Пюр гел пак с почистваща цел.
И с някакъв освежаващ ексфолиант на Ейвън се сдобих наскоро.
![]()
Засега не са се проявавали странични ефекти, но, както споменаха по-горе, си е крайно индивидуално.![]()
You are broken, I can fix you...
Аз също имам всичко от тази серия и съм много доволнаПървоначално написано от myHeartIsOnlyForYou
![]()
![]()
Комбимацията от Garnier Pure лосинчето и тва 3в1 пак на Garnier е много добра...днес имаш пъпка утре няма и следа от нея![]()
Garnier Pure 3in1 и съм мноого доволна.
аз използвам продутките на Avon и съм доволна :P
We will be okay. People that are meant to be, will find their way in the end.