- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Цупи се като малко дете
Кажи му че неможе винаги да се цупи и че вече ти е писнало от това.Обясни му че се държи като дете и следващия път просто намери причена и се нацупи ТИ за да разбере колко ти е неприятно,като се държи така![]()
Не знам въобще как го търпиш това момче. По отношение на връзки, не съм човек, който има особено право да дава съвети. Просто твърде много не ми пука на моменти. И така като гледам, излиза, че това не е толкова лошо. Когато на мен някой ми се прави на интересен ей по този начин, който ти описа, направо откачам! Изумителна наглост е това. Не знам дали си яко хлътнала по него, дали си мислиш, че го обичаш, ноо май трябва сериозно да се замислиш. Понеже е смешно. И понеже никой не заслужава да бъде третиран като нечия собственост и да бъде лишаван от правото си на свобода. Подобен тип ограничения и точно такова отношение мен лично ме влудяват. До такава степен, че, каквото и да изпитвам към човека, директно му казвам, че нямам намерение да се променям заради него и, ако желае, е свободен да си върви. Без сцени, без сръдни и детинщини. Ако ти стиска, кажи му го, пък да видим дали ще те остави!
You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.
Не е нормално за мен 21 годишен да се държи по този начин. Както казаха по-горе няма оправия. Тепърва да го превъзпитаваш няма как да стане. Според мен е най-добре да му се обадиш и да си поговорите, но не по телефона, а очи в очи. Един разговор би помогнал да разбереш, какво да прАвиш. Два месеца не са много, така че нищо не ти пречи, ако не му изнася и продължава да се държи, като дете да се разделите. Едва ли си се привързала чак толкова много за два месеца.![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Хора, не се обади... вече втори ден стана....Нито ми отговори на СМС-а вчера, нито на 2те обаждания. Аз не съм го търсила повече и нямам и такива намерения. Но така споделих с приятели и се стига до извода, че май на купона е имало друго момиче, за което той няма доблест да си признае
Не може дните преди това, а и същата вечер да сме били ОК и изведнъж на сутринта той да прави такива номера. Изневерил ми е пича, друго обяснение просто няма.
![]()
И сега ми е чудно какво ще стане... Той е от хората, които никога не биха се обадили първи, а аз съм се хванала на инат, че и аз няма да се обаждам! И явно вече връзката ни е приключила....![]()
Човек не осъзнава какво има .. Я го зарежи ! Няма да му звъниш, не си длъжна .. От къде на къде ще се държи такатъпо е ..
Не му
звъни, едва ли някоя др ще му търпи номерата ..
[ vesito13: бях в почти същата ситуация само че 11 мес , а не 16 .. съветът ми е
да скъсаш с него.. ще изсипе куп обещания, че ще се промени и т.н ,
но щом не ти е приятно с него, просто няма смисъл да си с него ,,
Живей си живота, не мисли само за хората около теб, а за самата теб ! ]
Actions speaks louder then words .. >.<
да седи наказан в ъгъла, с вдигнати ръце, пикльо с пикльо
Тва е нечовешко бе... Тва ми звучи като историите на 11 годишната ми сесрта... "Мамо може ли нз си кво" "Неможе" и почва да реве да се наложи ОМГПървоначално написано от vesito13
Може да съм тъп, но поне съм грозен. (сън)
TeenID
Точно така! Няма да му звъниш, защо пък само той трябва да прави на инат? Ти не можеш ли? Запази достойнството си, твърде много си го губила заради него! Какво е това мъж на 21год ми станал пък детски работи прави!Първоначално написано от GUESS
![]()
![]()
![]()
А и ако наистина на купона е имало друго момиче и той ти е изневерил с нея - мани го, не си заслужава страхливеца, даже не смее да ти каже (той не ти се обажда, какво остава за казване). Така като ти гледам снимката си много хубаво момиче и няма смисъл да му ходиш на тоя подир г**а. Като те загуби ще се осъзнае! Пръдльото му с пръдльо на интересен ще се прави!
П.П - съжалявам, че съм така емоционална и толквоа груба относно него, но той е прекалил.....
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Не знам , почвам да си мисля , че не мога прекалено много го обичам , пък и колкото и да ме е нервирал ядосвал и какво ли още не , с него съм прекарала едни прекрасни мигове . За това време имаше много пречки между нас , но всичко преодоляхме заедно и сега едните дреболии да ни разделят . Нямам сили да го оставя и това е лошото .Първоначално написано от vesSynkaa
GUESS , един мъж няма да спре да ти звъни , защото ти е изневерил , лично мое мнение . Пък и за 2 месеца няма да му пука кой знае колко много . Станало му е криво , нацупил се е за пореден път и това е . Не отивай веднага в изневерите . Моят съвет е да отидеш някъде , където той ходи . Да се срещнете "съвсем случайно" и да поговорите очи в очи , не по телефона.
