.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Повече от фен

С какво почиствате лицето си?!

С какво почиствате лицето си и съответно за какво е добър продуктът/предотвратяване - черни точки, петна, пъпки, общо... ?!
    Също, и кой продукт мислите, че не трябва да се използва за даденото нещо - фалшив, странични ефекти, обратно действие и т.н.

Не знам дали я има таз тема, но я пускам за лична нужда, както и за вбъдеща на останалите.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~

Re: С какво почиствате лицето си?!

Цитирай Първоначално написано от sa6opi4a
    С какво почиствате лицето си и съответно за какво е добър продуктът/предотвратяване - черни точки, петна, пъпки, общо... ?!
    Също, и кой продукт мислите, че не трябва да се използва за даденото нещо - фалшив, странични ефекти, обратно действие и т.н.

Не знам дали я има таз тема, но я пускам за лична нужда, както и за вбъдеща на останалите.
    Доста индивидуално си е. Аз лично бях доволна от Гарниер и още съм си с тях, но напоследък не съм доволна от никаква козметика.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Със Регал Скраб и Л'ореал Пюр Зон.

Голям фен Аватара на DiDiChKa
    мии с Garnier pure 3v1, Avon продуктите от серията CLEARSKIN имам ги всички, сапун за лице Imex, AcneOut, салицилов спирт и Nivea Visage Young тоника и почистващия гел BTW май съм маниячка на тема козметика
    K.

Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    Добрият мъж трябва да търка клитора на жена си и да изпитва удоволствие от това!

Град
    Wonderland
    Garnier Pure 3in1 и съм мноого доволна.

и някъв гел на виши.. не знам,не ми се ходи до банята хаха

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    мия го чат-пат с Garnier Pure, ама много изсушава и тряа да се хидратира с некъв крем после..

С лекарство, което приготвят в аптеката по рецепта.
    Мажа се вечер с него.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Супер фен
    С маска на Дева с лайка и крем и тоник на Nivea young
    Но тва си е индивидуално ,както вече казаха..

Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart
    Аз използвам на Nivea Visage Young серията - почистващ гел,тоник и матиращ крем и съм доволна .Кожните проблеми при всеки са различни и много зависят от типа кожа.Повечето младежи(13-18г)имат смесена към мазна кожа,серията на Нивеа е точно за такава.Така че ако твоята също е мазна ти я препоръчвам .Не забравяй,че в пубертета пъпки има почти при всеки.. .Появата им много зависи от това,с което се храниш.Чела съм,че от сладко(най-вече шоколад)и по-мазни храни могат да се образуват пъпки.При мен наистина е така затова не прекалявам с тези храни,а шоколад гледам да не ям - замествам го с банани .Пъпки и черни точки се появяват също и при замърсяване,така че внимавай...по-добре не си пипай много лицето..Ии въпреки всичко и всички мои съвети да спазваш пак понякога може да ти се появят пъпки(както на мен ) - какво да правиш пубертет

На Nivea Young гела и съм доволна . Но на мен по принцип не ни излизат пъпки

"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Garnier Essentials гела и скраб на Регал
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

С пилинга и крема на nivea natural beauty, понякога и с nivea cleansing cream wash и почистващ гел с глина и масло от мароканска роза на avon

Aз вече от близо 1 година използвам един гел на Planet spa а който си мия лицето, не е за птпки, но за това ми помага И маската на планет спа я имам.Тея двете са на Avon и карче вече не пазаръвам от тази марка, само това бих си купила.Иначе преди 10 дена бяха започнали да ми излизат всеки ден по една пъпка/което не ми се беше случвало/ и не ми се махаха, но откакто постя вече 6ти ден неми е излезнала и една точица То тва е щото ям само плодове и зеленчуци.

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Гарниер Пюр 3 в 1 и тоалетно мляко

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Разполагам с няколко продукта. Почистващото мляко "Дева" с лайка го ползвам за отстраняване на грима от очите, а останалата част от лицето си почиствам с лосион Гарниер Пюр. Когато се сетя, използвам Гарниер Пюр гел пак с почистваща цел.
    И с някакъв освежаващ ексфолиант на Ейвън се сдобих наскоро.

Засега не са се проявавали странични ефекти, но, както споменаха по-горе, си е крайно индивидуално.
    You are broken, I can fix you...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от myHeartIsOnlyForYou
    Аз използвам на Nivea Visage Young серията - почистващ гел,тоник и матиращ крем и съм доволна .Кожните проблеми при всеки са различни и много зависят от типа кожа.Повечето младежи(13-18г)имат смесена към мазна кожа,серията на Нивеа е точно за такава.Така че ако твоята също е мазна ти я препоръчвам .Не забравяй,че в пубертета пъпки има почти при всеки.. .Появата им много зависи от това,с което се храниш.Чела съм,че от сладко(най-вече шоколад)и по-мазни храни могат да се образуват пъпки.При мен наистина е така затова не прекалявам с тези храни,а шоколад гледам да не ям - замествам го с банани .Пъпки и черни точки се появяват също и при замърсяване,така че внимавай...по-добре не си пипай много лицето..Ии въпреки всичко и всички мои съвети да спазваш пак понякога може да ти се появят пъпки(както на мен ) - какво да правиш пубертет
    Аз също имам всичко от тази серия и съм много доволна

на Лореал с един гел и Акне Оут лосиона

Фен Аватара на turboPantofka
    Град
    Sofiq
    Комбимацията от Garnier Pure лосинчето и тва 3в1 пак на Garnier е много добра...днес имаш пъпка утре няма и следа от нея

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ползвах 3 в 1 на гарниер ,акне аут ,розова вода действат,но след известно време изглежда кожата ми привиква към тях и пъпките си седят...сега съм почнала с кислородна вода ..има някакъв ефект ще видим докога
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Garnier Pure 3in1 и съм мноого доволна.

Повече от фен Аватара на roksana_1
    Гарниер Пюр
    Bring it on baby.. I taste good!

аз използвам продутките на Avon и съм доволна :P
    We will be okay. People that are meant to be, will find their way in the end.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си