- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вредно ли е ...
...да се правят коремни преси след ядене и ако да-защо?
говоря след нормално ядене-не тъпкане
моля отговорете на малоумния ми въпрос![]()
Веднага след хранене ли имаш в предвид ?
Мчи не знам дали е толкова вредно ама... аз примерно след ядене не ми е до пресиАма по принцип не е хубаво.. това като да не влизаш във водата след като ядеш.. такова, не е хубаво.. оф спи ми се
![]()
It seems one thing has been true all along, you don`t really know what you`ve got till it`s gone ..
почти ...Първоначално написано от terawatt
![]()
най-много 1 час след хранене . .
Според мен може след 1 час след хранене най-рано. Не се прави веднага може би защото започва да се преработва храната и не трябва да има спазми там вследствие на коремните преси.
Аз съм правила коремни преси 15-20 минути след хранене и не съм забелязала да има разлика... Но не знам дали е вредно или не.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Веднага след като се наядеш е вредно.Изчакай половин час.
Първоначално написано от themusicinme
![]()
Винаги се тренира 2 часа преди и след хранене , иначе ти става мн тежко и лошо
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Ако имаш храна в стомаха, тялото хаби енергия за обработката му, около стомаха се концентрира кръв, която спомага храносмилането му... При физическо натоварване, това означава по-малко енергия и кръв за мускулите. Донякъде това може и да забави храносмилателния процес... Колко време след хранене ще спортуваш, зависи от вида и количеството храна... Не случайно си има специални хранителни режими, които да зареждат тялото.
Храненето след спорта си има вече много особености.Първоначално написано от pinki
от нея си зависи дали ще се натъпче с хамбургери или ще си хапне кисело мляко с плодПървоначално написано от terawatt
Казвам ориентировачно
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Аз правя упражнение,сутрин като стана.За половин час и се чувставам много добреДо колкото знам не е хубаво да се тренира след като си яла,ще ти стане нежко от натоварването,все пак след като си ял нали не е препорачително да влизаш да се къпеш в басейн или на морето,за да не ти стане нещо
Както се казва остави храната да си слегне и тогава действай !
Аз друго имах в предвид... Понякога е налага ядене веднага след тренировката. Всичко зависи от самата тренировка и физическата подготовка...Първоначално написано от pinki
Аз ги правя на гладно, има много по-голям ефект (или поне така го усещам)....като правя коремни когато съм наяден, нищо не става
Не е хубаво... Най-добре ги прави сутрин на гладко като станеш...
Или 2-3 часа след като си ял...![]()
Ефект има най-много сутрин и следобед към 5-6
като те знам ти как ядеш![]()
според мен е хубаво да изчакаш поне час, час и половина, иначе може да ти се додрайфа, пък и за самия организъм е кофти
п.с-аз като хапна и винаги ми се доспива, ама пък и на гладно е кофти да се правят тренировки
Та, хапваш малко плодче и сичко е 6.
![]()
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Първоначално написано от Seducti0n
![]()
да;знам;че ям като сФинчо
![]()
![]()
![]()
мерси на всички за отг![]()
обикновено правя коремни след ядене
но понякога забравям и ги правя след![]()
затова питах ...![]()