.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51
    Град
    sofia

каква коса.....?

абе знам че всеки си има мнение, но просто искам да чуя колкото се може повече от известно време се чудя с каква коса да се направя...сега съм с много руса коса почти бяла но много ме навиват да се направя черна откакто хвнаах повечко тен(от солариум и няколко басейна) друго любопитно е че имам ярко зелени очи иии какво друго естесвеният ми цвят е средно кестеняв и лошото е че като израства русото много си личи корените но се правя често, освен това с това русо много ми се изтощи косата и искам да чуя разни предимства и като цяло кое повече ви допада благодаря предварително а да не пропусна косата ми почти винаги я правя права и нали топирана а ако не ми се занимава я връзвам на опашка в случай че има значение прическата
    RWH

руса коса,светли очи и матов тен е страшно поне според мен.Не се прави черна.
    Иначе можеш да пробваш някоя друга разновидност на русото.
    Ако ти трябват снимки кажи?
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Ми що не се боядисаш кестенява.. както ти е твоя си цвят, таман ще си я оставиш да израстне малко без да я боядисваш постоянно (корените де, то другото ще трябва да го повтаряш след време ) .. Че съвсем ще я изтощиш, ако почнеш сега черно върху русо + преси и т.н.

It seems one thing has been true all along, you don`t really know what you`ve got till it`s gone ..

Град
    някъде там...
    Според мен в никакъв случай в черно.Остави си я така или както казаха по-горе, пробвай друга разновидност на русото, с тези светли очи и светлата коса си голяма мацка

На мен лично, ако човека е с тен, ми изглежда циганско русото

Но ако не си толкова черна- остави си я руса

Град
    sofia
    ako iskate moq snimka?
    RWH

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от amitq
    ako iskate moq snimka?
    Пробвай с www.prikachi.com

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    ^ Дам, точно това щях да питам
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Косата черна не.Направи си я светло кестенява или шоколадова.Като си със зелени очи и тен ще е супер.

Че това зелени очи ли са?Изглеждат кафеви.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Мдаа и на мен така ми изглеждат,в първият момент дори черни
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Град
    sofia
    snimkata e naprawena tka prosto druga po-nowa nqmam ama 6te wi po-stara za da widite http://prikachi.com/images.php?files/934059E.jpg mislq 4e tuka e po-dobre
    RWH

На мен много ми харесваш руса,няма смисал да си сменяш цвета.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Мега фен Аватара на xoxi
    Виждаш ми се беличка на кожа, тъй че по-добре не си сменяй цвета на косата.. Русото ти отива
    И спря да се върти за миг земята..

Град
    Карнобат
    И според мен руса си много хубава,няма смисъл да се правиш черна.Зелени очи и руса коса на мен ми е любимо
    Glory Glory MAN UNITED!

Град
    София
    На мен ми харесва супер много зелени очи+червена коса, но не съм мн сиг дали ще ти стои добре, затова си остани руса

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    Руса си перфектна,но ако искаш да промениш цвета на косата си боядисай се в кестеняво/има едни цветове шоколадово ли какви бяха не мога да се сетя/ те стояха прекрасно с тена
    <3forbidden taste is the sweetest<3

Остани си руса

Супер фен Аватара на pinki
    бях руса като теб, но косата ми мн се изтощи и се боядисах в млечно кестеняво (така се казва цвета) и не съм я барала до ден днешен. Съветвам те да постъпиш като мен, защото косата ти ще заприлича на метла... Но все пак русото ти отива
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

остави си я кафява

Супер фен
    Град
    Своге
    Червена според мене , с тия зелени очи
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Град
    sofia
    мерси много точно затова питам какъв цвят защото с това русо доста ми изгоря и опада косата
    RWH

Цитирай Първоначално написано от amitq
    мерси много точно затова питам какъв цвят защото с това русо доста ми изгоря и опада косата
    Русото ти отива, но имай предвид, че ако я боядисаш тъмна, боята, каквто и колкото и скъпа да е, пада и русото отново се показва. Аз имам такъв проблем 2 години бях руса. Сега се боядисах януари и непрекъснато си личат отдолу по светлите ми кичури, а боята ми хич не е евтина и фалшива. Така, че замисли се, дали си струва и тоя тормоз докато не израстне русото да се вижда и да стои шарено Ти си решаваш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си