- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- каква коса.....?
абе знам че всеки си има мнение, но просто искам да чуя колкото се може повече от известно време се чудя с каква коса да се направя...сега съм с много руса коса почти бяла но много ме навиват да се направя черна откакто хвнаах повечко тен(от солариум и няколко басейна) друго любопитно е че имам ярко зелени очи иии какво друго естесвеният ми цвят е средно кестеняв и лошото е че като израства русото много си личи корените но се правя често, освен това с това русо много ми се изтощи косата и искам да чуя разни предимства и като цяло кое повече ви допада благодаря предварително а да не пропусна косата ми почти винаги я правя права и нали топирана а ако не ми се занимава я връзвам на опашка в случай че има значение прическата
RWH
руса коса,светли очи и матов тен е страшно поне според мен.Не се прави черна.
Иначе можеш да пробваш някоя друга разновидност на русото.
Ако ти трябват снимки кажи?
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Ми що не се боядисаш кестенява.. както ти е твоя си цвят, таман ще си я оставиш да израстне малко без да я боядисваш постоянно (корените де, то другото ще трябва да го повтаряш след време) .. Че съвсем ще я изтощиш, ако почнеш сега черно върху русо + преси и т.н.
It seems one thing has been true all along, you don`t really know what you`ve got till it`s gone ..
Според мен в никакъв случай в черно.Остави си я така или както казаха по-горе, пробвай друга разновидност на русото, с тези светли очи и светлата коса си голяма мацка![]()
На мен лично, ако човека е с тен, ми изглежда циганско русото![]()
Но ако не си толкова черна- остави си я руса![]()
Пробвай с www.prikachi.comПървоначално написано от amitq
^ Дам, точно това щях да питам![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Мдаа и на мен така ми изглеждат,в първият момент дори черни![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
snimkata e naprawena tka prosto druga po-nowa nqmam ama 6te wi po-stara za da widite http://prikachi.com/images.php?files/934059E.jpg mislq 4e tuka e po-dobre
RWH
На мен много ми харесваш руса,няма смисал да си сменяш цвета.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Виждаш ми се беличка на кожа, тъй че по-добре не си сменяй цвета на косата.. Русото ти отива![]()
И спря да се върти за миг земята..
И според мен руса си много хубава,няма смисъл да се правиш черна.Зелени очи и руса коса на мен ми е любимо![]()
Glory Glory MAN UNITED!
На мен ми харесва супер много зелени очи+червена коса, но не съм мн сиг дали ще ти стои добре, затова си остани руса![]()
Руса си перфектна,но ако искаш да промениш цвета на косата си боядисай се в кестеняво/има едни цветове шоколадово ли какви бяха не мога да се сетя/ те стояха прекрасно с тена![]()
<3forbidden taste is the sweetest<3
бях руса като теб, но косата ми мн се изтощи и се боядисах в млечно кестеняво (така се казва цвета) и не съм я барала до ден днешен. Съветвам те да постъпиш като мен, защото косата ти ще заприлича на метла... Но все пак русото ти отива![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
остави си я кафява
Червена според мене , с тия зелени очи![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
мерси много точно затова питам какъв цвят защото с това русо доста ми изгоря и опада косата![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
RWH
Русото ти отива, но имай предвид, че ако я боядисаш тъмна, боята, каквто и колкото и скъпа да е, пада и русото отново се показва. Аз имам такъв проблем 2 години бях руса. Сега се боядисах януари и непрекъснато си личат отдолу по светлите ми кичури, а боята ми хич не е евтина и фалшива. Така, че замисли се, дали си струва и тоя тормоз докато не израстне русото да се вижда и да стои шареноПървоначално написано от amitq
Ти си решаваш
![]()