- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- каква коса.....?
ami na men mi preporu4aha da se boqdisam s na l`oreal casting creme gloss za da izprobwam cweta toq pearl blonde deto e ot swetlite i kazwat 4e stawalo hubawo ama neznam
RWH
Ако си сложиш черна боя върху това русо, черното няма да се задържи и косата ти ще изсветлее пак, после пак ще боядисаш и косата ще се изтошава още повече. Второ - ако евентуално все пак се боядисаш, светлите корени отдолу ще създават илюзия за плешивост, виждала съм много такива момичета и на мене ми изглежда ужасно. Трето - знам, че всички мнения почти са да останеш руса, защото наистина ти е хубаво, но в един момент писва все една и съща да се гледаш, ние те виждаме за първи път, а ти се гледаш така всеки ден, така че сама прецени какво да направиш с косата си.
Според мен или я остави руса, или си я боядисай в твоя цвят и я остави да израстне. Ако често я изправяш е по-добре да не я изтощаваш допълнително с боядисване.
И един съвет от мен: Не се топирай така отгоре. Ще изглеждаш доста по-добре с изправена, но не тупирана коса.![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
С такива очи и с черна коса ще ти отива .. =] Но ти си преценяваш![]()
Русо ти отива много.![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
еми според мене това русото ще ти овреди още повече косата. Боядисай се по тъмна, но не черна защото черната също мн мн гори косата. Отново ще се боядисваш често но поне ще ти щади повече косъма...Иначе сякък си си хубава
![]()
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
Според мен, много добре ще изглеждаш, ако се направиш кестенява, но от онези шоколадови нюанси. Обаче, ако се решиш да си смениш цвета, я потъмнявай постепенно, иначе боята ще падне много бързо.
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...
според мен с тъмна коса,но не черна,ще ти отива повече отколкото русото.
http://www.impulse.bg/photos/by/8518535/view/9488710
тва момиче е била и с черна и с кафява и руса коса просто голям арсенали е със зелени очи.лично на мен кафявото най ми допада а и най естествено и стоеше.за прическа дето казваш че ходиш постоянно вързана слагай пяна и си я мачкай става яко.
В черно да ти кажа честно изобщо не си те представям.. русо най-ми харесва. (:
според мен шоколадово, с по-светли нюанси, които да са преливащи , ще е мн хубаво, и сега ти е хубаво, но аз като ти погледна косата само така се вижда, че е изтощена, а няма смисъл,млади хубави момичета, всичко трябва да отива :>
Спри малко да я третираш.
Остани си с твоя цвят.
е в крайна сметка се направих черна
http://prikachi.com/files/1006636J.jpg ето снимка в лице с грим
http://prikachi.com/files/1006643h.jpg това е в цял ръст и се виждат хубаво удълженията
http://prikachi.com/files/1006654O.jpg тука в розово с приятелят ми(сори ако изглеждам леко замаяна но съм на рожден ден) и може да кажете как ми седи според вас черното(аз лично се харесвам)
RWH
С руса коса си хубава, а с черна си още по-хубава,защото самия цвят ти подчертава и чертите на лицето още по-добре и много ти отива.Браво, наистина много яко е станало,на мен много ми харесва,определено ти отива![]()
Много си сладка така, не си сменяй цвета.![]()
Едно предимсво на черната боя за коса - най-малко изгаря косата.
Според мене.. сякак си хубавичка.. просто е вроденоо.. :P![]()
Амии азз преди исках да се правя руса.. ама.. се отказах защото тука вси1ки казваха че зелени очи и руса коса не си отива.. но.. сега виждам обратнотои така.. www.impulse.bg/m0nch0yy
вижте ме и кажете как ше ми е най-добре..
руса.. ии ако да.. какво русо..
черна.. аз съм чувала че многоо гори косата
или да си остана така??
Мерси предварителноо..
Takawa sum ,, ne summ ideaLna.. taka summ emociionaLnaa.. taka suum. .. ne see promenqqm .. za dryyga niikoga ne see zamenqmm ,, ;xx
Определено ти стои мн добре!А и щом ти се харесваш.. това е най-важното.Първоначално написано от amitq
![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Оле, отварям аз темата, гледам снимката на авторката и си викам: Абе мамка му, пак ли ще се поядисва това момиче?! при което решавам да ида на последната страница и какво да видя...ИЗНЕНАДА!!! Гледайте малко повече, стига сте вдигали стари теми!
Обаче онази с РД-то в другия раздел никой не може ад я бие :P
ЕЕ защоо просто реших да се вазползвам отт тази тема..![]()
Takawa sum ,, ne summ ideaLna.. taka summ emociionaLnaa.. taka suum. .. ne see promenqqm .. za dryyga niikoga ne see zamenqmm ,, ;xx
Първоначално написано от monhity
Според мен така си добре недей да си правиш нищо на косата..Но ако държиш на някаква промяна може да се направиш с някой от тея шоколадовите нюанси дето ги рекламираха не ги помня точно, но мисля, че ще ти отива тъмно шоколадово.. :P Охх.. дояде ми се шоколад..
![]()
![]()
And now that you`re gone,, I just wanna be with you .. And I can`t go on,, I just wanna be with you .. Don`t let me down .. Come to me now <33
ХМм.. да но дали ще си личчии..искам няккава промяна но да личи :P
остани си русичка.. много ти ходи .. пък и мисля,че тъмни тонове няма да ти ходят толкова много колкото русото..
![]()
Май ще е по-добре да си направиш косата шоколадова, русото не ми допада![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()