ами с бившия ми бяхме така година и 2 месеца скандали късаме през ден и на мен ми писна и един от пътите в който ме скъса аз оставих така нещата спрях да му се извинявам за неговите грешки и на му лижа краката. И от един месец идва до нас , до училище , звъни и какво ли не ... носи ми подаръци , заплашва ме ... но твърди че се е променил и мисля че може да го е направил , но аз си продължих живота. Ако бъдеш твърда и го скъсаш измъчиш го ще си види грешките и ще ти тича по задника а ти можеш да тръгнеш пак с него и тогава трябва да бъде много по - добре ... Ако наистина ти е писнало бягай колкото можеш по бързо и по далеч защото трудно се измъква
Няма да се промени, каквото и да правиш! Мъж на 21, а се държи като дете. Явно обича да го глезят. Не знам колко го обичаш, но достойнството ти и Твоята гордост отиват на майната си заради един човек. Не си заслужава заради когото и да е било да промениш себе си!Първоначално написано от LittlePrincess
Скъсайте, каквото и да правиш няма да се промени! Намери по-добър!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Странни хора има...Поговорете си мнго сериозно вие двамцата и се разберете каква е причината за това му държание,защото така постепенно отношенията ви ще се променят коренно,ще се избягвате един друг(може и да го осъзнавате,може и да не...) и един ден по взаимно съгласие ще скъсате и ще се питаш "Какво стана подяволите?Май просто си изгубих времето..." Макар,че след всяка връзка и двете страни си взимат поука,ама късно братче...Наистина поговорете в най скоро време,НО засега ти НЕ го търси.Остви го той сам да те повика.Все пак и ти си човек-трябва да имаш своето достойнство и самоуважение и да си знаеш цената!Успех и пиши,ако има напредък...![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
И да го тръсиш,и да не го търсиш не губиш нищо от достойнството си,повярвай ми..Зависи от теб!Ако си такъв човек,който иска веднага да си оправи сметките звънни му,и му кажи,че трябва да си поговорите.Ако се направи на ударен и каже нещо тъпо от сорта : "За кво ще говорим?" , "Кажи ми ся по телефона.." а у .. Пак си повтаряш твоето - трябва да си поговорим..И ако пак се направи на идиот,е*и му майката и го зарежи ( за такъв човек няма и смисъл да си губиш времето..).Ако приеме предложението ти-кажи му всичко направо,какво те дразни,какво трябва да се промени..Ако каже ОК,пробвайте как ще тръгнат нещата,ако ли не се получи нищо с разговора той губи - кажи му : " Айде мн ти здраве..Адиоссс..
" Та това е вариантът,според мен,ако му се обадиш..Аз лично,ако бях на твое място нямаше ( впрочем мн пъти съм била на твое място,и аз имам един лигльо на 20г. ) .. Ако го интересуваш и не е някакъв сууупер идиот,който да те зареже за такива глупости,ще се обади,изчакай..Но ако минат 5-6 дена,седмица,и нещо..Мани го..
Пфф,така е лесно да се говори отстрани,но ддзнм дано да стане това,което ще е най-добре за теб ( с него или без.. ) .. Но не оставяй нещата така - изясни си всичко...![]()
Скъпя GUESS все едно съм прочела връзката между мен и последния ми приятел. Ходихме 6 месеца аз ходих кат някоя пикла да му се извинявам дори да не бях аз виновна.Сърдеше се за най-малкото нещо от рода, че съм отишла не в 2 както съм му казала еми в 3, че съм затворила, защото съм била в час или точко като съм на пазар излязла и съм в пробната и брат ми му затваря. Просто без коментар. Ходихме 6 месеца бях щастлива с него до последния 1 месец в който ме изкарваше извън нерви. Вече съм ги намразила такива пиклювци, на които ако не им е по тяхната си вирват гъза и се сърдят. Извинявайте ама не те ами ние тряя си вирваме гъза и да се сърдим ние трябва да правим фасони и те да ни ходят зад гъза.Само мога да ти препоръчам да говорите сериозно ама наистина сериозно и ако него устройва това, че ти е писнало да му ходиш по свирката и че не той ми ти тряя правиш фасони и да се вземе в ръце по добре тегли чертата. Не е първия няма и да е последниятова е от мене дано да ти помогне
![]()
Сега като се замисля.... не бях виждала толкова влюбено момче в мен както него в началото. Не, наистина.Първоначално написано от huligana90
Можех да го почуствам, усещах го, доказваше ми го. А сега...се вижда от километри, че не държи на мен.
тия глупости разсипват много неща
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
не не имам чувството, че тази история аз сьм е писала,всичко е 1 кьм 1спок сладурке ще го преодолеем поне аз в момента сьм в тоя процес
![]()
Всякаш аз съм писала темата ти ...
само ,че при нас караницата или края ( все още немога да разбера какво е)..дойде от това,че добавих едно момче към приятели в сайт... аххах ...![]()
![]()
![]()
...от както се скарахме минаха 5 дена....не сме си писали нищо конкретно...само някакви тъпи коментари из сайтовете по снимките...мда...
чудя се...да му пиша ли първа да излезем и да се разберем ще продължава ли това м/у нас или не...Но не ми стиска да му пиша .... :-х
жалко ,че съм била толкова време с човек...който за 8 месеца явно не успя да изгради доверие към мен...
Ели...бе натривай му носа на твоя господинчо, врътвай дупе и дива и щастлива![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Вие сте абсолютно побъркани ...
Изначално имах впредвид момата-постер и нейния "малка пикла"-мъж, но сега като се замислям, нека съотнесем понятието към всички.
Първоначално написано от valdesbg
тей и ще направя.... пробвах да оправя положението като му писах ,той се направи на мн оборотен... я да си развива оборотите на някоя друга ...смотаняк .............................. ;@ :/
Yahel feat. Melanie - Love & Emotion.![]()
леле нямам думииииииииииииииииииииии иииииииииии ...
Как може човек,който ти е казвал в продължение на 8 месеца всеки ден( до преди седмица) колко те обича ...да си хване друга седмица след като сте се разделили............................. чак нямам думи...туй мъжете са големи боклуци...и аз на какви попадам......
Хаха евалата са може да съм сама но ми е по добреи без моя глупак който се държеше като този не позволявай да те мачкат
![]()